Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniniamiczka LofeMilllleyyyyy

Nie oszukujmy sie- Micheal Jackson BYL NIKIM

Polecane posty

TO TERAS NA NASZYCH OCZACH POWSTAJA IKONY MYZUKI! DEMI LEVOTO, MILEY CYRUS, JUSTIN BIEBER! PIOSENKI PRZY KTORYCH LUDZIE PLACZA I ZYJA DLA NICH! Micheal to byl po pierwsze pederasta a po drugie DO PIET NIE DORASTAL TALNETEM MILEY CYRUS!A to dopiero poczatek! Zobaczycie jak za pare lat przyjedzie do Polski na koncert to z 36 miliardow ludziw polsce na pewno 3/4 bedzie nan jej wspanialym wystepie!

Gość alez ty jestes
inteligentna inaczej łooooo matko hehehe :D

Gość alez ty jestes
no tak - dzis pierwszy dzien wakacji - wszystkie koffane nastolatki sa z nami :D

Gość IL Principe...
Co to pieprzysz. Najpierw to się naucz pisać. Może Te Twoje gwiazdki"teras"ale M.J. Rulezz 4 ever.

Gość To że ty płaczesz przy
Tych gniotach nie oznacza,że ogólnie ludzie płaczą.

Gość IL Principe...
mialo byc M.S. Rulezz - MILEY CYKRUS RULEZZ

Gość WTF ?
Who the fuck is Levoto, Cyrus and fucking Bieber ??? Bieber my ass :D M.J. IS A KING NOW & FOREVER !

ANTYFANI Justina Biebera - dlaczego nie lubicie/ nienawidzicie? Za to, że on ma talent - potrafił zaistnieć przez youtube, miał ciężkie życie, potrafi śpiewać, jest ładny. Za to, że akurat nie podoba wam się jego głos ? Wasze zachowanie jest dla mnie dziwne ; | Nie znacie go, a tak szybko oceniacie ; O

Justyn Bieber Chciał byś kimś , i jest nim . Ale ma granice . Nie uderzyła mu sława i nie lata że ma kasę i w ogóle. Zachowuje się jak chłopak . No może nie , bo polscy niektórzy chłopacy są cofnieci. A Justin jest mądry . Śliczny , piękny i dużo By tu wymieniać . I nie rozpisuj że on jest taki i taki .. bo nawet gdy piszecie to nie macie pojęcia jak Justinowi te słowa wbiją nóż w serce. i to z ogromnym bólem. Nie może zrozumieć co wam zrobił . Nie lubicie go , bo żyje ? On ma żyć i będzie żyć . Dla mnie jest najcudowniejszy pod każdym względem. Bo wie jak się zachować w sytuacjach . Jego piosenki wyrażają jego. Np Down to Earth opowiada w nim Justina że świat idealny realny nie jest i rozwód jego rodziców . Co on musiał przeżyć ?

Gość etuueye
:D

W Polsce ostatnio pojawił się jakiś wielki ruch przeciwko Justinowi. Ja nie chcę się stawiać po żadnej stronie, ale nie rozumiem czemu tak wielu ludzi go obraża i nienawidzi. Uważam, ze w większości to przesada. Bo czym on się różni od tej całej Cyrus, Gomez czy jak im tam?! I tak wgle to po przeanalizowaniu jego tekstów piosenek stwierdzam, że są mądrzejsze i sensowniejsze od np. perwersyjnych tekstów Gagi. Nagrywa kawałki z naprawdę dobrymi muzykami ( Usher, Ludacris, Sean). Dziękuję za uwagę i proszę o szczere odpowiedzi

Gość Errrrriiiiczka15
wierz mi ma mnóstwo fanów, tylko nie ma teraz połowy na tutaj ,;] robiłam wiele sond i wynika z nich że większośc go uwielbia :* a założe się że połowa ( z tych ludzi ktorzy go nie lubią) nawet nie słyszała jego piosenek! mam 2 super wywiady z nim :* jak chcesz to ci przesle .?

Gość zikem kipem and nołbody
Jezu ja nie znam dzięcięcych gwiazd. Nikt dziecięcych gwiazd nie traktuje poważnie :O

Marzeniem mojego życia jest zrobienie lodzika Justinowi i walnięcie minetki Miley

Gość rtyhgfthgfhftut6u56u
tyutyutyiyuiyuiyirftyetfhtyjuyiyuyuiyuiyiyuiyuiyuiyu

Gość fjffmfhmfhm
miley cyrus - hahahaha nie zartuj to nir jest muzyka - to produkt jak guma do zycia