Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.male.M.duze

Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość m.male.M.duze

Hey, Jestem z facetem 2,5 roku od jakiegos czasu kompletnie nam sie nie układa... ciagle sie kłócimy o byle co, co w zasadzie podczas klótni rośnie do rangi najwazniejszej rzeczy na swiecie. Strasznie to uciążliwe sie stało... dla mnie i dla niego, ostatnio nasze rozmowy są chłodne, cala sytuacja jest napieta On jest zdystansowany i czasami mam wrażenie ze nie zalezy mu na mnie. Powiedzial ze jest zmeczony tym wszytskim ze ma dosyc kłótni i tych problemów ze to wg niego nie ma sesnu. Co mam robic by uratowac ten zwiazek ??? Prosze o pomoc :(

Gość m.male.M.duze
Ciagle kłóce sie z facetem.. ciagle kłócimy sie o byle co co podczas kłótni rosnie do rani najwazniejszej rzeczy i mkłótnia staje sie jeszcze wieksza... Nie wiem co mam zrobic by wszytsko bylo dobrze, on ciagle sie denerwuje, mam wrazenie ze wszytsko go denerwuje, czuje sie jakas olana i ze w ogole go nie obchodze... :(

Gość Instant Magic
Dajcie sobie czas. Może mu przejdzie, jeśli nie to daj sobie kobieto spokoj.

Gość olenkazlotko8509
o co są te kłotnie? bo bardzo niejasno opisujesz. mało konkretów

Gość m.male.M.duze
A kto to aniela ??? Bo te kłótnie sa w zasadzie o byle co, o jakies jedno słowo, o jakis jeden ruch, gest.. o byle co... Mieszkamy razem bo jestesmy na studiach i ciezko jest jakos sie zdystansowac albo odpoczac od siebie... Nie wiem co mam zrobic. Dac mu spokoj czy pokazac ze go kocham np wyslac jakiegos smsa czy cos... Jestem w jakiejs desperacji :(

Gość Instant Magic
Wiesz odpuść sobie i zobaczysz czy warto dalej trwać

Gość m.male.M.duze
a jak mam sie do niej zgłosic.. nie nie z reszta wrózki nie... Odpuscic... czyli zachowywac sie jakbym juz sama zrezygnowala z tego zwiazku ??

Gość m.male.M.duze
ja mam 20 on ma 24, mieszkamy razem jestesmy na studiach...

ja mam 20 on ma 24, mieszkamy razem jestesmy na studiach... to skup sie na studiach dzieciaku, reszta sie ulozy w te czy w inna strone moze zrobcie sobie kurs z komunikacji?

Gość m.male.M.duze
ej, nie mow do mnie dzieciaku... 20 lat a pagaz doswiadczen wiekszy niz u jednego 30 latka... Nie uklada mi sie z nim, chce zapytac osoby patrzace na to z boku co robic... takie sugestie sa zawsze najlepsze...

20 lat a pagaz doswiadczen wiekszy niz u jednego 30 latka... dzieciaku, mozesz byc nawet bagazowka, to nie zmienia faktu, ze niedojrzalosc wycieka ci spod palcow widac to chocby w tym pytaniu: Nie uklada mi sie z nim, chce zapytac osoby patrzace na to z boku co robic... takie sugestie sa zawsze najlepsze... zeby spojrzec z boku, trzeba miec obiekt obserwacji w polu widzenia, ty na razie rozprowadzasz mgle