Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo, bardzo wściekła i zła

ALLEGRO - JAK TAK MOŻNA!

Polecane posty

Wczoraj kończyła się aukcja. Licytowałam na niej część do kompa. Prócz mnie licytowały 2 inne osoby. Ale moja cena była najwyższa - 35,50 zł. Obserwowałam aukcję, aż do jej zakończenia bo nie chciałam zostać przelicytowana. Wygrałam. Dziś wchodzę na pocztę po dane sprzedającego bo chciałam zapłacić ale maila z danymi brak. Poszłam na Allegro, szukam w "kupionych" aukcji brak. Patrzę w "licytowane" i jest ta aukcja... nadal trwa (do jutra) i nadal są ci sami licytujący (ja i dwóch innych) co przed zakończeniem aukcji. No się wkurzyłam. Widać sprzedającego nie usatysfakcjonowala cena i wydłuzył aukcję. Ale ja ją wczoraj wygrałam! Jak tak można w ogóle zrobić. To oszustowo. Nieuczciwe!

Gość różowy kwiat
tydzień temu kupiłam coś w opcji Kup teraz. Pieniądze przelałam, 350zł i czekałam na towar. Po trzech dniach dostałam maila od allegro ,że mam się wstrzymać z wpłatą bo konto użytkownika zostało zawieszone.Złamał regulamin czy coś. Nie moge zobaczyć danych sprzedającego aby się z nim skontaktować . Wczesniej maila potwierdzającego sprzedaż usunełam.

no dobra przyznam sie chcialam kupic czarnego wibratora w rozmiaze XXL nie wygralam aukcji i dalej musze jezdzic na ogorkach

Gość oranyyyyyyy
Ale Ty głupia jesteś. Przeczytałaś choć raz regulamin lub zwracasz uwagę na informacje na stronie głównej Allegro? Sprzedający nie ma możliwości przedłużenia swoich aukcji. Czasami robi to Allegro, ponieważ była jakaś usterka techniczna i np coś naprawiali. Jak Ci nie pasi, pretensje nie do sprzedającego tylko reklamacje zgłoś do Allegro (ale i tak Cię oleją).

Gość hahalhf
ja kiedys licytowalam pake uzywanych ciuchuow, bylo ich duzo, dalam za nei chyba 160 czy 180 juz dokladnie nei pamietam, aukcje wygralam po czym dostaje info od sprzedajacego ze z powodu jakiejs pomylki wystawia jeszcze raz.... no i co moglam zrobic, tez jej sie nie spodobalo ze ciuchy nie poszly za wiecej... zenada

Gość ooo mila moja
niestety z allegro nie wygrasz... w dodatku ukryli nazwy pozostalych kupujacych i nie mozesz sie skontaktowac z nikim, nawet jesli sie nadzialas i chcesz sie dowiedziec czy inni tez. takze lepiej rzucic to gówno.