Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkddgffg

KTO Z WAS SIE BRONIL JUZ ???PROSZE WEJDZCIE..

Polecane posty

Gość kkddgffg

CZY ZDJECIE TRZEBA ZANIESC DO DYPLOMU PRZED OBRONA DO DZIEKANATU KONIECZNIE CZY MOZNA PO OBRONIE JE DOSTARCZYC> JAK TO JEST >> drugie pytanie:czy wystarcza dwa tygodnie na nauczenie sie do obrony pracy ?:(

Gość Sanneta
Ja studiuje na UG, dziewczyny mówią, że fotki trzeba donieść w ciągu dwóch tygodni przed obroną. Co do pytania 2: myślę, że da radę, tylko trzeba się sprężyć i odpowiednio przygotować.. no... to też zależy, jaki kierunek studiujesz:) Pozdrawiam

Nie wiem jak jest teraz... Ja do obrony praktycznie nie uczyłam się, napisałam pracę, wiedziałam na jaki temat przecież... napracowałam się przy tym. Niby straszyli, że na obronie padną pytania z pięciu lat studiów, ale nikt w to nie wierzył... Pytania były ściśle z zakresu pracy magisterskiej... luzik... najłatwiejszy egzamin z całych pięciu lat...

Gość thtthtththhhh
a zapytam ja cos o obrone, wiem ze to nieobowiazkowe, ale w jakiej ilosci przynosicie ciasto jako poczestunek dla komisji? bede bronic sie sama, wiec skladka odpada moja kolezanka kupila 5 kg ciasta ale mi sie wydaje ze to przesada... a Wy jak sadzicie?

Gość thtthtththhhh
co do zdjec musisz zapytac w dziekanacie, kolezanka zanosila zdjecia po obronie u mnie niby tzreva tydzien wczesniej oddac...

Gość thtthtththhhh
niech ktos odpowie, ten pcozestunek to jest ze komisja je podczas jak ja prezentuje czy po calej obronie?

Gość trzeba przed obronaa

Gość thtthtththhhh
ale przyniose ten poczestunek i czy mam jeszcze przynies jakies talerzyki ? czy to panie w dziekanacie beda mialy i pomoga mi wylozyc to ciasto na talerz czy jak ? czy sobie mam wejsc wczesniej do tej sali gdzie ebde sie bronic isama wszytsko przygotowac? w jakiej ilosci mam przyniesc poczestunek ? myslalam tylko nad ciastem

Gość thtthtththhhh
moze jednak ktos odpowie, czy dla recenzenta i przewodniczacego komisji wystarczy przybrana roza a dla promotorki jakis bukiecik maly, czy tzreba cos wiekszego ?