Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no własnie a wy dalej

ile ona może mieć wzrostu i czy ładna jest czy nie??

Polecane posty

ale szczerze to mi tez się podobają jasne dziewczyny :) blondyneczki, szczególnie o platynowych włosach, bladej cerze :) ale nie takie solarki

Gość hgvhg
Powinnas napisac przynajmniej a nie bynajmniej. A jesli zdjecie to jest na maxmodels, to prawda, tam wszyscy slodza. Jesli chodzi o Ciebie, to ciezko co kolwiek ocenic po tym jednym zdjeciu, tym bardzije, ze siedzisz , poza jest niekozystna tak samo jak ubranie, makijarz i uczesanie. Nie oceniam :)

Gość aqaaaa
jak już gadamy o typach urody ja wolę brunetki o ciemnych / niebieskich oczach (jestem dziewczyną ;) )

Gość jld2inrb4ijo42
buuuuuuhahaha :P skoro przyjmujesz krytykę to dlaczego się tak denerwujesz?? mi się poprostu wogóle nie podobasz i mam do tego prawo a,to że moi kumple wybuchneli śmiechem to nie moja wina,powinno ci to dać do zrozumienia że widocznie nie jesteś tak ładna jak sobie myślisz... oczywiście zaraz powiesz że masz gdzieś opinie moich kumpli i wogóle że samjestem pasztetem ale,to norma ....rozumiem cię musisz się przecież na kimś wyżyć ....:P

ale kto i gdzie napisał przynajmniej/bynajmniej? szukam i szukam , jeżeli to ja taki błąd popełnilam to przepraszam , nie znosze błędów gramatycznych :( :o aqaaa - ja jestem prawie brunetką o prawie ciemnych (piwnych oczach) :D jak coś to jestem bi :D nie no żartuję:P no racja, poza zła, szczególnie ta ręka ;/ ale w sumie nie mam co robic, szukam pracy i bawie sie w ten "fotomodeling"

nie mam gdzieś, zastanawiam się tylko czy Ty i twoi kumple jestescie na tyle ciekawi by zmartwila mnie wasza opinia, bo jeżeli jestescie zagrzybiałymi biznesmenami z bródką i tępym wyrazem twarzy to jakoś nie będzie mi żal... no ale w sumie w biurze to kto siedzi? chyba nie jakieś ciacha co? wątpię żebyś też był kimś kto może oceniać walory estetyczne jako, że pracownik biura ma tyle ze sztuką wspólnego co ja z ładną laską :D

Gość ładna jestes
i masz ładne włosy. sama chciałabym mieć taką długość :)

Gość aqaaaa
no to jesteśmy na takich samych etapach życia ja tez skończyłam szkołę i szukam pracy ....a jak to się stało że na tej stronie znalazły się twoje zdjęcia ??wysyła się a oni przyjmują albo odrzucają ??????

Gość Jak mnie wkurwiają te kafe
Do słownika, Niedouku, i nad inteligencją popracuj.

Gość aqaaaa
a tak w ogóle sprawiasz wrażenie miłej i sympatycznej dziewczyny :) a tymi komentarzami się nie przejmuj ,wiesz jak to jest w 90% ludzie zazdroszczą ci że twoje foty znalazły się na tamtej stronie za nie ich :D wiem co piszę....

Gość Jak mnie wkurwiają te kafe
Moja powyższa wypowiedź skierowana była to desperatki piszącej jako chyba gej, ślęczącej na tym topiku i męczącej dziewczynę swoją frustracją. Języka polskiego to nie umie nawet, ale nauczyło się pisać ''żal'' i będzie się pastwić.

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Nie jest ładna . . . samo to, że się bierze za modeling już przekreśla jej IQ! Puste lale zostają modelkami . . . potem je r00chają piłkarze z okręgówek, muzycy, aktorzy albo spuszczają się w nie hollywoodzkie ch00je!

heh :) fajnie, że dziewczyny są takie miłe a faceci mi docinają , to dla mnie więcej niż gdyby było odwrotnie... na stronie maxmodels każdy moze mieć swój profil, są nawet dziewczyny które ważą 84 kg przy 160 cm , są też takie XXLki które osiągnęły sukces i zamiast siedzieć w zamknieciu bo jakiś desperat im powie że są kaszalotami, one coś robią. załóż sobie profil wystarczy jak masz kilka dobrych wyraźnych fotek, i takich "nie z ręki" http://www.maxmodels.pl/index.php założenie to kilka sekund :) ja weszłam tam tylko dlatego że kiedys reklamowali sie na nk.pl czy innym gronie...

No popatrz, moja siostra mając 17-19 lat "bawiła się" w fotomodelling. Teraz jest dyrektorem dużej spółki, ma wyższe wykształcenie (2 kierunki techniczne + prawo), ma swoją firmę. Więc jej IQ raczej od fotomodellingu nie odpłynęło. Kwestią jest, jak do tego podejdziesz.

pijak ... - heh :D zabawny koment , serio. niestety wątpię by jakiś piłkarz nawet z "podrzędnej okręgówki" się mną zainteresował :( pusta lala - zawsze o tym marzylam :) moimi idolkami były króliczki Playboy'a. ale przecież faceci nie lecą na inteligentki, nie na Marie Curie Skłodowską tylko na Dode i inne takie :) więc to Wasza wina panowie !

Gość aqaaaa
a jest jakiś % szansy że mając tam swoje zdjęcia ktoś dziewczynę zauważy i zaproponuje jej jakąś sesję ???

no pewnie! zwłaszcza jeśli jestes bardzo ładna,albo masz świetne wymiary lub coś szczególnego np. włosy do kolan, albo azjatycką/hinduską/egzotyczną urodę. chociaż początkujące muszą raczej same szukać - piszesz do fotgarfów, najlepiej z niewielkiem doświadczeniem, pytasz o sesje TFP (darmową) no chyba że chcesz płacić. ale jest wielu którzy robią za darmo, bo sami się dopiero uczą, lub chcą wzbogacić portfolio.

ja na początku sama pisałam , dużo fotek robił mi też chłopak - ma lustrzankę ,umie troche robić, jakbys chciała to i Tobie porobi ,jak mieszkasz lub bedziesz przejazdem w Wawie :) czasem też rozglądam sie na forum - poszukują początkujących dziewczyn do jakichś projektów, można skorzystać na tym. :) tylko też trzeba uważać na zboczeńców, chociaż ja osobiscie jeszcze sie z takowymi nie spotkałam ale róznie bywa.

Gość jld2inrb4ijo42
rozumiem twoje oburzenie ,wiesz co soory może jestem zbyt szczery ale,tak już mam mówie co myśle bez żadnych skrupułów..:P mam takie a,nie inne zdanie i nic na to nie poradze... P.S a tak na marginesie masz złe wyobrażenie o facetach siedzących w biurze ...no cóż ale,co ty o tym możesz wiedzieć:p