Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgfrfdg

Prezent dla dziewczynki-na 2 urodziny.. poradźcie coś

Polecane posty

Gość rgfrfdg
ślicznie proszę ;)

Gość irqaa.
Moze cos z edukacyjnych rzeczy? Ksiazeczka jakas.Moja corka w wieku 2,5 dostala taka skladana ulice,do tego samochodziki na ktorych byly zwierzeta.W biedronce to kiedys nawet widzialam.Albo lalka + spacerowka.Ostatnio jeczala mi o kuchenke dla dzieci,wiec w koncu jej kupilam.To pierwsza rzecz przy ktorej tak dlugo sie bawi :) Lubi tez pociagi.Lalki barbie to juz nie bardzo.Ma ich mnostwo ale sie nimi nie bawi.Puzzle dla 2 latki to sie chyba jeszcze nie nadawaja.Miskami tez sie nie bawi. Tak wiec obstawialabym ksiazeczke z twardymi okladkami,jakas mini kuchenke bo 2latka moze szybko popsuc,sa tez takie zestawy zwierzat + stajnia itp,lalka+wozek.Teraz to nic mi do glowy nie przychodzi.Corka w tym wieku miala gadajaca papuge,mechaniczna zabe,lalki,miski i stwierdzam ze wszystko albo rozwalila i popisala a miski leza zakurzone w kacie.

Gość jkhkhkhkjkjhk
widzialam kiedys takie duze chodzace lalki, wzrostem przypominajace wlasnie 2 latka, gadaly i chodzily, tylko nie wiem czy nadaja sie na prezent dla 2 latka,

Gość irqaa.
No wlasnie moja corka miala taka lalke.Popisala cala buzie,wylamala reke,a mnie potem glupio bylo jak ciotka byla i spytala jak tam lalka ktora kupila malej :/

Gość aaabcia
a lala to nie łaska? tylko te zabawki 'edukacyjne' wkoło, ktorymi wiekszosc dzieci sie nudzi po 5 min użytkowania i w ogóle to najlepiej żeby mamusia siedziała i składała te klocki czy srocki za dziecko :o ja bym kupila LALE BOBASA Z BUTELKA SMOCZKIEM I PAMPERSEM BO W TYM wieku dziewczynki przejawiaja dize zainteresowanie maciezynstwem itp ;)

ooo dodam sobie ten topik do ulubionych bo moja 2 lata będzie miała dopiero za pół roku ale juz mysle co tu kupic, zeby sprawic jej jak największą radość :) na dzień dziecka prezent był nietrafiony :o ona ma fioła na pukncie piłeczek i w ogóle ma ich w domu z 50! wiec kupilismy jej takiego pelikana z fisher price co w dziobie ma 3 pileczki, ciągnie sie go na sznurku i on otwiera dziub i zamyka i wydaje dźwięki i te piłeczki sie kręcą. efekt? wyjeła mu piłeczki z dzioba a pelikana olała :o chciałabym jej kupic cos co sprawi, ze sie zachwyci :)

Gość aaabcia
e ja bym lali giganta nie kupiła bo dzieci nie wiedza co z tym fantem robic i tak sie wlasnei konczy zabawa a zwłaszcza jak sie kupi tanszy model z plastiku :/

Gość aaabcia
moja ma 3 latka za kilka tyg. i kupuje jej baby annabell i zestaw wozek (ale taki jak prawdziwy hehe), chodzik, krzeselko do karmienia ikojec ;) będzie zachwycona! z reszta podam linka: http://www.very.co.uk/doll/598316741.prd?browseToken=%2fb%2f5208&prdToken=/p/prod1596994-sku2461609 http://www.very.co.uk/7-in-1-deluxe-doll-set/634402772.prd?browseToken=%2fb%2f5208%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f7&prdToken=/p/prod3721446-sku5251472

Gość rgfrfdg
dzięki za pomysły,a może jakiś basen na balkon? bo zabawek to pewno ma dużo..

Gość irqaa.
Jeszcze sobie przypomnialam ze corka strasznie chciala miec taki domek namiot z kubusia puchatka. Na allegro sa. Albo tez meczyla mnie o domek + cala rodzinke swinki Peppy,tez na allegro.Ostatnio kupowalam corce domek z konikami Pony za niecale 20 euro.Bardzo ladny jest,z mebelkami. Tez widzialam domki i lalki z tej bajki o truskaweczkach.A moja corka i tak woli z tego wszystkiego taka czarna stara wrone chyba za czasow PRL,ktora dostala od sasiada.Mowi na niego "ptaszek Staszek" bo Sali Mali takiego miala haha :D

Gość irqaa.
Z basenem to super pomysl.Dzieci uwielbiaja wode,chociaz nie wszystkie.Moja corka tez dostala,ale nie mamy balkonu wiec ciotka u siebie jej rozkladala,a ona caly dzien potrafila w nim przesiedziec.

ja polecam magnesowe klocki zwierzatka :> uniseks :D a ile radosci :) nie umiem znalezc takich na allegro ale na pewno sa w sklepach :) my mamy farme i jest super zabawa, mama nie musi ukladac bo one latwos ie do siebie chwytaja na magnesy a dziecko przy okazjis ie uczy co to jest ogon, jak wyglada glowa swinki a jak krowy, ile nog ma kon itd... moim zdaniem to super fajna zabawka dla 2 latka, dodatkowo jest do tego domek i para farmerow :) plus podkladka magnetyczna - laka droga itd.. :) my to nabylismy w niemczech za 30 euro neiw eim po ile sa w pl

Gość rgfrfdg
myszsza to powiedz gdzie bo my właśnie mieszkamy w Niemczech

my córse na 2 urodziny kupiliśmy domek farmę ze zwierzątkami - wszystkie dzieci przyjeżdżające do nas się nią bawią

my kupilismy w toyrus w karlsruhe :) mamy jeszcze cyrk z tej serii ale na razie nierozpakowany :)