Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiemsiezachować

dobre wychowanie a stare baby

Polecane posty

Gość gtfgftgft
up

Gość musztarda ty sie podpisujesz
tomek 77?? ale pasztet z ciebie, tak sądze, dlatego jestes taka zlosliwa ropucha bo nie ma cie kto przeruuuchac wez se kup wibrator i zrob se dobrze bo inaczej zawsze bedziesz taka jedza. wsadz łeb do muszli i jeb_nij sie deklem pi__zdo

apropo musztardy,tyle gadasz kobieto wykrzykujesz tu od szambiar gowna i podobnych.to faktycznie swiadczy o twojej kulturze. ciekawe w jakim 'kulturalnym 'srodowisku' sie obracasz.tez tam mowicie do siebie per szambiaro jak sie cos nie podoba ?! Absolutnie, w moim środowisku nie uchodzi tak się zwracać do bliźniego. Ale tutaj... w tej masie przygłupów, to normalne. :D

stałam w sklepie przed wigilią z rybami nie dość , że kurde skręciłam noge, to kolejka na całą hale i od 4 rano na nogach. i jakies stare szmacisko zaczelo sie drzec ze wolno obslugujemy! no zesz kurwa myślę. Mówie do niej na Ty stoisz tu pół godziny , aja od 4 rano tu stoję i nogę mam skręconą a ona na mnie ty gówniaro i jedna młoda dziewczyna do niej na to zamknij się stara szmato:D kolejka w śmiech, a mnie wróciła energia:D

Gość bomba ze hej!
musztarda... gorzkaś i paskudnaś... a jaka stopka - '...bo downy...' - obok kulturalnego środowiska to Ty nawet nie stałaś...

Gość bomba ze hej!
Kajaj się dziewczyno, kajaj. Brzydkie rzeczy robisz, ale może w końcu przestaniesz.

Gość musztarda pi_zda
jebnieta. wejdz na wiezowiec i skocz nikt plakal nie bedzie debilko je_bana jestes krzyzowka muła i rozwielitki i stad twoj brak mozgu masz tylko wrzody we łbie

Gość musztarda ostra ze
ryj ci samej wykrecilo dlatego wyzywasz sie na ludziach bo zaden chlop by cie tknac nie chcial. a down to choroba debilu i nie nasmiewaj sie bo ludzie z ta choroba maja wiecej rozumu od ciebie szmato je*bana nawet pies by cie wylizac nie chcial po cipsku bos parchata i zagrzybiala ;/ fuj

Gość musztarda PRYMITYW
to cie zrobil i zapomnial zaje*bac po urodzeniu albo w szambie mogl cie utopic no ale pewno tam skad pochodzisz takich wynalazkow nie maja bo srasz za stodola w kukurydzy. wyjeb*ana szmata jestes i kropka.

Gość musztarda a moze
polozna /w twojej wsi akuszerka/ po urodzeniu zamiast klepnac cie w dupsko to pier*dolła cie w łeb i przez to jestes taka pojebana pi_zda

Gość GATSSSSSu
ŁOWCA DEBILI ale z ciebie idiota :D

Gość fwnmnwo
musztarda jestes zbyt zacofana i juz sie nie przystosujesz , przykro mi , teraz wiekszosc ludzi mysli tak jak dzisiejsza mlodzież wiec pozostaje ci tylko godnie umrzec, oby jqak najprędzej

Ale to ze ktos jest mlody i nie ustepujac starszej osobie miejsca to nie musi znaczyc ze jest nie wychowany lub ze brak mu kultury, mlodzi tez sie zle czuja i maja gorsze dni. Mialam ostatnio przyklad w tramwaju. Jechalam do pracy ludzi full oczywiscie starsze panie ciezko dychajace miejscowki najlepsze pozajmowaly na dworzu upal nie do wytrzymania, zrobilo mi sie slabo i zemdlałam. No wiec ciezko chore starsze panie odwrocily glowy w strone szyby i udaly ze nic nie widzialy a mlody chlopak ustapil mi miejsca. Hmm nie ma to jak uczyc sie kultury od starszych.... Kolejna sprawa z gadaniem przez telefon czy sluchaniem muzyki w autobusie czy tramwaju i z tego co mi wiadomo to jest to komunikacja publiczna a wiec jezeli komus to przeszkadza czyt. starszym sapiacym nad uchem paniom to trzeba bylo za mlodu zrobic sobie prawo jazdy i kupic samochod a nie narzekać ze muzyka czy rozmowa przez tel. przeszkadza bo mlodzi musza znosic biadolenie ze ten czy tamten zmarl albo ze Kryska z pod piatki przespala sie z mezem mańki spod 12:/ Za nim bedziecie uczyc innych kultury sami sie jej nauczcie. Ja widzac starsza pania po ktorej widac ze jest chora od razu ustepuje jej miejsca i zazwyczaj slysze " kochanienka naprawde nie trzeba ja zaraz wysiadam" Ale jezeli widze biegnaca do utobusu stara babe z kula pod pacha ktora nie dosc ze po wejsciu juz ledwo idzie i ciezko chora udaje do tego potrafi spapac nad uchem i czesto pyrgac torba z zakupami to za cholere nie ustapie. Jeszcze do tego kulturalnie jej powiem ze nie zycze sobie aby sapala mi nad uchem lub pyrgala torba skoro miala sile biec do autobusu to i ma sile postac pare przystankow.....

Gość dhjqjnxja
Stare baby sa bezczelne i chamskie, nieraz się spotkałam z taką co to jej sie wszystko należy a 'młodzi to dzisiaj tacy niewychowani". Ja nie ustępuje miejsca i mam to gdzieś mi tez sie cos od życia należy a nie tym starym raszplom. Do kościoła i rózaniec klepać!

Gość Sabina_*
Wiecie co,ale tak z optymistycznej strony to spotkałam się wiele razy też z usmiechem od starszych pan w autobusie, są takie, któe na porpozycje żeby usciąśc potrafią powiedzieć : "Dziękuje Ci dziecko,postoję" albo raz taka pani zaczęła mówić, że teraz młodzi mają w dzisiejszych czasach ciężko i żeby siedzieć także trudno generalizować ze wszyscy starsi ludzie są źli. Podejrzewam,że w każdej grupie wikowej są ludzie o róznych charakterach i temperamentach-lepszych czy gorszych. Trochę rozumiem starszych ludzi bo są jakby enklawą troche, tak mi sie wyadje. Obracają się głównie w swoim środowisku gdzie na porządku dziennym jest narzekani,często więc hasło "ahc ta dzisiejsza młodzież" staje się mantrą i wydaje im się że jesteśmy tacy źli. Pokażmy jest inaczej i stać nas na więcej dobroci i kultury, nawet gdy oni nam jej nie okazują-będa mile zaskoczeni,że w odpwoeidzi ni otrzymują ataku, ale dobro. Dziękuję, dobranoc ' :D

Gość 666 delikatet UBIO raritet NFF
Olej to!

Gość skąd wy macie te doświadczenia
ja opowiem cos innego. Czekam w aptece, przede mną tylko 1 osoba - stara babcia. I marudzi chyba z pół godziny. Człowiek myślał że zrobi zakup przez minutę a tu 10 minut mija, bo babcia a to pyta czemu leki takie drogie a to nie może znaleźć pieniędzy. Pani magister już prawie czerwona ze złości, ale zaciska zęby i stara się grzecznie odpowiadać. Wreszcie babcia zapłaciła , ja daję recepte a babcia znowu się pcha do okienka z tekstem "a czmu to aż tyle kosztuje" . I pcha się na siłe, no to sie wkurzyłam i odsunałem babsztyla i mówię "pani już chyba skończyła, inni teraz kupują". A ta debilka magister za ladą jeszcze z tekstem "Co się pani tak denerwuje?". To był mój ostatni zakup w tej aptece, na szczęście w okolicy sa jeszcze 3 inne , no i oczywiście pozostaje internet :P

Gość skąd wy macie te doświadczenia
a co do musztardy. Sądząc ze słownictwa to prymityw. Niech jednak nie mysli że może startować z łapami do ludzi, bo się może ciężko zdziwić jak dostanie strzała i wyląduje na chodniku

Gość jdjsllojnbhhh
nie można generalizować Starsze babcie potrafią być wredne ale inni też Jak słyszę, że ktoś nie ustąpi miejsca (jak się dobrze czuję i gdy ciężarna ładnie poprosi) to mnie krew zalewa. Tu chodzi o kulturę. Jak się dobrze czuję i widzę osobę której trzeba pomóc pomagam bez względu na wiek, ale w sytuacji gdy ktoś próbuje na mnie coś wymóc (sapie nad głową) siedzę spokojnie z uśmiechem na ustach.