Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don komorra

Nie znasz się na polityce? Lepiej nie głosuj!

Polecane posty

Gość dokładnie popieram

Gość no tak - nikt się nie zna
więc niech głosują tylko politycy sami na siebie. Bo i ci, którym wydaje się że się znają na polityce, tez się nie znają :):):)

Gość to idź i się zapytaj
zwolenników komorowskiego dlaczego na niego głosują to 90% odpowie, że dlatego żeby kaczyńskiego nie dopuścic do prezydentury. Tyle potrafią powiedzieć o swoim idolu.

Gość pralinkaaa
Moja koleżanka zagłosuje na Komorowskiego, bo ,,Kaczyński jest niski i ma kota zamiast żony''.

Gość pralinkaaa
i jeszcze ,,Zagłosuję na Komorowskiego, bo ten kurdupel będzie nas źle prezentował za granicą''

Gość każdy kto chodź troche
zna historie to ZNA PRZYPADKI "partiotów" MAJĄCYCH POPARCIE ZA GRANICĄ i wie, że nigdy to na dobre Polsce nie wyszło

Gość Linaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazdy powód jest dobry zeby zagłosowac na Komorowskiego, czas skończyc z Kaczogrodem!!!!!!!!

Gość pralinkaaa
A głosujcie sobie na kogoś, kto zabija zwierzęta dla przyjemności.

Polonia za granicą, to zna jedyny słuszny przekaz z TV Polonia. Na kogo więc ma głosować? Albo chcą nam zrobić na złość, żeby nam się żyło gorzej, niż teraz. Trzeciej opcji nie ma.

pralinkaaa A głosujcie sobie na kogoś, kto zabija zwierzęta dla przyjemności . Pralinka, widzę, że masz mocne argumenty. Powiedz w takim razie dlaczego Ty głosujesz na J. Kaczyńskiego i czego spodziewasz się po Jego Prezydenturze.

Gość zaraz zaraz holahola
ja mam te same żrodło co polonia bo tv nie oglądam, a jedynym źródłem jest dla mnie internet

Pralinka pisze tak: pralinkaaa Moja koleżanka zagłosuje na Komorowskiego, bo ,,Kaczyński jest niski i ma kota zamiast żony''. 11:35 [zgłoś do usunięcia] pralinkaaa i jeszcze ,,Zagłosuję na Komorowskiego, bo ten kurdupel będzie nas źle prezentował za granicą'' Po to, żeby za chwilę napisać tak: pralinkaaa A głosujcie sobie na kogoś, kto zabija zwierzęta dla przyjemności . Czym się różnisz od koleżanek? Dobre. :D

A dla mnie jedynym źródłem jest kafeteria. Pomóżcie mi proszę podjąć decyzję. Na kogo powiniennem zagłosować ? :classic_cool:

Gość tvn w usa nadaje już 5lat
albo i więcej

zaraz zaraz holahola ja mam te same żrodło co polonia bo tv nie oglądam, a jedynym źródłem jest dla mnie internet Uhu... rozumiem, Kafeteria skarbnicą wiedzy o świecie współczesnym.

Na Frelkę z Gwarkowa. Czy Grelkę z Frelkowa, aaa... już sama nie wiem. One takie podobne.

tvn w usa nadaje już 5lat albo i więcej To dlaczego zagłosowałaś na J. Kaczyńskiego?

Gość pralinkaaa
Zagłosowałam i zagłosuję na Kaczyńskiego, bo podoba mi się jego program, a nie dlatego, że nie chcę, żeby Komorowski wygrał. Po prostu podoba mi się jak przemawia i nie poniża przeciwnika. Ma hasło zgodne z programem.

pralinkaaa Zagłosowałam i zagłosuję na Kaczyńskiego, bo podoba mi się jego program , a nie dlatego, że nie chcę, żeby Komorowski wygrał. Po prostu podoba mi się jak przemawia i nie poniża przeciwnika. Ma hasło zgodne z programem. Konkretnie, co podoba Ci się w Jego programie?

Dlatego, że jest to jedyny kandydat którego poglady na sprawy społeczne, gospodarcze i polityke zagraniczną mi odpowiadają. Jestem prawicowy, konserwatywny i liberalny gospodarczo.

Gość pralinkaaa
A co to przesłuchanie albo pytanie na ocenę? Podoba mi się na przykład to, że nie zamierza dofinansowywać in vitro za pieniądze ludzi. Poza tym pamięta o naszej historii i tradycji.

"...prawicowy, konserwatywny i liberalny gospodarczo" Przepraszam... O kim my teraz mówimy ? :classic_cool:

Jesteś prawicowy, a głosujesz na człowieka i partię, której bliżej do lewicy, niż PO.

Gość pralinkaaa
przecież to PO wchodzi w tylną część ciała lewicy

Nie, nie przesłuchanie, chciałam po prostu poznać Twoje zdanie. Tylko tyle. Zahaczyłaś o punkt programu, który jest w tej chwili kartą przetargową w pozyskiwaniu głosów lewicy. A co sądzisz o poglądach J. Kaczyńskiego na temat podatków, gospodarki? Bo to jakby ważniejsze dużo kwestie.

Nigdy w życiu, PO to lewica z ostatnich dni: komorowski podpisał ustawe zakazującą bicia dzieci, jest zwolennikiem dopłat z pieniędzy podatników za in vitro, jest zwolennikiem parytetów, rzad tuska wzią już 3 pożyczke na łatanie dziur w finansach publicznych, ...itd lewica i to taka dośc czerwona

PO za parytetami? No proszę Cię. Teraz będą wszyscy za parytetami. :D A zobacz ile czasu obywatelski projekt ustawy o parytetach leży w komisji, w której większość ma PO.

Jesteś piewien, że ta telewizja co nadaje w USA już 5 lat to na pewno jest TVN ? :classic_cool:

- Będę namawiał swoje środowisko polityczne, by przyjąć 35-proc. parytet, a jeśli Sejm uchwali 50 proc., to jako prezydent też taką ustawę podpiszę - zapowiedział na Kongresie Kobiet marszałek Sejmu Bronisław Komorowski.