Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonana maxajuztymtempakiem

Do 'matkaizona.........' !!!!!!!!!!

Polecane posty

ODPIERDOL sie wreszcie ty wstretny trollu jeden gnybie zasrany, po jaką cholere wlazisz i komentujesz te wszystkie wątki, nie masz ro robic i sie na ludziach wyzywasz frustracie jeden????? W zyciu cos Ci nie wyszlo i odreagowywujesz na innych? Przestan do cholery zasmiecac wszystkie topiki swoimi pojebanymi komentarzami bo juz sie czlowiekowi chce zygac od tych twoich 'madrosci' kuzwa rodem z podrzednego plebsu!! Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie ku.rwa nie udzielaj, patalachu jeden, bo wszysyc juz tu maja ciebie dosc, forum jest od PYTANIA, jak ci sie nie podobaja zalozone tematy to SPIERDALAJ stad i nie marudz bo to juz jest zalosne!!!!! Jestem pewna, ze wiekszosc osob tutaj ma cie dosc i mylsi podobnie jak ja!! nie rozumiesz jak sie mowi jasno?? NIE POTRZEBUJEMY TUTAJ TAKICH PSEUDO MĄDRALI Z PSEUDO PORADAMI jak Twoje!!!!!!! WYNOCHA jednym slowem, jesli to co wczesniej napisalam jest dla Ciebie za trudne do zrozumienia. Ilez mozna znosic takiego smierdzącego jak zgnite jajo trolla? :o

Gość a ja mam sopelek
ona i tak tobie odpisze: "i cos jeszcze" ?? ona sie cieszy jak zakladacie o niej temat:):) jednym slowem "zakompleksiony" polak!

jasne, to najlepiej miejmy buzie na klodke niech sie ten tempak dalej panoszy na tym forum tak? Podpisujcie sie dziewczyny pod tym, co napisalam, moze wreszcie cos dotrze do tego parszywca, ze mamy jego zdanie GDZIES?

Gość lollllllllllllllllllllllllllll
jak juz wczesniej napisalam matkaizona smaruje sie gownem swojego faceta bo on lubi murzynki a z jego spermy robi bita smietane i podaje na deser grzeje tlusta dupe przed kompem 24/7 a jej bachor lezy obsrany po uszy

Gość dfsdffd
jestem za !!!!!!! tylko ze ona/on nie rozumie ze mamy tej osoby dosc.

Gość do autorki wiesz co
ej, przecież to troll internetowy. on czerpie siłę z takich tematów,postów i komentowania jego zachowania! ja bym dała sobie spokój, bo to gówno i tak nie zrozumie! ją to bawi i podnieca, więc dziewczyny taka rada, po prostu wrzućcie na luz i nie czytajcie tego co pisze, bo moralizowanie jej mija się z celem, to walka z wiatrakami, uważasz autorko, że jej coś przetłumaczysz, że ona po tych słowach się zmieni i przeprosi? no nie sądzę, więc ja mam wyjebane na nią i wy też miejcie, z resztą nie wiadomo kto to w ogóle jest, może to jakiś gimnazjalista albo jakiś zboczeniem, kto wie...

Gość bo wiecie
troll nie karmiony umiera śmiercią naturalną

Gość lkhedskjgvak
po co, po co po co po co???