Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak właśnie jest

Duża większość mężczyzn woli u kobiet intelekt niż urodę

Polecane posty

Gość ale cyrk na kolkach
Mój najlepszy kumpel zachowywał się jak ja, i w końcu poznał fajna dziewczynę, która go zaintrygowała i co najlepsze zaczął się starać. Dopadło go:), dzisiaj są zaręczenie, ale żeby było śmiesznie jego laska miała tylko jednego partnera. Kto przypuszczałby, ze tak trafi. Może podzielę jego los.

Gość o rzeszty
moze ty trafisz na laske, co miala tylko jednego partnera, ale bada tej lasce, ze trafi na otepialego seryjnego ruchacza z diecinnym rozumkiem:P nie rob drugiemu co tobie nie mile. chyba, ze ty o tym seryjnym ruchaniu tylko tak marzysz, a tego nie robisz?

Gość ale cyrk na kolkach
abc101 zależy na co? na przygodny seks weźmie, na męża? różnie z tym może być, myślicie że te ładne i inteligentne tylko czekają na księcia? one też maja swoje potrzeby i bawią się

Gość jaaasne
"Dzisiejsze kobiety nie są wyzwaniem, a jużna pewno materiałem na żonę. Praktycznie każda była szturchana przez kilku, ja co najwyżej mogę poprawić" "Nie mam zamiaru nikogo kochać, chcę brać od życia garściami. Jestem samolubem, nie zaprzeczam, pasuje mi takie życie. Dlaczago mam odmawiać sobie przyjemności?" "Wyobraź sobie, ze są ludzie którzy potrzebują ciągłych zmian, nowych doznań. Jedni chcą mieć rodzinę , inni kasę, jeszcze inni bawią się. Różni ludzie różne potrzeby. " "jesteś taka jak moje koleżanki, sfrustrowana. Mają do mnie żal, że nie chcę się stabilizować, że ciągle poznaje nowe kobiety. Nie wiem boli was to? Jakby miały żal że ciągle zmieniam obiekt zainteresowań. Tez tak możecie. Nie możesz zrozumieć że związek mi nie leży, ze się w nim dusze (wiem bo próbowałem i szybko zakończyłem). Na różne kobiety trafiam, nie można uogólniać że wszystkie są łatwe, nad jedną popracujesz krócej nad inną dłużej." CYRK - zaprzeczasz sam sobie. Trzymaj front chłopie.

Gość ale cyrk na kolkach
o rzeszty życie zweryfikuje:) a jak już pisałem nie jest sprawiedliwe

Gość o rzeszty
ale co ma piernik do wiatraka?

A właśnie, że ja czekam na księcia. Nie myslę dawać swego ciała komus, kto mi sie nie podoba.

Gość ale cyrk na kolkach
A właśnie, że ja czekam na księcia. Nie myslę dawać swego ciała komus, kto mi sie nie podoba. lowelas też moje się podobac, czarować i dasz mu a on Ciebie zostawi i co?

Gość ale cyrk na kolkach
o rzeszty moze ty trafisz na laske, co miala tylko jednego partnera, ale bada tej lasce, ze trafi na otepialego seryjnego ruchacza z diecinnym rozumkiem nie rob drugiemu co tobie nie mile. zazdrościsz ? przecież takie sytuacje sie zdarzają

Gość o rzeszty
stwierdzenie, ze ktos sie komu spodoba odnosi sie nie tylko do urody, ale tez do upodoban tej osoby, stylu zycia, zapatrywan na nie.

Gość jaaasne
bo wszystko jest pięknie i ładnie jak jesteśmy młodzi. Ale przychodzi wiek średni (jak się nie dorobisz, to młode dupodajki nie polecą na fiata 126p, nie te czasy). potem starość... I wtedy okazuje się, że człowiek miał w życiu szansę, może nawet dwie, aby stworzyć z drugim człowiekiem więź, a tak? Zostaje się samemu jak palec, bo rodzice/rodzeństwo umiera. Koledzy mają swoje rodziny i swoje problemy... I umiera się w samotności. więc trzeba w odpowiednim momencie się obudzić i nie przegapić szansy, bo później przypadkowe łączenia się w pary w ucieczce przed samotnością nie przynoszą szczęścia.

Nie prawda Faceci chcą kobiety ładnej, zadbanej i inteligentnej. I ci na prawdę przystojni i inteligentni, jak wiadomo- nie wybiorą brzydkiej i głupiej. Jeśli by wybrali pustaka...to ten fakt świadczyłby o ich inteligencji, według powiedzenia-ciągnie swój do swego

Na różne kobiety trafiam, nie można uogólniać że wszystkie są łatwe, nad jedną popracujesz krócej nad inną dłużej." A co to ma być? Na czym ma niby polegać na praca? Rozumiem, że to w kontekście tylko seksualnym?:D Czyli jednym pasuje , inne mają jeszcze jakieś wymagania i nie możesz od razu sprostać?:D

"tylu już tych dupków spotkałam, że mogę się czuć w miarę bezpieczna wbrew pozorom działają bardzo schematycznie." jak uniknąć schematów? bycia schematycznym? jak uśpić czujność kobiety. ;) :D

Gość ale cyrk na kolkach
i też napisałem, ze może ja czarować, być takim księciem, ona mu zaufa a on ja wystawi, mało takich sytuacji jest?

Gość o rzeszty
nie zazdroszcze :o, ale wspolczulabym tej lasce. nie rozumiem, dlaczego zalezy ci na nieruchanej lasce, skoro wg. ciebie im wiecej ktos rucha, tym lepsze jakosciowo ma zycie? wielu facetow chce nieruchane laski, bo boi sie porownan ...

Gość jaaasne
to znaczy, że ta kobieta nie jest wcale taka inteigentna.

Gość jaaasne
pamiętaj cyrk, że też są wykorzystani faceci, którzy dali się uwieść modliszkom. Uważaj, żeby cię taka nie owineła... Co myślicie koleżanki o powiedzeniu: krowa, która dużo ryczy mało mleka daje?

Gość o rzeszty
jesli zaufa takiemu 'ksieciowi' :D to albo jest b. mloda i niedoswiadczona, albo malo inteligentna ;) pustaka, co pieknie prawi do dziewicy by ja zdobyc wyweszysz po kilku minutach rozmowy, uwierz mi ... mam w tym wprawe ;)

lowelas też moje się podobac, czarować i dasz mu a on Ciebie zostawi i co? Gdybym poddała sie takiemu lowelasowi to świadczyłoby o moim braku inteligencji.:D Tak więc w stosunku do mnie to zaden argument.

Gość o rzeszty
myslimy kolezanko o tym stwierdzeniu, ze jest 'jak w pytke' jako mawial moj kolega slonzok :D

Gość ale cyrk na kolkach
abc101 lowelas też moje się podobac, czarować i dasz mu a on Ciebie zostawi i co? Gdybym poddała sie takiemu lowelasowi to świadczyłoby o moim braku inteligencji. Tak więc w stosunku do mnie to zaden argument. Wiesz ze mężczyźni mogą być perfidni, ile kobiet straciło głowę dla tego "jedynego" i życzę żebyś na takich nie trafiła

Gość ale cyrk na kolkach
Drogie Panie nie muszę nic udowadniać, takie teksty nie rusdzają mnie jestem ponad tym.

Nie obawiaj się Cyrk, pustak nie jest mnie w stanie oczarować, tak więc wiesz...

Gość jaaasne
Bo ja myślę, że taka krowa dużo czasu spędza na mieleniu jęzorem, tracąc siły na robienie hałasu, a kiedy przychodzi co do czego okazuje się, że tam jest pusto... ;) i trzeba taką krowę albo sprzedać. Albo naiwnemu, albo na mięso do rzeźni :P

Gość o rzeszty
nawet specjalnie ni ryczy ;) spuszcza z tonu stopniowo, ostrzeaga wrecz babki przed typami z ktyrymi z poczatku wtdawal sie utorzsamiac ;)

Cyrk po tym Twoim stwierdzeniu:"Wiesz ze mężczyźni mogą być perfidni, ile kobiet straciło głowę dla tego "jedynego" i życzę żebyś na takich nie trafiła", nabieram podejrzeń, że jesteś kobietą.:D