Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrofff

chce urosnac pomocy!!!!!czy jest tu osoba ktora podrosla po 21 roku zycia?

Polecane posty

Gość mrofff

chce urosnac staram sie myslicie ze dam rade? pomocy mam skolioze 3 stopnia chcialam sie operowac by miec chociaz 3 cm wiecej moi rodzice zaprotestowali lekarz powiedzial mojej matce zebym na basen chodizla i kregoslup rozciagala chodze raz w tyg na basen i na gimnastyke na jakies cwieczenia rozciagajace raz w tygodniu ja musze urosnac poprsotu musze jestem za niska mam 170 jesli nie urosne ja sobie cos zrobie mam 21lat czy to rozciaganie pomoze czy jest szansa bym jeszcze choc 2 3 cm podrosla ? a jesli nie czy jesli w wieku 30 lat zdobede pieniadze na operacje i zoperuje sie prywatnie czy nie bedzie juz za pozno by byc wyzsza ? czuje sie gorsza niska czy jest szansa bym jeszcze podrosla? :( czy jest tu osoba ktora podrosla po 21 roku zycia?

Gość mrofff
bo jestem zaq niska jesli ci twoje 160 sie podoba to fajnie mi moje 170 nie :(((((((

Gość mrofff
malo tego jestem ztego powodu tak nieszczesliwa .... juz czytalam o jakims zabiegu wydluzania nog jestem w stanie jak bede miec pieniadze zoperowac sobie ta skolioze prywatnie i poddac sie operacji nog bo jest taka ktora wyciaga 7 cm? myslicie ze jak bede cwiczyc rozciagac i na ten nieszczesny basen chodzic to ten kregloslup troche drgnie jeszcze choc 2 3 cm bylabym szczesliwa;(

Gość mrofff
no jak ktos nie ma jednej nogi to tez mu powiesz ze ludzie maja gorse problemy niz noga? nie nie zaakceptuje i zrobie wszytsko by choc zlapac te 3 cm mecze sie po 3 h w tyg plywam nie arz brak mi tchu rozciagam sie az mnie nieraz plecy bola:(

Gość mrofff
poprsotu mam kompleks wzrostu myslicie ze to co robie to rozciagnie cos da? czy nie potzrebnie sie mecze?