Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sennamama

sny przed porodem

Polecane posty

witam chcialam zapytac przyszle mamy, ktore maja niedlugo termin i ktore juz sa po narodzinach, czy wy mialyscie sny o porodzie na kilka, kilkanascie dni przed porodem? teraz mam 3 dni do terminu a od 34 tygodnia caly czas mysle, ze to moze sie zdarzyc w kazdej chwili... 3 dni temu mialam sen, ze poszlam do toalety i zaczelam krwawic, potem stwierdzilam, ze to czop sluzowy i otworzylam drzwi i krzyknelam do rodzicow, ze ja chyba rodze... wzielam rower i pojechalam w strone szpitala, ale nie dojechalam. Wrocilam do domu ( juz bez rowera) usiadlam i mowie do rodzicow, ze poczekam na skurcze, pozatym zapomnialam dokumentow... 2 dni temu snilo mi sie, ze znajomi dali mi aparat i prosili bym pojechala pewne miejsce i porobila im zdjecia i pokamerowala. Jechalam tam rowerem a tesciowa szla kolo mnie :), potem byla drozka i piekne biale kamienie wszedzie i biale drzewa a za nimi piekny wodospad (?) miedzy bialymi skalami... wzielam aparat i zaczelam podniecona robic zdjecia.. byly piekne widoki a dzis snilo mi sie , ze kapalam sie i nagle poczulam krew.. wyszlam z wanny i usiadlam na toalete i dalej krwawilam, znow wypadl czop :) i nagle odeszly mi wody, zrobilo mi sie slabo, bylam przerazona ale chwile... potem dzwonilam do szpitala, ze przyjade i gdy tam bylam to nic mi nie pomagali, lezalam tylko na lozku i czekalam, zero skurczy. Co chwile pukaly inne kobiety w ciazy, ktore tez niby rodza.. jedna miala 2 pilki w brzuchu... a dalej nie pamietam... hehe sorki, ze sie rozpisalam, ale moze wy tez mialyscie sny i co one dla was znaczyly, czy cos sie wydarzylo potem?? bo ja nie wiemm czy to dobry znak czy nie...

Gość matkaizona................
Na sennik se wejdź :o:o

sennik mi nie pokaze dokladnie co i jak.. co to moze znaczyc.. chybaze wybiore pojedyncze slowa, ale sama nie wiem co w tych snach ma najwieksze znaczenie.. w sumie fajne te sny, tylko nie wiem dlaczego sie nie kacza, np porodem

czej nie o to mi chodzi.. tylko chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was miala sny na krotko przed rozwiazaniem i czy one faktycznie cos znaczyly itp... nie wymagam by ktos mi napisal co znacza moje sny...

Gość Tak wszytkie miałyśmy
takie sny :) Zadowolona ? To spierdalaj 🖐️

Gość ogram aaa
no to znaczy ze sie wykrwaisz i umrzesz i to piekne miejsce tio jest raj i pojdziesz do nieba no chialas wiedziec to amsz ja to tak interpretuje

te forum naprawde jest takie pomocne... nawet sie nie spodziewalam a ludzie przemili, bardzo.. az milo :)

Gość bitsisisbitsiss
ja miałam sny bardzo mnie dręczyły pamiętam je choc mineło sporo czasu w snach ciągle mnie ktos gonił a ja uciekałam albo sniły mi sie konie bardzo czarne i gniewne a to podobno niedobry znak na szczęscie wszystko sie dobrze skonczyło choc nie obyło sie bez komplikacji poród miałam ciężki i długi może te sny własnie były ostrzeżeniem?