Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammamiapizza

Najlepsza pizza w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość
Byłam w Gusto we Wrocławiu stolicy krasnoludków i potwierdzam, pyszna szama

Gość gość
Lubię czasami wpaść ze znajomymi do Maxipizza na Serbską. Bardzo fajnie prowadzona restauracja z dobrymi cenami i pizzą, którą można się najeść. Jak potrzebuję na jakiejś domówce zamówić jedzenie nocą to też dzwonię do nich, na stronie www.maxipizza.pl/poznan jest tel i w ogóle całe menu z cenami.

Gość gość
Najlepsza moim zdaniem jest www.questapizza.pl . Bardzo smaczne pizze i obiady, do tego niskie ceny, duży wybór i świeże składniki, polecam:)

Gość gość
Teraz jak studiuję to często gdzieś pizzę z dowozem zamawiam, bo wiadomo, że nie chce się gotować samemu, a poza tym...zajęć dużo na uczelni :P Najczęściej kupuję z Maxipizza, mają swój portal- maxipizza.pl/poznan. Dobrą opcją u nich jest, że szybko dostarczają i jedzenie jest ciepłe. Mają jakiejś lepszej klasy torby termiczne najwidoczniej, bo z innych lokali jak zamawiałem to też mieli takie torby ale co z tego jak jedzenie było chłodne.

Gość gość
Też bierzemy z www.questapizza.pl jak dla mnie najlepsza, w rozsądnej cenie, smaczne i świeże składniki, próbowaliśmy tez innych pizz jednak ta wciąż jest na pierwszym miejscu, zdecydowanie!

Gość gość
Może przejdź się na Serbską do Maxipizza – www.maxipizza.pl/poznan . Bardzo dobre jedzenie za rozsądne pieniądze. Pizzę dają naprawdę dużą, a jak się weźmie na grubym cieście to już w ogóle można się najeść. Jest dużo rabatów, jakiś promocji, więc można przyoszczędzić. Odkryłem ich w sumie niedawno i teraz coraz częściej biorę u nich jedzenie z dowozem.

Gość gość
Jak tak pizze lubicie to na Nowowiejskiego jest nowy lokal BROCCI i najlepsza pizza w Poznaniu! 5 lat mieszkałam we Włoszech i wiem jak włoska kuchnia smakuje więc jak mam ochote na pizze czy inne włoskie dania to tylko w Brocci jadam. Przede wszystkim jakość i pochodzenie składników, to się w kuchni włoskiej liczy - niestety najlepsza pizza z poslkim serem czy szynką nigdy nie będzie smakować po włosku, a w Brocci składniki z Włoch , świetne cienkie ale nie spalone nigdy ciasto...hmmm bo zaczynam być głodna ;) Zreszta prosze http://brocci.pl/menu/ niech Wam też ślinka pocieknie

Gość gość
Teraz jak studiuję to często gdzieś pizzę z dowozem zamawiam, bo wiadomo, że nie chce się gotować samemu, a poza tym...zajęć dużo na uczelni :P Najczęściej kupuję z Maxipizza, mają swój portal- www.maxipizza.pl/poznan . Dobrą opcją u nich jest, że szybko dostarczają i jedzenie jest ciepłe. Mają jakiejś lepszej klasy torby termiczne najwidoczniej, bo z innych lokali jak zamawiałem to też mieli takie torby ale co z tego jak jedzenie było chłodne.

Gość gość
Teraz jak studiuję to często gdzieś pizzę z dowozem zamawiam, bo wiadomo, że nie chce się gotować samemu, a poza tym...zajęć dużo na uczelni :P Najczęściej kupuję z Maxipizza, mają swój portal- wwww.maxipizza.pl/poznan . Dobrą opcją u nich jest, że szybko dostarczają i jedzenie jest ciepłe. Mają jakiejś lepszej klasy torby termiczne najwidoczniej, bo z innych lokali jak zamawiałem to też mieli takie torby ale co z tego jak jedzenie było chłodne.

Gość MisiaMa
Zgodzę się z przedmówcą. Jedyny dowóz, który zapewnia mi gorącą pizzę. Nie wiem czy to zasługa tych opakowań czy szybkiego czasu realizacji, ale nigdy nie jadłam zimnej pizzy z maxipizzy.

Gość gość
Brocci jak dla mnie przewyższa wszystkie inne pizzerie w Poznaniu o głowę. Zobaczcie na kompozycje składników na pizzy http://brocci.pl/menu/ i smakuje to niesamowicie. W kwestii dowozu = bez zastrzeżeń, zamawiam tylko u nich

Gość gość
Smakuje mi wyjątkowo pizza Premium z tuńczykiem od Maxi Pizza (strona z zamawianiem -maxipizza.pl/poznan,produkty). Raczej nie jestem szczególnym miłośnikiem pizzy ale ta jest akurat wyjątkowo dobra, świeży tuńczyk, dobry boczek, fajnie to połączenie wchodzi.

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego jedzenia w Poznaniu, to koniecznie odwiedź Bulwar Restauracje, znajduje się na Starym Rynku. Mi bardzo się tam podoba.

Gość gość
Mogę polecić dobrą pizze w Maxipizzy jak ktoś nie był jeszcze to sugeruje spróbować a się nie zawiedzie

Gość bvbv

Najbardziej smakuje mi pizza z szynką parmeńską z Maxipizza. Prawdziwa włoska pizza a nie jakiś podrabianiec, świetne cienkie ciasto, odpowiednio dużo dobrych jakościowo składników, jeśli ktoś chce zjeść w Poznaniu prawdziwe Prosciutto to polecam ich!

Gość majkiii
Dnia 3.04.2019 o 14:51, Gość bvbv napisał:

Najbardziej smakuje mi pizza z szynką parmeńską z Maxipizza. Prawdziwa włoska pizza a nie jakiś podrabianiec, świetne cienkie ciasto, odpowiednio dużo dobrych jakościowo składników, jeśli ktoś chce zjeść w Poznaniu prawdziwe Prosciutto to polecam ich!

Również polecam Maxipizze

Gość adar

Gorącą pizzę dowożą z Maxipizza na Serbskiej (CH Tesco). Bardzo sobie ich chwalę. Nie ma u nich takiej sytuacji jak w innych lokalach że na jedzenie się długo czeka a gdy już dostarczają to praktycznie letnie...

Gość michall
Dnia 1.07.2019 o 14:24, Gość adar napisał:

Gorącą pizzę dowożą z Maxipizza na Serbskiej (CH Tesco). Bardzo sobie ich chwalę. Nie ma u nich takiej sytuacji jak w innych lokalach że na jedzenie się długo czeka a gdy już dostarczają to praktycznie letnie...

tez polecam swietna pizza