Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodagau

jak zadbać o rozwój osobisty?

Polecane posty

Gość gość
w temacie rozwoju osobistego mogę bardzo polecić szkolenia motywacyjne organizowane przez tę firmę z Katowic http://www.exbis.pl/. Dały mi sporo praktycznych wskazówek dotyczących m.in. efektywności pracy i lepszego wykorzystania czasu.

Gość tiberiano
Hej! Nad rozwojem osoobistym warto popracować. Jest to przecież twoja przepustka do dalszej kariery. Musisz się zastanowić, co jest Ci najbardziej potrzebne. Czy potrzebujesz stałego coachingu, czy może krótkich, ale konkretnych kursów. Polecam produkty z tej stron - http://lifearchitect.pl/box/ Dzięki nim nauczyłem się jak prezentować swoje atuty, umiejętnie zarządzać swoją ścieżką kariery oraz zarządzać czasem.

Gość robertkozak
Ja bardzo polecam Krzyśka Króla i jego metodę. Całe Wyzwanie90dni w moim życiu okazało się wielkim sukcesem. Od dawna nosiłem się z zamiarem założenia własnej firmy, ale ciągle odkładałem decyzję w czasie na później i tak to później trwałoby pewnie w nieskończoność gdyby nie coach. W tym momencie moja działalność jest już zarejestrowana, jestem już umówiony na pierwsze zlecenia i czuję że w końcu robię to co lubię!

Gość gość
Spędziłem przyjemny weekend na rozmowach z oświeconym mistrzem Jackiem Adamusem – www.hippocomos.pl , jego wizytówka multimedialna. Chciałem wypróbować nowe podejście do rozwoju wewnętrznego i zgodnie z wieloma poleceniami szukałem po prostu przewodnika, który jest w stanie zasygnalizować, co do tej pory robię prawidłowo, a co powinienem zmienić. No i u pana Jacka otrzymałem takie wsparcie, a to tego wspaniale się zrelaksowałem w otoczeniu Puszczy Drawskiej.

Gość gość
marcin zielinski uzdrawia moca imienia Jezus i bedzie coraz wiencej ludzi kturzy uzdrawiaja moca imienia jezus i faktycznie np były piłkaz lechi , witek wilk z zespołu wyrwani z niewoli i nawet w jego szkole marcina zielinskiego juz pare uczni uzdrawia marcin zielinski uczy na yutube wystarczy oglądać jego filmy

Gość gość
i tutaj sa ludzie kturzy uzdrawiaja za darmo tak samo jak Marcin zielinski https://www.youtube.com/user/dotykboga bo nadchodzi tsunami tchnienia ducha św jak za początków apostołów kazdy wierzacy bedzie uzdrawiał

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Sama szukaj terminow, ktorych nie znasz, jak nie masz encyklopedii, to w sieci. Z beletrystyki polecam czytac ksiazki z corocznej listy lub listy wszechczasow bestsellerow New York Timesa. Mozesz czytac po angielsku albo przeklady. Skoncz kurs retoryki, duzo sie dowiesz, sa kursy tylko dla kobiet.

Gość gość
Dobrze jest prowadzony blog www.alivebetter.pl . Jeśli chodzi o motywację, rozwój zawodowy i tego typu tematykę, to myślę, że warto poczytać. Nie ma tutaj takiej agresywnej, namolnej reklamy, ale jest dużo doświadczeń z życia samego autora, który swoją drogą jest ciekawą postacią. Mimo młodego wieku sporo przeżył, dużo podróżuje, pracuje przy dość oryginalnych projektach i między innymi tym się dzieli na blogu.

Gość gość
W tamtym roku byłam w dość trudnej życiowo sytuacji bo straciłam pracę i pamiętam, że miałam mocny dołek. Dużo mi wtedy pomógł kontakt z coachem przez poradnię internetową na stronie www.e-poradnia.com . Nie mieszkam w Polsce więc taki kontakt zdalny z Polakiem był dla mnie bardzo wygodny. Ja współpracuję z panią Kasią, głównie jesteśmy w kontakcie telefonicznym. Co się zmieniło na plus? Na pewno zaczęłam inaczej patrzeć na swoje życie, porażkę jaką było stracenie pracy zaczęłam traktować bardziej jako szansę na zmiany i to zupełni mi umysł i myślenie odświeżyło i naprostowało na właściwe tory.

Gość Rysia0
Warto też zapisać się na kurs trenerski- http://www.szkolatrenerow-ster.pl/ Nauczysz się przeprowadzić szkolenie dostosowując techniki pracy do sytuacji grupy i dowiesz się jak zostać szkoleniowcem. Nawiążesz kontakty w prężnym środowisku trenerskim pracującym dla biznesu i edukacji.

Gość gość
Rozwój zaczyna się od siebie. Ważne jest, aby być świadomym czego się potrzebuję i pragnie. Ja osobiście rozwijam obszary takie jak: zarządzanie stresem, motywacja, zbilansowana dieta. Tak naprawdę rozwój nigdy się nie kończy i trzeba wyznaczyć własną ścieżkę rozwoju. Sam korzystam z pomocy kursów tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/

Gość kodzisake
ja zadbalem w ren sposob, ze napisalem o tym publikacje o dazeniu do fortuny na umalarza.pl jest, pozytywnie

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Latami zmagałam się z chorobą. Podczas odmawiania Nowwe/enny działy się u mnie bardzo dziwne rzeczy,raz zrobiło mi się tak strasznie słabo. Nie przerwałam modlitwy róża/ńcowej a jedynie będąc na kolanach oparłam głowę prawie o podłogę. Trwało to dosłownie kilka sekund,od tamtego dnia moja choroba się wycisza. W ciągu miesiąca otrzymałam spokój,którego brakowało mi od lat. A wystarczyło sięgnąć po różaniec i oddać się w opiekę Matce Bożej. Modlitwa różańcowa już ze mną pozostanie. Napiszę także podziękowanie na stronie o Nowen/nniie Pommppejans/kiej jak ogromną moc ma tą Now/weenna. Wszystkie depresje i nerwice to skutek braku spokoju duszy i odejścia od Boga .

Gość gość
Nadal nie możesz zdecydować, który kierunek wybrać ? Żadna szkoła policealna nie spełniła Twoich oczekiwań ? Świetnie trafiłeś, bo mamy cos dla Ciebie!! Szeroka gama szkół policealnych, liceum czy kursów zawodowych czeka na Ciebie w NOVA CE w Tarnowie. Liczba miejsc ograniczona – nie zwlekaj i zapisz się już dziś! Czekamy na Ciebie w sekretariacie przy ul. Krakowskiej 17/14 lub po numerem telefonu: 794-400-280

Gość gość
Warto patrzeć na innych, ale ze zdrowym podejsciem, nie ma co porównywac sie do inncyh na siłe bo można wpaść w depresje. Znajdz swoje zainteresowanie i bądź pewny siebie. Ja nie zdałam matury, śmiali się ze mnie w mojej miejscowosći że jestem niudaczniczką. Ale ja zapisałam się do szkoły policealnej żak, na technika informatyki, bo chciałam iść na studia informatyczne, przez 2 lata chodziłam na korpeetycje i ukoncyzłam skzołe, teraz studiuję. Szkoła zak dała mi świadomość i pewność siebie

Gość Konwent Rozwoju
Halo Poznań! Koniecznie zarezerwujcie w swoich kalendarzach 23 maja! To właśnie wtedy ruszy Konwent Rozwoju #4: Think Future

Gość gość
tylko jezus odmieni twoje zycie wystarczy go codzienie prosic jak ja to robilem i mnie przemienia mnie na miłosc i dalej to robi 1903-1940 oczywiscie ma imprimatur uwierzyłam milosc leonia nastał trwa proces beatyfikacyjny Niech żadna dusza nie mówi, że coś jest dla niej niemożliwe, że to było tylko dla świętych. Czy święci własną mocą zdobyli cnotę, czy własną mocą stali się świętymi? To Jezus w nich działał, a czynił to dlatego, bo Mu działać pozwolili, bo nie ufając sobie, ufali Jezusowi. To jest tajemnica działania Bożego w duszy, to jest sekret świętości. Wiesz, moja droga, że Ja pragnę, by wszyscy ludzie byli świętymi. Nie zabraknie Mi łask, by nimi móc obdarzać każdą duszę przeobficie, i Kościołowi memu nie zabraknie dla nich ołtarzy, byleby tylko ludzie chcieli Mi ufać, byleby współdziałali z łaską. Dlatego sekret świętości zdradzam, oznajmiam go ludziom, przez duszę, która wierzy słowom moim

Gość gość
Bardzo dobre kursy związane z przeramowaniem negatywnych postaw życiowych, które w dużym stopniu wynikają z podświadomości ma Wanda Wegener. Moim zdaniem jedna z lepszych terapeutek powiązana z gruntem pozytywnego myślenia, wizualizacji, ale nie w takim naiwnym stylu, tylko praktycznym. Ma niewiele kursów, ale wszystkie dopracowane – http://wegenersmethod.com/warsztaty--kursy/ . Techniki wizualizacyjne najlepsze w swojej klasie. Nigdzie takich motywów nie spotkasz, w żadnej literaturze. Gwarantuję, ale nie chcę też wszystkiego zdradzać. W razie czego kontakt priv

Gość gość od rozowju
>>>ale najpierw trzeba ten film obejrzeć, książkę przeczytać - tylko jak wybrać z tylu tytułów? <<< To prawda. Ja mam szefa, który podrzuca mi ciekawe pozycje. A tak to czytam posty na http://naukopedia.pl tam są podane źródła i badania. Jak posty są ciekawe to kupuję książkę.

Ja wybrałam się na sesje coachingowe do Pani Anny Wilk-Musiał i dużo mi pomogły. Zaczęłam pozytywnie patrzeć na wszystkie aspekty mojej pracy. Poza tym Pani Ania jest bardzo miłą i ciepłą osobą więc sesje z nią to czysta przyjemność.