Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammamiapizza

Najlepsza pizza w Poznaniu

Polecane posty

Gość Mammamiapizza

Jaka pizzerie polecacie w Poznaniu?

Gość wymiataczka33345
lubie pizzę w Sorelli, w Millenium Pizza, jeśli chodzi o inne miejsca, które sa fajne i oryginalne w Poznaniu, to bez watpienia Pierogarnia Stary Młyn. Super pierogi z pieca. Mi bardzo smakują :) Tak dla odmiany, do tej pory jadłam tylko pizzę na mieście.

Gość otherside
jak chcesz zjeść naprawdę dobrą pizzę to idź albo zamów sobie jakąś z restauracji Ahmed. Moim zdaniem jedna z lepszych.

Gość HalinkaHalinka
Pyszną pizzę jadłem ostatnio na Ratajach - LaboratoriumPizzy.pl z prawdziwej włoskiej mąki, na prawdę rewelacja jak ktoś jest wybredny :)

Gość julii_a
najlepszą pizze można zjeść w http://www.piattobianco.pl/ - do tego lokal ma bardzo klimatyczny wystrój, w sam raz na randkę:)

Gość Tanka23
Polecam popularne party z party pizza- www.partypizza.pl Pizza jest bardzo dobra, nie ma się do czego przyczepić. Do tego jest tania- za 23 zł mogą najeść się nawet trzy osoby.

Gość gość
Ja najbardziej lubię pizzę Quick, jestem uzależniona. Jest na moim osiedlu. Wypróbowałam parę pizzerii i ta jest najlepsza. Tzn. jadłam równie dobre pizze, ale nie w tej cenie. A co tam, zrobię im reklamę ;-) Tylko lokal maleńki. Uwielbiam pizzę.

Gość Sabinka234
Jak będziecie mieli kiedyś więcej czasu to sobie wejdźcie do lokalu na szyperskiej, zresztą sam lokal też się nazywa Bistro Szyperska. Rodzice bratu robili tam komunie, ale tak na co dzień jest to takie normalne Bistro. Powiem, Wam, że zawsze się boje na takich imprezach jak będzie z jedzeniem, ale było wszystko bardzo smaczne, sam lokal też przytulny, że w sumie nie można się chyba do niczego przyczepić. Takie mam wrażenie. Co do samej pizzy to Cavallo pyszna pizza z pieca nie wiem czy gdzieś indziej mają coś takiego w karcie http://bistroszyperska.pl/pizza_z_pieca.html ogólnie wybór samych pizz też dość spory więc spokojnie można zajrzeć w jakiś cieplejszy dzień.

Gość gość
:)no tak najlepiej to poszukac przepisow na necie no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość Jeżyczanka
Czy najlepsza w całym Poznaniu to nie wiem ale moja ulubiona ostatnio to zdecydowanie pizza z Brocci na Jeżycach: http://brocci.pl/ szczególnie pizza Ouvo lub Mela :).

Gość Dora54
A może ktoś z Was kojarzy to miejsce http://esatto-pizza.com.pl/ ? Jestem bardzo ciekawa waszych opinii o tej pizzerii i oczywiście ich pizzy:)

Gość gość
niestety w Poznaniu nie znam żadnej pizzerii. Mogę wam polecić pizzerię w Krakowie http://www.sycylia.com mają dobro pizzę i szybkie dostawy

Gość Frytaa21442
Nie jest łatwo znaleźć dobrą pizzerie zwłaszcza że jest ich tak wiele w Poznaniu. I czym tutaj się najlepiej kierować ? Najlepszym sposobem jest oczywiście kierowanie się opinią innych użytkowników a tym samym wybór http://www.pizza-alcapone.pl/restauracja/al-capone-poznan Ponieważ robią najlepszą pizze, cieszą się najlepszą opinią a ich pizza jest smaczna i tania.

Gość Tiger753
Najlepsza pizzeria w Poznaniu to Party Pizza z kilku powodów: 1. Przystępna cenowo. 2. Można się nią najeść - jest dużo składników, ciasto puszyste. 3. Można zamówić na dowóz nawet w nocy. Polecam!

Gość gość
Tigre pojechał. Bułkami też można się najeść i są jeszcze bardziej przystępne cenowo i taksiarz ci je przywiezie o każdej porze.

Gość gość
Puszysta pizza to nie włoska pizza :/ Ja jedna kojarze, gdzie maja superpizze, ale nie chce im robić reklamy, bo kiedyś tam pracowałam :D umberto jest fajne, tyle że to zwykła restauracja, nie taki punkt z dowozem

Gość gość
Lubię czasami wpaść ze znajomymi do Maxipizza na Serbską. Bardzo fajnie prowadzona restauracja z dobrymi cenami i pizzą, którą można się najeść. Jak potrzebuję na jakiejś domówce zamówić jedzenie nocą to też dzwonię do nich, na stronie www.maxipizza.pl/poznan jest tel i w ogóle całe menu z cenami.

Gość niveska
Jak dla mnie będzie to chyba telepizza. Osobiście lubię sobie zamówić pizzę więc dobra pizza na telefon to dla mnie podstawa. a telepizza jest 200 metrów od domku więc zawsze mam cieplutką :_)

Gość bzytbzyt
jak dla mnie najlepsza pizza na telefon na imprezę ze znajomymi to telepizza. zawsze dobra do meczu

Gość Danielek234
Ja też wybieram najczęściej Party Pizza, najczęściej zamawiamy z dostawą do domu, zawsze dopieczona i smaczna.

Gość gość
Polecam www.questapizza.pl bo mają zawsze smaczną pizze, nie przypaloną, składniki i sosy zawsze świeże, jak dla mnie idealna grubość ciasta i długo nigdy nie czekałam na otrzymanie zamówienia : ) Jedna chyba z najlepszych w których miałam przyjemność jeść.

Gość gość
Ja bardzo polecam Brocci na Jeżycach! Mają świetne ciasto na pizzę i do tego świeże dodatki. My ze znajomymi zawsze tam chodzimy :) Oprócz pizzy serwują też inne dania włoskie, mają też opcje wegańskie ;)

Gość gość
Często jestem ostatnio w Maxipizza na Winogradach. Dobre jedzenie, profesjonalna obsługa, mają krótki czas czekania na pizzę. Podpytywałem obsługę i się okazało, że pieką w piecach przepływowych, które jakoś prędzej te ciasto przygotowują, stąd taka różnica. Co do dowozu, bo też go realizują to podoba mi się jak zabezpieczają pizzę. Dociera w czystym pudełku, jest gorąca, dbają o tę kwestię. W sprawie cen to jest bardzo konkurencyjnie, zresztą najlepiej samemu sobie porównać ceny na www.maxipizza.pl/poznan

Gość gość
Również polecam www.questapizza.pl maja najlepsze pizze jakie jadłam!;D Swoja droga, mają również bardzo smaczne obiady domowe jakby ktoś chciał, może się skusić bo warto:)

Gość gość
Maxipizza jak najbardziej! Robią bardzo dobrą robotę, zazwyczaj bierzemy od nich, chyba, że zamiawiamy pizze bardzo późno, to wtedy musimy sie inna zadowolić. Ale maxi nie zawodzi, na czas, ciepła, sosy jak mają być, to są - i to sie ceni :D No i mega smaczna - to w sumie najważniejsze :P

Gość gość
Uwielbiam pizzę we Wrocławiu, na Jedności Narodowej jest pizzeria Gusto maja tam pyszna pizzę i Dania obiadowe