Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirowaa ja

Właśnie zrobiłam przerwę w związku. Nie wiem,jak długą...

Polecane posty

Gość szafirowaa ja

Chyba nie potrafię już pokochać. 7 lat byłam w związku. Kochałam strasznie. Teraz,po 2,5 roku od rozstania,jestem w kolejnym związku. Mysalałam,żejestem na niego gotowa. Od 4 miesięcy spotykam się ze wspaniałaym człowiekiem,ale nie kocham go. On mnie tak i przez to zachowuje się tak,ze mnie irytuje. POwiedziałam,żebysmy zrobili sobie przerwę. Przekonam się,czy będę chociaż za nim tęsknić. Dobrze robię?

Gość szafirowaa ja
On dokładnie wie,ze go nie kocham. Wie,że zostałam zraniona. Poprostu powiedział,ze poczeka,ze wie,na co się decyduje! Ale mijają 4 miesiące i z mojej strony.... NIC!

Gość mądrala jeden
"On dokładnie wie,ze go nie kocham." I co ma dać ta przerwa w niekochaniu? Czy jeżeli zatęsknisz to przestanie Cię irytować?

Gość mądrala jeden
"nie kocham go. On mnie tak i przez to zachowuje się tak,ze mnie irytuje." Czy zakochanie nie tylko pozbawia rozumu ale i dobrych manier?

Gość to jest dość proste
w teorii w kazdym razie: 1. albo zaciskasz zęby i wchodzisz na stałe w związek z facetem, którego nie kochasz, ale szanujeszi któremu ufasz - i wtedy pozbywasz się much z nosa, nie irytujesz się na niego i nie ranisz go "szczerością" o tym że go nie kochasz 2. dajesz mu święty spokój, szansę na miłość odzwajemnioną - i sobie i jemu i jak najszybciej kończysz związek

Gość radudaaidia
co za jebana idiotka... typowa baba, przez chwile sie w kims zauroczyla i po chwili juz mu sie znudzil, stiwerdzila, ze on jej tylko przeszkadza w zyciu itp i go rzucila ehh kurwisko jebane

Gość mądrala jeden
to jest dość proste, nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Ale z tym zaciskaniem zębów to przesadziłaś. Poza tym: SAM BYM TEGO LEPIEJ NIE UJĄŁ.

Gość mojeezycieee
ale irytuje cie w jego zachowaniu co? ze cie kocha, chce sie przytulac całowac.... ze jest czuły? a ty go nie kochasz wiec dlatego cie tyo drazni mam podobnie tyle ze ja jestem na miejscu mojego faceta ..ja go tule csłuje przytulam a on to traktuje jak nachalnosc