Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbiusciasta

nie mam w ogole piersi, czy nadal moge byc atrakcyjna?

Polecane posty

Levviatan to akurat nie do Ciebie było tylko do takich dwóch pomarańczek ;) BB proponuje jak NAJMNIEJ bez stanika, chodzi o to aby nie zwisały swobodnie bo jeszcze Ci się wyciągną :) Stanik pozwala na utrzymanie właściwej pozycji :) Druga sprawa, zajdziesz w ciąże to Ci podrosną i to w sposób naturalny :)

Gość provokejszyn jak nic
teraz silikon to nie jest jedyny wybor. mozesz sobie np. ''wszczepic'' tluszcz z innej czesci ciala.

bezbiusciasta -> zamiast starać się aby piersi wyglądały na jak największe skup się na podkreślaniu swoich innych atutów :)

Gość W ogole tego nie rozumiem :(
dziewczyno nie przesadzaj ja nosze 65 E a mam 14 cm roznicy i mam srednie piersi wiec ty tez nie masz malych Tak wyglada u mnie 14 cm roznicy czyli zaledwie 2 wiecje niz u ciebie http://img291.imageshack.us/i/zdjcie0355j.jpg/

Gość bezbiusciasta
Ty chyba sobie zartujesz:O Ty masz biust,zmierz sie dokladnie, bo watpie,zebys miala 14 cm roznicy:O

Levviatan Na pewno tylko problem w tym ze tylko % % kobiet w kraju umie dobrac prawdziwy biustonosz jest takis pecjalny kalkulator gdzie to sie liczy a potem trzeba kupic porzadny biustonosz w cenie ok 15-200 zl uszyty w kandadzie albo anglii ja nosilam kiedys 70 D badz 75 C i kazda pani mi to w sklepie wciskala efekt taki ze piersi rozjezddzaly sie na boki znajdowaly sie pod pachami i opadaly sztuka wielka jest kupic dobry biustonosz sa specjalne etapy postepowania przy jego zakupie i nie moze to byc cos z targu albo z np badziewnego triumpha

Gość dfahgerhaerherha
bezbiusciasta, pokaz zdjecie swoich, zobaczymy ;) i uwierz, ze male jest piekne, uwierz w siebie, poznaj swą wartość i eksponuj swoje atuty ;) ja uwielbiam małe piersi :)

Gość bezbiusciasta
wkleilabym, to byscie zobaczyli, jakie mam cycki, ale nie dziala mi kabel od aparatu

Gość powiekszaniepiersi
Zawsze mozna kupic pompke do powiekszania piersi, nawet w programie ewy drzyzgi bylo o tym, tyle ze wersji do zrobienia w jakims salonie. ja mam do domowego uzytku powiekszylam sobie o rozmiar i mam ladne i okrągłe, a mialam takie wilcze troche, takie stożkowate. Mogę odsprzedać jakby jakaś była zainteresowana ;) wpiszcie w google pompka do powiekszania piersi

Levviatan a i kupujac 75 C albo 70 d kiedy miseczka pasowala to musialam obciac obwod pod biustem bo mialam stanowczo za duzo ale to nic nie dawalao bo biustonosz byl wyprofilowany na kobiete szersza niz ja i dalej piersi wygladala masakrycznie

W ogole tego nie rozumiem :( -> ja mam wrażenie że ci stanik wisi na tych piersiach a nie podtrzymuje ich

Moja przyjaciółka ma bardzo małe piersi, ale wcale nie jest przez to mniej atrakcyjna. Jeżeli spodobasz się jakiemuś facetowi to cała, przecież nie chodzi o to aby podobać się wszystkim... Też miałam problem z piersiami, byłam bardzo szczupła, a teraz jak trochę mi się przytyło to piersi tez urosły:P

Levviatan widac malo wiesz o biustonoszach akurat jak kupialm ten biustonosz to piersi zebraly sie na srodku przestaly uciekac i bardzo do gory sie podniosly a jak sie podnisly to o cyzm to swiadzcy ze biustonosz wisi czy podtrzymuje mysl chlopie i nie ucz kobiety dobierac biustpnosza ale z 2 strony przyzywczailam sie ze osoby niedouczone zwracaja mi uwage ze jak ja moge miec E no nic dziwnego jak sie kupuje byle jaki biustonosz albo widzi sie byle jaki to sie potem czlowiek dziwi jak wyglada prawdziwe E

Gość provokejszyn jak nic
no mi jakos na to nie wyglada zeby ten stanik byl dobrze dobrany..... tez jak mnie wyglada jakby ;wisial'' i w ogole jakos twoej piersi dziwnie wygladaja...........

W ogole tego nie rozumiem :( -> z tego co mi wiadomo to miseczka E jest dla kobiet które mają różnice ponad 20 cm w biuście.

Levviatan bozesz chlipei ty naprawde jestes zielony w tej sprawie ja mam kupic 65 c a ty wiesz jakt o wyglada ?? idz najpierw do sklepu i zobacz miseczki a potem pociskaj pierdoly bo po co mam cie przekonywac ze piersi wypadaja mi z 65 C albo biutonosz ich nie obejmuje no masakra chlopie bez sensu dyskusja z toba

Gość dfahgerhaerherha
To wymyśl coś z tym kabelkiem, poczekamy ;) A pomijając kwestię zdjęć powtarzam, byś wierzyła w siebie, małe cycuszki są super ;)

radze sie z tym zapoznac a pisanie takch bzdur ze E to 20 cm roznicy jest smieszne nawet bardzo niekompetentne osoby beda mi wciskac ze mam zle dobranu biusotnosz bo nie wiedza jak E prawdziwie wyglada http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780

jak sie przyjrzycie to nawet jest na zdjeciu pani ktora tak jak ja nosila 75 C a teraz nosi 65 e i jest pokazana roznica

Kurczę czemu wam się wydaję, że biust u kobiety jest najważniejszy na świecie?? Jeśli rozmawiamy już o wyglądzie to przecież najważniejsza jest buzia. Jeśli dziewczyna spodoba się chłopakowi z twarzy i do tego będzie miała charakter, który mu podpasuje, to wątpię, żeby ją zostawił tylko dlatego , że ma malutkie piersi..

75 i 91 czyli 16 cm roznicy ja sie teraz zmierzylam 67 i 83 czyli tez 16 cm a nie moge nosic biustonosza 60 bo nie mam za duzo tluszczu pod biustem tylko odrazu zebra wiec nie ma biustonosz co sciagac i musi byc tylko troszeczke mniejszy od prawdziwego wymiaru pod biustem

Gość patrzcie i podziwiacie
mi tez sie tak wydaje bo watpie zeby facet byl z biusciasta baba a z ryjem jak gowno :-/ wole male!

Gość bezbiusciasta
no podobam sie facetom, ale wtedy zwykle widza mnie w staniku i piersi wygladaja jak piersi, ze cos tam jest, a ciekawe jakby to bylo, gdybym zdjela:P a gdy mialam pare kilo wiecej, to piersi byly takie same, a reszta byla byle jaka, wiec w wydaniu 60 kg wygladam o niebo lepiej.

Levviatan i chyba przyznasz ze pani ze zdjecia nie ma balonow mimo e tylko taki sredniawy biust wiaodmo ze jak sie zalozy bluzke to troche inaczje wyglada