Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antoninka00000

SASIAD KRADNIE MI PRAD !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Sąsiad który mieszaka z boku kradnie mi jawnie prąd.Nie wiem co mam zrobić-zatłuc go ???? Elektrowni to nie obchodzi bo im nie kradną,policja też nic nie zrobi bo nikogo nie złapałam a administracja ma to gdzieś.Elektryków wzywałam juz ale oni ciągną tylko kase i nic nie robią :( Czy jest ktoś kto ma lub miał podobną sytuację??? PROSZĘ O POMOC

Gość niuria m.
w jakis sposob kradnie sie prad????? skad wiesz??

Zużywam za dużo prądu a jak nas ostatnio nie było na weekend to zjadło nam 20 kilowatów a lodówka sama tego nie naciągnęła.Za zimę mamy nadpłatę a ogrzewamy mieszkanie gazowo

wylacz wszystkie urzadzenia ciagnace prad i wtedy sprawdz czy licznik sie kreci moze wcale nie kradnie pradu tylko macie zepsuta lodowke i dlatego ciagnie za duzo

Gość to fakt..........
wiem o co chodzi!! u mnie w sasiedzctwie tez kiedys tak bylo, ale wszystkim zajela sie administracja..

Gość a wyciągasz wszystko z
gniazdek? Telewizor, odtwarzacz, elektryczny budzik, ładowarkę i wszystko to, co ma diodkę czuwania? Nawet nie wiesz ile to ciągnie

Gość bfgvsbn f
ale nie az tyle, zeby naciagnelo az tyle energii jesli naprawde macie za duzo naliczone to albo ktos sie do was podpial albo macie jakeis urzadzenie zepsute i tyle ciagnie.