Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemny brąz

farbowanie - pytanie.

Polecane posty

Gość ciemny brąz

Obecnie mam czarny kolor włosów, a chciałabym mieć taki ciemny brąz. co takiego jak np. Agnieszka Włodarczyk: http://bi.gazeta.pl/im/5/4976/z4976655X.jpg Taki wpadający w brąz. Jaką teraz powinnam kupić farbę by uzyskać taki kolor włosów? Bo jeżeli zafarbuję na brąz, to chyba nie wyjdzie brąz, tylko jeszcze ciemniejszy, co? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość tojatojatojatoaj
na czarnych braz ci nie wyjdzie.

Gość ciemny brąz
nikt nie doradzi?

Gość ciemny brąz
No właśnie tak myślałam. To co mam zrobić, żeby mieć brąz?

Hej jeśli chodzi o czarny i inne kolory to 1)zastosowanie dekoloryzatora i nałożenie farby to może coś być pokroju czekoladowego brązu 2) zastosować rozjaśniacz o 2-3 tony i myślę że też byś musiała stosować farbę 3) poczekać na własne włosy co trwa wieki:] i wtedy zafarbować Ogólnie nie istotne jaką farbę nałożysz na czarny nie wyjdzie jedynie co możesz to przy czerwieniach dają poświatę. Ja z czarnego schodziłam do blondu przez dekoloryzację i kilka rozjaśniań ale strasznie włosy się niszczą w sumie głównie przez rozjaśnianie więc jeśli masz możliwość to zastosuj dekoloryzację. Najlepiej u fryzjera ale jeśli nie stać się bo nie oszukujmy się nie jest to tanie to możesz kupić dekoloryzator przez internet ja tak zrobiłam i wydałam jedyne 30zł:] co do koloru jaki wychodzi mi wyszedł brąz w rudy wpadający tyle że trzymałam 40min myślę że jak skrócisz czas trzymania to wyjdzie Ci brąz a wtedy możesz nałożyć farbę