Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorcia33

Ból persi w ciązy.

Polecane posty

Ile czasu was bolały?Ja jestem w 7 yg ciazy i dzis bola mnie lekko raczej jak na okres.Wczesniej bardzo bolały.Czy to tak jest,ze ok 7 tyg bol odpuszcza,bo boje sie,ze cos jest nie tak.Prosze o opinie jak u was bylo.Wizyte mam dopiero 7-8 lipca.

mnie zaczely bolec kolo 10tc i bola do dzis, kolo 20tc bolaly okropnie, byly gorace i lala sie siara, lekarz nic mi nie dal poza rada ze mam to przeczekac :/ podobno to normalne, w 1 ciazy mnie eni bolaly piersi mialam raczej tylko takie uczucie bolesnosci przy dotyku a teraz non stop bola :( ale sie juz przyzwyczailam :>

Ja jestem w ciąży 6 miesięcy. Na poczatku wcale nie bolały- martwiłam się, później bolały tylko przy zdejmowaniu stanika- martwiłam się, w międzyczasie przestawały boleć na kilka dni i znów zaczynały. Z tymi piersiami to tak już jest. Nie bolą cały czas.

Całe szczescie bo czlowiek juz wariuje od tych zmian,tym barzdziej ze u kazdej kobiety jest inaczej.

Od wczoraj dodatkowo mam mdlosci,ale nie rano ,tylko pozniej.Niby jestem glodna,a mnie mdli.Mam nadzieje,ze to tez normalne.

Mi mdłości ustąpiły po 5,5 miesiąca i też zanikały czasem na dzień a potem wracały, a miałam takie, że schudłam 4 kg na poczatku. Cały dzień nad klopem. Jeśli Cię to pocieszy to do końca ciąży będziesz panikować o coś. Ja wczoraj myślałam, że oszaleje jak mała przestała kopać na jakiś czas. No cholery idzie dostać :P Dzisiaj na szczęście znów pokazała co potrafi :)