Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natt

czy naprawde nikt nie jest chetny na zakup slicznych ciuszkow dla swojej córci?

Polecane posty

Gość natt

zalezy mi na sprzedaniu bo mam malo miejsca w domu a po co maja lezec i sie niszczyc ciuszki sa zadbane i ładne cene moze byc do uzgodnienia.. nie zwracam uwagi na jakies glupie odpowiedzi i podszywy typu ubierasz swoja córke jak landrynke.....

Gość nsnuni
chyba zapomnialas dac linka do zdjec

Gość nsnuni
hmmm....dziewczyno rozbij to na dwie trzy paki taniej mniejsza ilosc sztuk:o na co komu 30 par bodow lub 30 koszulek na 2-3 m-ce?ja mialam po 5 sztuk a i to za duzo... chyba ,ze ktos handlujacy sie skusi i zarobio

Gość aaabcia
nati EBAY nie gryzie, serio jest wręcz MASAKRYCZNIE prosty w uzyciu.. no i bezpieczny! wejdz na stronke po polsku (bo tak też sie da) załóz konto i działaj, zdjęcia przecież już masz...

Gość natt
i chyba tak zrobie atak wg to przeciez ja nie kaze kupowac od razu wszystkiego jesli ktos chce kupic np same body albo 10 bodow i 10 spiochow to oczywiscie ze tak sprzedam

Gość natt
oczywiscie taka srednia mama

Gość Alissa G.
Ojej, Natt to twoje zdjęcie obok oferty?! Jeju dziewczyno, nie maluj tak mocno oczu i rozjaśnij trochę włosy, bo wyglądasz jak Morticia Addams!! Serio! Ja bym się porządnie zlękła jakbym spotkała cię nocą na ulicy. ;P

Gość natt
LOL no to mnie ztreściła heheh ja tak lubie a z tego co wiem to kazdy ma swoj styl co nie? na moje wygladaM DOBRZE MOJ misiak nie narzeka :)

Gość natt
oczy maluje tak juz od 3 lat nie rozstajesie z brazowm lub ciemnym cieniem a wlosy takie mam aha i czarna kredka to podstawa :D

Gość Wszytko fajne, ale dlaczego
takie różowe??? Ja rozumiem, że to dziewczynka, ale paleta barw jest znacznie bogatsza od tej tutaj. Ubranka ładne, ale za różowe. To taki dzieciak-beza był z tej twojej małej. ;) Trochę nie pasuje do mrocznego stylu Morticii Addams.

Gość tego nie da się oglądać
jak chcesz sprzedać te ciuszki to zrób porządne zdjęcia na jednolitym tle, a nie na jakiejś pościeli kratkowanej. Aż oczy bolą. Chcesz coś sprzedać to chociaż zrób to estetycznie a nie na odwal się! To ma przyciągać , a nie odpychać!

Gość ty od rozowego
nie podoba ci sie to nie kupuj, proste.... autorko, fajne ciuszki, ja mam juz roczna dziewczynke ale gdybym miala maluszka to na czesc bym sie na pewno skusiła:) pozdrawiam:)

Gość ty od rozowego
do tego nie da się oglądać ...haha,poogladaj sobie niektore aukcje na allegro..to jest dopiero zenada..a te autorki calkiem w porządku...

Gość tego nie da się oglądać
ale zaraz, jako potencjalny klient chyba mogę wyrazić swoje zdanie? Autorka podlinkowała swoją ofertę, dla mnie jest ona mało wyraźna, wszystko się zlewa- jedna wielka "kałuża" różu na kratkowanym tle :O Ciuchy owszem-może niektóre ciekawe, ale nie wiem co mam oglądąć - to skupisko różu czy pościel!