Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamcia2-dwa

Guz tarczycy!

Polecane posty

Witam! Mam guza tarczycy. Moje wyniki hormonów tarczycy są super,ale mam bardzo dziwne objawy typu trzęsawka,duszność,drżenie rąk,brak oddechu wahania ciśnienia itp.Z tego też względu mój chirurg przyspieszył mój zabieg bo niepokoją Go te dolegliwości.Ale dlaczego tak jest przy dobrych wynikach,czy Wy też tak macie lub miałyście?! Boję się,mam straszny lęk przed zabiegiem,że będą komplikacje podczas zabiegu i,że się nie obudzę!Mam dwoje wspaniałych dzieci i cudownego męża.Powiedzcie mi jak mniej więcej wygląda taki zabieg przed i po.Jakie czynności wykonują na tobie?

badania z guzem moga nie miec nic wspolnego. u mnei podejrzewali chora tarczyce, moja mama tez ma problemy wiec sie naczytalam wiele (w necie ejst mnostwo cennych informacji) podstawa diagnostyki sa badania krwi - jednak czesto lekarze na nich zaprzestaja diagnostyki (jesli sa dobre), a to nei oznacza, ze tarczyca jest ok. Bo moga byc na niej guzy, niektore nie sa grozne i nie trzeba ich usuwac, inne nie - to widac na badaniu usg tarczycy i jesli sa jakies objawy to nalezy zbadac zarowno krew jak i zrobic usg aby miec pewnosc, ze jest lub nie choroba