Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiii...nn

Podróż poślubna, ok 10.09, co polecacie?

Polecane posty

Gość nataliiii...nn

Witam wszystkei przyszłę mężatki, i te które już są ;) Mma pytanko, co polecacie , jaki kraj, jaka wycieczkę na podróż poślubną ok 10.09? ślub mamy na początku września a potem chcielibyśmy polecieć gdziś odpocząć:) i koniecznei musi być supr pogoda gwarantowana, noi... niezbyt drogo;)

dokładnie tego samego dnia lecieliśmy na dwa tygodnie na Rodos :) było super, wyspa jest piękna i oferuje sporo atrakcji poza leżeniem na plaży. a pogoda pewna. w podobnym terminie byliśmy w Hiszpanii, ale tutaj już zdarzył się chłodniejszy dzień i kilka razy padało. odradzam wrześniową Bułgarię - znajomi byli rok temu i na 14 dni, tylko 6 mieli ładnych.

Gość nataliiii...nn
Dziekuje:) a jak cenowo takie wakacje na Rodos?

Gość Guanina
ja też będę jechać we wrześniu, myśleliśmy o wyspach greckich, Turcji lub wyspach kanaryjskich, co o tym myślicie?

Ja w zeszłym roku wlasnie we wrzesniu byłam na Krecie. BOMBA!! Wyjazd był w całkeim dobrej cenie. Wypozyczylismy samochod i pojechalismy na Elafonisi, tzw, rajska plaża-jest na niej rózowy piasek, woda zupa! i błekitna widok którego nie zapomne do końca zycia. Bylismy równiez na plazy Vai-plaża cała wpalmach Bosko :) Goraco polecam

http://magimik.pl/kreta/dzien6.html http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.villa-europa-kreta.com/images/umgebung/elafonissi/elafonissi_01.jpg&imgrefurl=http://www.villa-europa-kreta.com/info_ort.php%3Fsearch%3Delafonissi&h=600&w=800&sz=136&tbnid=MRHy1G0kPrqRWM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Delafonissi%2Bkreta&hl=pl&usg=__1rRELNe68HONzq0eEHPZrUcqZBw=&sa=X&ei=w2kkTLWpIcucOJiIsLUC&ved=0CB8Q9QEwAQ hmm a ta strona jest b długa ale ładne zdjęcia są na dole tej plaży elafonisi

Gość ejbisi
Ja również polecam Rodos, pogoda gwarantowana a na wyspie rzeczywiscie jest co zwiedzac. W stolicy jest prawie idealnie zachowane średniowieczne stare miasto, po drugiej stronie wyspy starozytny zamek nad zapierajaca dech zatoką, plaże bardzo ladne i szerokie, polecam tez park wodny, najlepszy w jakim do tej pory bylam. Ech chetnie bym tam teraz wrocila :D

Gość kapadonna
My z mezem wybieramy sie pod koniec sierpnia do Meksyku, mamy nadzieje ze bedzie super chociaz ten wyciek ropy troche mnie nie pokoi :(

Gość niedługo żonaaa
My myslimy o Egipcie, Hirghada , Sharm El Sheik, był ktoś ??

Gość niedługo żonaaa
Hurghada :D

Gość zdecydowanie lepiej
Ja byłam w Sharm, moja siostra w Sharm i Hurghadzie, i zdecydowanie poleca bardziej Sharm i centrum Naama Bay (gdzie właśnie byłam). I cenowo na pewno taniej niż Rodos czy Kreta:)

Gość zdecydowanie lepiej
I pogoda w Egipcie we wrześniu gwarantowana!!! Upały na maska:)

Gość Senegal tylko senegal
Senegal około 6 tysięcy i hotel i wyżywienie. Zobacz sobie na alfa star. Kiedys tam byłam jest tam cudnie zwierzęta, plaże, słońce hihi. Jest to w Afryce.

Gość zdecydowanie lepiej
maksa* miało być :)

Gość nataliiii...n
:) a cenowo Rodos czy Kreta, jak to wyglada??