Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwy mąż

żona nie chce dziecka, myślę o rozwodzie

Polecane posty

Gość nieszczęsliwy mąż

Kiedyś była inna, mówiła że da mi potomka, tyle razy rozmawiałem z nią, a wczoraj ze stanowczością powiedziała, ze nie będzie żadnego dziecka. Zamurowało mnie, nie wiem co z tym zrobić. Myślałem o adopcji, nawet jej to powiedziałem a ona że nie będzie wychować obcego człowieka. Nie chcę być z tak nieczułą kobietą, która myśli tylko o sobie. Chyba nie ma nic cenniejszego na świecie niż trzymanie małej istoty w rękach.

Gość maszoperia
rozwieź się, z rozwodem nie będzie problemu, kobita jest zapatrzona w siebie

Gość No pewnie
Skoro Ty chcesz dziecka a ona kategorycznie Nie,to wasze malzenstwo i tak jest skazane na rozstanie,wiec po co przedluzac agonie?,rozejdzcie sie czym predzej,bo szkoda czasu.

Gość napoczatekdnia
Rowniez ze stanowczoscia powiedz jej ze to koniec. Nie trac zycia dla egoistki. To prawda, nie ma nic cenniejszego na swiecie niz trzymanie malej istoty w rekach.

Gość njnj
a skad wiecie jakie ma powody? tak odrazu rozejdz sie

masz racje bez sensu jest malzenstwo bez dziecka, ja mam 2 i staramy sie teraz o 3 nie wyobrazam sobie rodziny bez dzieci one sa najwazniejsze

Ja miałam tak samo z pierwszym mężem Rozstaliśmy się, teraz mam wspaniałe dzieci, i jeszcze wspanialszego nowego męża

Gość acadalfffo...
widać, że bardzo czuły z Ciebie facet. Szkoda, najwidoczniej źle się dobraliści, porozmawiaj z nią jeszcze raz, powiedz że chcesz mieć potomka a jeżeli ona stwierdzi, że nie i koniec to raczej trzeba się rozwieść. Nie ma przed wami zadnej przyszlosci;(

Gość napoczatekdnia
moze i swoje powody ma, ale jesli nie potrafi o nich pogadac, to cale zycie bedzie niedogadane i niezrozumiale

Gość nieszczęsliwy mąż
Coś pękło we mnie, nie wiedziałem że tak może się zachować. Mogła dużo wcześniej powiedzieć, że nie chce dziecka a nie zwodzić mnie. Mógłbym teraz cieszyć się rodziną. Nastąpił zwrot o 180, nie chcę być z taką kobietą, ona nie będzie dobrą matką. O czym z nią rozmawiać? J już decyzję przemyślałem i nie ma odwrotu.

Gość mój kuzyn
był w podobnej sytuacji.. jego pierwsza żona też go zwodziła, że dziecko nie teraz, potem, później. W końcu nie chciała, a On bardzo pragnął.. rozwiódł sie ma nowa kochajaca żone i śliczną córeczke :)

Ja też nie chcę dzieci - ale po to znalazłam sobie mężczyznę, który też ich nie chce. Twoja żona jest nieuczciwa wobec Ciebie.