Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssseeeeeeeeeeddddddd

glupkowaty facet

Polecane posty

Gość ssssssssseeeeeeeeeeddddddd

:-( no wlasnie jak w temacie... wielu rzeczy nie wie. nawet te podstawowe mu sie myla... pocieszalam sie ze ma umysl scisly, ale nawet ze scislych przedmiotow nie zna odp. poza tym jest czuly, pracowity, troche nerwus, swietny w lozku.. nie wiem co zrobic...

Znam ten problem. Spotykam się z facetem, który nie rozumie co to znaczy: "do tanga trzeba dwojga" :D Ale z góry założyłam, że nic z tego nie będzie.

Posuwa ja kiedy ma ochote, ale nie sa razem - ot uklad ;). To nie mozecie sobie znalezc faceta, ktory ma jakies pojecie o swiecie i tym co sie dziele wokol niego??

Gość Mlody Buk
Gosia moze my tez utworzylibysmy taki uklad co??

a co znaczy że nie wie podstawowych rzeczy ? dla jednych będzie to oznaczało że nie wie kim był Kopernik a dla innych że nie zna rzek Afryki wszytko zależy od tego jakie wymagania ma 2 strona

Gość ssssssssssssssssssssseeeed
pewnie ze nie wiem wszystkiego! ale wychodze z zalozenia ze kazdy jakies podstawy powinien znac. ja mam wiedze fragmentaryczna czyt. daty, nazwiska itd bez pelnego obrazu zdarzenia... no ale np wiem, ze homer byl greckim pisarzem, a nie wloskim i wiem takze, ze 1 wojna swiatowa skonczyla sie w 1918 roku a nie 1920... NIE CHWALE SIE BTW pokazuje przykladowo... wiem rowniez, iz Boleslaw Chrobry byl 1 krolem, a nie Mieszko...nie mowiac juz o stosowaniu powiedzonek i przyslow nieadekwatnie do kontekstu... np czarny kon zamiast czarna owca... czepiam sie?

Gość czepiasz się, a jesli on
jest rzeczywiscie czuły i pracowity, to olej jego braki w wiedzy,wiedza rzecz nabyta...zawsze może sie douczyć

Powiedzonka to raczej kazdy powinien wiedziec, ale czy Ty jestes nauczycielka i szukasz ucznia, ktorego moglabys przepytywac?? O czym wy w takim razie rozmawiacie?? O Homerze?? O wojnie?? :D Nie kazdy ma pamiec do dat i do wydarzen. Wyluzuj troche. Nie, nie stworzymy takiego ukladu ;).

Gość Maturzysta aa
ahh 1025 rok ....

Gość Larysssaaa
Ja tam nie znam tych faktów z historii, które przedstawiłaś, bo jestem noga z historii. I nie uważam siebie za głupkowatą. Wręcz przeciwnie, za inteligentną i bystrą, znającą się na wielu innych rzeczach :)

macie racje, czasem to nawet urocze jest... niestety nie zawsze ;-)

No to w zasadzie dobry wibrator + wikipedia i jesteście w pełni samowystarczalne. Na jakimś etapie rozwoju cywilizacji musiało do tego dojść ;)

Gość Mlody Buk
Jak chcesz , ale to ty bedziesz stratna, nie ja. Nie masz Mezczyzny , i szkoda zeby takie piekno sie marnowalo.

haha macie pewnie racje... taaa wieczorem se Homera czytamy, a nauczycielka to owszem- bede ;-) ale on nie wie, ze erytrocyty to krwinki czerwone i nie wie takze, iz Gagarin lecial Wostock 1 w przestrzen kosmiczna nie mowiac juz o tem, iz nauka o wartosciach zwana jest aksjologia.. :-D nie no przesadzam, racja :-) dzieki za odp ludziska!

Ja na historii tez sie nie znam. Przez 4 lata liceum miałam zapisane 2 strony w zeszycie, cała szkołe jechałam na sciagach. Nie mam do tego głowy i checi uczenia się. Ale za to jestem bystrzacha z fizyki, chemi, informatyki. I wcale nie uwazam sie za głupia. Nie prowadze przeciez dyskusji historycznych i nie oczekuje od innych wiedzy z dziedziny, w ktorej ja jestem mocna.

ok bedziecie sie smiac: tydzien temu zadalam zagadke: co to za zwierzatko: w nazwie ptaszek i owoc jednoczesnie... nie wiedzial :-D kurcze, chyba to ja jakas glupkowata jestem, ze tak to przezywam, milego dnia wszystkim ;-) óczmy siem!

chodzi mi o takie ogolne obycie w roznych tematach moi drodzy, nie tylko z historii :-)

Gość Mlody Buk
Idiota z tego kolesia;) Btw ile ma lat??

26.... ja 21

Gość kkikutto
kiepsko :-O

Gość no jakmożna nie znac tego
Larysssaaa na jakich innych rzeczach? obrabianiu pałki. Te wymeinione przykłady to podstawa no jak można nie wiedzieć kim był homer? możesz być inteligentna i bystra no ale mądra nie jesteś (wiedzy nie masz)

Gość ssssssssed
no wlasnie o tym mowilam, znal homera ale powiedzial ze z Wloch byl ;-)

Ja nie rozumiem Ciebie wcale. Ile juz jestescie razem? Od razu tak prosto z mostu do niego walisz kim byl Homer? Kiedy sie skonczyla II wojna swiatowa?? A moze chlopak czuje sie jakby byl na jakims przesluchaniu i sie stresuje?? Uczniow swoich przyszlych przepytuj a nie faceta... A madry zyciowo jest ?? Sprytny?? Radzi sobie czy ciapa zyciowa??