Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popojoijnojnonon

Uderzyłem kobietę

Polecane posty

Gość jak cię ta ręką swędzi do
bicia to sobie ją odgryź. (Kodeks Hammurabiego = oko za oko ząb za ząb), teraz twoja baba powinna ci przywalić w twoje ryło.

Nie ale w szkole na historii sie o nich uczylam i tam takie podejscie mieli jak cos nie pasi to za klaki ido jaskini... Nic nie usprawiedliwia faceta ktory podnosi reke na kobiete

Gość popojoijnojnonon
Rozstaliśmy się...Rozmawialiśmy długo...Ona się wahała, więc nie miałem wyjścia. Musze od nowa odbudować siebie, może kiedyś jeszcze spróbujemy, póki co nie chce mi się żyć...

Nie ma takiego powodu żeby uderzyć kobietę, ALE !!! widać że się tym przejełeś, zdarzyło się, trzeba żyć dalej i jak jesteś normalny to wiem o tym że napewno nigdy o tym do końca nie zapomnisz. Czasem to będzie wracać. I skaczcie pierd.... że jest jakiś na ch... itp. Jemu wystarczy i ma nauczkę że o tym myśli w taki sposób najgorsza kara jaka może być. Stary pewnie sobie większą krzywde tym spoliczkowaniem zrobiłeś niż jej (jeżeli jesteś normalnym facetem i serio tego żałujesz).

Gość leksykalnyd
Was pojebalo faceta mozna uderzyc a babki nie z jakiej racji?A co to facet gorszy czy co?Mamy rownouprawnienie chcecie byc traktowane na rowni to macie!