Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super ona 1523

czarne włosy - co ile farbowac aby kolor był mocny i wyraźny ???

Polecane posty

Gość super ona 1523

pytanie jak w temacie...co ile panie farbujecie włosy?? ja farbuję gdzieś co miesiąc lub dwa i już pod koniec tego czasu mam wypłowiałe :( czy farbowanie co miesiąc nie zniszczy mi włosów? (używam farby naturia)

Ja farbuje włosy na czarno od trzech lat i wtej chwili juz co 3 tygodnie gdzyz nie nawidze jak mam chociaz malutki odrost...ale mam zadbane włosy bo uzywam odzywek,jedwabiu itd

Gość super ona 1523
włosy mam grube i gęste...oczywiście wypadają i to nawet dosyć sporo ale i tak mam ich bardzo dużo. czasem są przesuszone ale jakieś odżywki i znowu jest ok :)

Gość super ona 1523
karolina8587 -- > a jakich odzywek używasz? jeśli można wiedziec...

Gość Anq26
Dobrze pofarbowane włosy czarną farbą nie tracą w ogóle koloru. I cały czas jest wyraźny i mocny. Ja przez kilka lat miałam czarne włosy i farbowałam systematycznie odrost, a całość odświeżałam raz na pół roku. Po prostu źle farbujesz i masz złą wodę utlenioną. Ta w paczce z drogerii jest do włosów siwych...a Ty potrzebujesz słabszej...a tak bezsensu rozjaśniasz włosy zanim włożysz w nie czarny pigment. Z rozjaśnionych farba się wypłukuje. Kup sobie wodę 3% i zamiast tej załączonej do opakowania daj dokładnie tyle samo 3%. Gwarantuje, że nie zejdzie i będzie idealnie intensywna na długie miesiące.