Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak właśnie jest

Duża większość mężczyzn woli u kobiet intelekt niż urodę

Polecane posty

Gość jaaasne
takie jest zycie - zależy w jakich kręgach się obracasz. Po GS takiej nie spotkasz, w PKSie też nie...

Gość jijio
Zobaczcie jak wygladaja drugie zony bogatych facetow aha, i o ile lat sa mlodsze. Jakims dziwnym trafem faceci zakochuja sie w intelekcie o 15 - 20 lat mlodszych kobiet, jakby rowiesniczki go nie posiadaly:D

Gość jaaasne
może wyjaśnijmy sobie czym dla was jest intelekt i inteligencja. Wiedza? Czy zdolność radzenia sobie z życiem i wykorzystywanie wiedzy do polepszania poziomu i jakości swojego życia?

Gość jaaasne
Bo co z kobiety, która wyrecytuje z pamięci etymologię słowa inteligencja, co po kobiecie, która będzie znała na pamięć tytuły dzieł Gałczyńskiego, jak nie będzie umiała poradzić sobie z wypełnieniem pita? Nie będzie potrafiła czytać ze zrozumieniem umów, anie będzie umiał napisać porządnego pozwu do sądu by walczyć o swoje (oczywiście kiedy najpierw zorientuje się, że została w jakiś sposób szukana).

Gość teraz ja coś powiem teraz
Wykorzystanie wiedzy zecyowanie, bo osoba posiadająca wiedzę której nie umie wykorzystać w praktyce może chyba tylko pochwalić się dobrymi wynikami w nauce w szkole, nic więcej.

Gość takie jest zycie heh
mi to wisi jaka jest nie szukam partnerki na stałe tylko do zabawy, chce brac z życia ile się da bo jest tylko jedno, lubię wolność i niezależność, także niech będzie jak jest, mi to pasuje:)

"zdolność radzenia sobie z życiem i wykorzystywanie wiedzy do polepszania poziomu i jakości swojego życia" na to stawiam. :) plus wiedza ze świata. ogólna, co się na nim dzieje. nie mówię o znajomości wszystkich gubernatorów stanów w USA. ;)

Gość Ty tam na górze
Jeżeli nie wiesz, sprawdź, co to inteligencja - jakie są jej rodzaje, co się na nią składa. Jeśli próbujesz zabłysnąć, nie rób z innych ciemniaków.

Gość ale cyrk na kolkach
agent_provocateur Ty raczej taki nie jestes skoro nie potrafisz napisać definicji tylko wklejasz maks to szara kaczuszka dla ciebie:) hhaah

Gość intelyygo
"zdolność radzenia sobie z życiem i wykorzystywanie wiedzy do polepszania poziomu i jakości swojego życia" dupodajki opanowaly ta umiejetnosc do perfekcji, wiedza komu nadstawic, aby sie dobrze ustawic. Czy to znaczy, ze maja duzy intelekt?

Gość jaaasne
i gwarantuje Wam, że kobiety inteligentne wiedzą jak zrobić z siebie ładną kobietę. Te "yntelygentne" i brzydkie (chociaż ja stawiam na słowo - nie radzące sobie z własnym ciałem) chyba nie są aż tak mądre jak im sie wydaje.

Gość ale cyrk na kolkach
jak masz bujną wyobraźnię to może i tak hahaaha

Gość jaaasne
bujna wyobraźnia świadczy o pewnej inteligencji tak btw

Gość jaaasne
jeszcze jedna uwaga. Ważne, aby się dobrze czuć ze sobą. dla pana wieśka szczytem inteligencji będzie pani gienia, która mało, że potrafi prowadzić traktor, to jeszcze sama zabije kurę na obiad, pojedzie do miasta popłacić rachunki, sprzeda jajka i potrafi się targować kupując drzewo na nową altanę, a do tego piękna bo z dużym falującym biustem. dla pana Jacka super będzie cicha i spokojna, chuda i blada pani kasia, która zaparzy kawę, a wieczorem zrobi kolację... dla pana piotra szczytem inteligencji będzie pani Basia, która zarządza korporacją, z którą bez wstydu będzie mógł wybrac się na bankiet, a potem do opery... i są na świecie dupki, któzy myślą tylko o spuszczeniu z siebie nasienia. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Niech każdy trafi na swego.

Gość jaaasne
którzy, zjada mi litery ;)

Gość ale cyrk na kolkach
jaaasne drugi typ to nie dupki, oni wiedzą co dobre, co załatwił ciebie taki jeden?

Gość jaaasne
nie, nikt mnie nigdy tak nie załatwił. Wielu skomlało... ale na szczęście jest przecież tyle dupodajek, że do tej pory na pewno sobie poradzili z uciskiem na mózg.

Gość jaaasne
i drugim typem był pan Jacek... ... dupki są na końcu :P poczułeś się zaliczony do tej grupy?

Gość ale cyrk na kolkach
Według Twojej klasyfikacji jestem na końcu:), ale mi tak się podoba. Lubię nowe doświadczenia. Dzisiejsze kobiety nie są wyzwaniem, a jużna pewno materiałem na żonę. Praktycznie każda była szturchana przez kilku, ja co najwyżej mogę poprawić:)

Gość grej f r u t
do ale cyrk na kolkach - jestes zniszczonym czlowiekiem, przez takie myslenie nikogo nigdy nei pokochasz no ale rób co chcesz.

Gość jaaasne
sam się do niej zaliczyłeś. Rób co chcesz, dla takich jak ty też są przewidziane w naturze samice szturchane przez wielu, takich samych jak ty.

Gość jaaasne
grej f r u t, żeby miec zdolność kochania, najpierw trzeba dostać tę miłość od rodziców, potem pielęgnować to uczucie i uczyć się kochać. Pewni ludzie nie mają tego szczęścia.

Gość ale cyrk na kolkach
Nie mam zamiaru nikogo kochać, chcę brać od życia garściami. Jestem samolubem, nie zaprzeczam, pasuje mi takie życie. Dlaczago mam odmawiać sobie przyjemności?

Gość jaaasne
dokładnie tak krzyczą ludzie cholernie samotni, sponiewierani przez życie, ale może to przypadek.

Gość ale cyrk na kolkach
Wyobraź sobie, ze są ludzie którzy potrzebują ciągłych zmian, nowych doznań. Jedni chcą mieć rodzinę, inni kasę, jeszcze inni bawią się. Różni ludzie różne potrzeby.

Gość Ty tam na górze
Jasne, Ty widać też masz niesamowitą zdolność kochania i empatii. Ktoś się zgrywa albo i nie, a Wy już zapienione. I piszecie o inteligencji i miłości. Ech, naiwne trzpiotki.

Gość jaaasne
i takie kobiety spotykasz na swojej drodze, jakich sam jesteś wart. Jeśli spotykasz same dupodajki, albo tylko do kobiet łatwych masz odwagę, tylko takie cię pociągają, to znaczy, że jesteś bardzo prostym człowiekiem, nie wymagasz od siebie, więc nie wymagasz też od kobiet, które spotykasz. Przyjemnością jest tylko spuszczenie nasienia, bo nie masz innych potrzeb. Ale spoko, dla ciebie też są przewidziane sztuki dopasowane do twojego życia. Więc jeśli masz pretensje, że "kobiety takie są", to jesteś sam sobie winien.

Gość jaaasne
ty tam na górze, przedstawiam swoje stanowisko, a nie pienie się. Nie mam zwyczaju wpadać w skrajne emocje przed monitorem :)

Gość ale cyrk na kolkach
jesteś taka jak moje koleżanki, sfrustrowana. Mają do mnie żal, że nie chcę się stabilizować, że ciągle poznaje nowe kobiety. Nie wiem boli was to? Jakby miały żal że ciągle zmieniam obiekt zainteresowań. Tez tak możecie. Nie możesz zrozumieć że związek mi nie leży, ze się w nim dusze (wiem bo próbowałem i szybko zakończyłem). Na różne kobiety trafiam, nie można uogólniać że wszystkie są łatwe, nad jedną popracujesz krócej nad inną dłużej.