Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aelin

Seks analny-przykra przygoda

Polecane posty

Gość aelin

Wczoraj spróbowalismy z chłopakiem seksu analnego.. nie wiem co mnie skusiło.. rozmawialismy o tym wiele razy ale zawsze balam sie bólu(raz próbowalismy i bardzo bolało) i mowilam ze nie jestem gotowa, ale wczoraj podczas klasycznego stosunku jakoś nabrałam ochoty. Użylismy żelu nawilżającego z durexa(nie użylismy prezerwatywy). Zresztą nigdy ich nie kupujemy,biorę tabletki. Na poczatku sie bałam ale wchodził bardzo powoli i w sumie nie odczuwalam prawie żadnego bólu. Potem było dobrze, nawet sprawialo mi co całkiem sporą przyjemność, jemu też. Po paru minutach jednak poczułam takie uczucie jakbym chciala sie wypróżnić... Po paru sekundach doszedł, we mnie. Jak wyjął ze mnie penisa miał go brudnego, brudne było też łóżko i jego ręce...(wiadomo w czym...) to było straszne... o mało sie nie rozpłakałam, bylo mi tak wstyd;((( Nie wiem czy po tym wszystkim spróbuje jeszcze analu... Wydawalo mi się ze jestem wypróżniona... nie wiem dlaczego sie tak stało mój chłopak mowi zebym się nie przejmowala, ze nic się nie stalo ale mi się ciągle wydaje ze strasznie musialo go to obrzydzić... Co zrobić jesli bede chciala może w przyszlości spróbowac, zeby uniknac takich przygód?? Nawet sobie nie wyobrażacie jaki to był dla mnie wstyd...( Moze ktoś mial kiedys podobne przeżycie?(

Gość Bożena36
Nie wystarczy wam zwykłe bzykanie w cipkę? Jak chcecie urozmaicić seks, to dołączcie na wstępie oral. Anal jest dla gejów.

Gość nie powinien być
zdziwiony bo to chyba normalne, że w dupie jest gówno i służy ona do srania

Gość hjhjkhihu
lewatywa,lewatywa i jeszcze raz lewatywa;)

Gość jestes obrzydliwa
hahahaha Ty idiotko dupa jest do srania to co sie dziwisz pusta dziewczyno!! dobrze ci tak ! ha ha ha ale mam polewke , rany co za tępi ludzie

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
było se zrobic lewatywe albo chociaz kupę

Gość szparek
Żeby mógł Ci wsadzić w dupkę musisz najpierw zrobić kupkę.

aelin -> takie rzeczy się zdarzają podczas analu jeśli się odpowiednio nie przygotuje ;p

Gość do szparek....................
Brechtam :P dobry ten tekst :classic_cool:

Gość Maniusiowataaa
lewatywa :)

Gość marcelkochanek
ej dziewczyna moze chce sie poradzic a wy ją od razu z gory z blotem mieszacie!!!sprubowala nie wiedziala i stalo sie obrzydliwe z przyjemnego a przeciez mozna temu zaradzic.

czasem sa takie wypaki:) nie lam sie zdarza sie:) i nie przejmuj sie internetowymi napinaczami... przez ta anonimowosc to duzo sie rodzi takich cFaniakow co krytykuja i gnoja:D

Gość KCN
do jestes obrzydliwa ....pamietaj 04.07 glos na Jarka (nie jestes z jego komitetu? Pasuje mi ta retoryka i forma indoktrynacji ;))

Gość mysza1111
NIe przejmuj się, to się zdarza;) Jeśli ma sie do siebie zaufanie i normalne podejście to idzie z tym życ;) Nam tez zdarzyła sie podobna wpadka...i nie był to nasz pierwszy analek. Nie robilismy z tego tragedii, zdarzyło się i już... Nic nas do siebie nie obrzydziło, nadal jestesmy razem i nadal uwielbiamy anal;P Nie ma co przeżywać i się przejmować, szczególnie głupimi tekstami;) pozdrawiam

Gość keller
Jak ci wyjął takiego ubrudzonego to twoim zadaniem było mu go dokładnie wylizać ! Bo inaczej juz nigdy nie bedzie cię chciał ruchac w dupsko.

Gość mysza1111
A nawet bym powiedziała, że bardzo się nam to spodobało. Ostatnio mój chłopak, co prawda nieśmiało ale zawsze, wspomniał coś, że chętnie by popatrzył jak robię kupę w jego obecności. Już sama nie wiem co o tym sądzic, bo w gruncie rzeczy ten pomysł też mi się podoba.

Gość gośćpoparafa
to normalne przy analu wkoncu kiche czyscisz,nieraz moja partnerka mnie obsrala,a potym zauwazylem,ze nieraz jak czuje jej gowno to mi staje czlowiek ma zwierzeca nature i to norma,a jak chcesz uniknac brudnego analu to lewatywa pozdro!

Gość gość
Zawsze penis jest brudny po analu dlatego trzeba używać prezerwatyw i trzymać przy łóżku woreczek aby szybko tam wrzucić zużytą prezerwatywę. Co do stosunku analnego to jeżeli sprawił ci choćby odrobinę przyjemności to następnym razem włóż w pochwę swój wibrator - wtedy odlecisz. Sam seks analny bez podwójnej penetracji to głównie przyjemność dla niego, a tobie też coś się należy. ;)