Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakt

nie mam juz sily psychicznie

Polecane posty

Gość asiakt

czesc mam na imie sia przez całe zycie mialam pod górke zacznijmy od poczatku. Moi rodzice sie pozznali pobrali ja sie urodzilam ojciec zaczol bic mame mama zaszla w ciąze kolejną rok po moim urodzeniu ojciec tak bil mame ze siostra urodzila sie martwa (kasia) mija kilka miesiecy znow ciaza znow bije brat urodzil sie z porazeniem mozgowym wodogłowie (adas)mija kolejny ro rodzi sie brat na szczescie zdrowy (wojtek). Ojciec nie pracuje mama zajmuje sie nami i praacuje w szpitalu jako pielegniarka chodzila na 12 godzin. Jak chodzila do pracy zajmowala sie nami rodzina albo sasiedzi chociaz ojciec siedzial w domu. Gdy mialam 5 lat ojciec poszedl w swiat z jednej strony sie cieszylismy ze mamy spokoj a tez wstyd mi sie przyznac bo tesknilam za tata dla mnie zawsze byl dobry krzywdzil mnie znęcajac sie nad mama. Mija czas pewnej nocy ojciec chce sie dostac do domu mama go nie wpuszcza bo wie ze ją pobije wiec prubuje dostac sie przez balkon wybijajac szybe nie martwi sie ze wystraszy nas. Mama wezwala policje wiec uciekl. Mija znow czas mama pozaje kogos ma na imie irek bardzo go lubilismy przez pare lat rodzina bez ojca wporzadku. Widze ojca na swojej komuni ciesze sie a zdrugiej strony boje ale wiem ze mama bezpieczna bo ma irka. Zaczynam dorastac adas w szpitalu specjalnym wojtek z nami irek zaczyna mnie zle traktowac za kazde spuznienie bałagan czy tez za pyskowianie wyzywal mnie od kurwy dziwki szmaty byl tez hazardzista i podbieral mamie pieniadze odeszlismy od niego> Okazalo siie ze mam 3 przyrodniego rodzensta bo ojciec zwiazal sie z pewna dziewczyna w totalnej p atologi w malym pokoju mieszka moj ojciec jego panienka 3 dzieci malutkich i jej rodzice wszyscy dorosli pija tam alkohol. Zapomnialam powiedziec ze ojciec przez te pare lat wykorzystywal swoich rodzicow a moich dziadkow najbardziej babcia wkoncu moj dziadek mowi dosc i nie pozwala sie ojcu pokazywac. Moj dziadzius byl dla mnie najwspanielszym czlowiekiem. Dwa miesiące temu umarl bardzo to przezywam i jeszcze sie z tym nie pogodzilam. Ojciec zaczol pokazywac sie u babci i znow zaczol wykorzytywac bardzo mnie to boli bo wiem ze dziadzius by nigdy na to nie pozwolil jest mi zle jeszzcze dlatego ze ojciecc mowi zle na mnie babci. Doradzcie mi jak wyjsc z dolka i poradzic sobie z ojcem i demonami przeszlosci bo jestem bardzo znerwicowana przez to wszystko

Gość o 1 w nocy to ty połóż się spa
ć

Gość Ojej to STRASZNE co napisałaś
Radziłabym Ci znaleźć sobie kogoś i wyjść za niego. Ile masz lat wogóle?

Gość ore ore ore
Módl się nieustannie.

Gość gość
Zawsze stałam na uboczu, byłam nieśmiała, miałam problemy w nawiązywaniu głębszych relacji międzyludzkich. Ogólnie bałam się ludzi, być może przez to, że wielu mnie wykorzystało i nadużyło mojego zaufania.. W tamtym stanie nawet nie mam siły na długie rozmowy z obcą osobą… pomoc przyniosła mi strona http://energiaduchowa.pl . Po zamówieniu kilku sesji oczyszczenia aury zaczęłam stawać się lepszą osobą. Zyskałam pewność siebie, moje codzienne samopoczucie poprawiło się. Przestałam w końcu rozpamiętywać przeszłość. Powiem szczerze, że nie wiedziałam że nasza aura ma aż tak wielki wpływ na nasze życie.