Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /.........

Poród w szpitalu nr 2 w Sosnowcu

Polecane posty

Gość /.........

Czy ktos z was rodzil?? jak wrazenia??

Gość mala gruba kulka
nigdy w zyciu...mialam tam rodzic i na swoje szczescie ucieklam gdzie indziej...dziecko siostry tam sie urodzilo,wyszlo z gronkowcem w drogach moczowych:O:O

Gość /.........
a jak została potraktowana/?

Gość mała gruba kulka
autorko, szkoda gadac..lekarz mial w dupie akcje porodowa, cala robote odwalala polozna...laskawca pokazal sie na chwile i stwierdzil ze jeszcze daleka droga i tyte to on siedziec nie bedzie..i polazl pajac:O wiadomo ze i tak najwieksza robote odwalaja na porodówce polozne ale ten palant mial w dupie to co sie bedzie dzialalo i nie wykazal zadnego zainteresowania postępem akcji porodowej:O na szczescie oprócz tego gronkowca nic wiecej nie spartolili ale i tak masakra...do tego ten szpitalto syfnik jakich malo:O

Gość mała gruba kulka
a Ty masz zamiar tam rodzic? masz lekarza prowadzacego z tego szpitala?

ja tam rodziłam w grudniu 2008. drugie też tam pójdę rodzić :) fachowa opieka. położne do rany przyłóż.

Gość katastrofa jak nic
meaaa widocznie wystarczaja ci standardy rodem z krajow trzeciego swiata szkoda ze nie widzialas karaluchow latajacych po kiblach i rozlozonych trutek na gryzonie ten szpital powinien byc zamkniety przez sanepid juz dawno tez nie polecami ostrzegam bo jest tam oblesnie

3 miesiące temu u lekarza rozmawiałam z taką babką i jej mężem. Kobieta już leżała tam w szpitalu do porodu ale uciekła do innego szpitala. Mówiła, że opieka żadna, syf i w ogóle, że nigdy nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłaby tam rodzić... Ja dwa miesiące temu rodziłam w Dąbrowie i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Opieka super, położne pomagają w porodzie i to bardzo, lekarka wspaniała kobieta. Z czystym sumieniem mogę polecić szpital w Dąbrowie :)

mój Boże skąd wy bierzecie te opowieści?? leżałam tam 6 dni i niczego takiego nie zauważyłam. owszem łazienki były remontowane kilkanaście, albo i ze 20 lat temu, ale było czysto i schludnie. personel bardzo miły a położne chciałam wszystkie wyściskać za to jak się mną opiekowały po porodzie. opieka lekarska dla mnie też była oki - moze dlatego, ze tam pracuje lekarz prowadzący moją ciążę. nie zauważyłam żadnego syfu ani nieodpowiedniego zachowania. odpowiednio sie zajeli i mna i moim dzieckiem z pewnością będę tam rodzić drugi raz

Gość ja z katowic
tylko nie sosnowiec :)