Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem przekonana

Co myślicie o tej sukience na poprawiny?

Polecane posty

Kupiłam ją bo fajnie leżała i wyglądam w niej dobrze, ale czy nadaje się ona na poprawiny? Na początku podobała mi się, ale jednak nie jestem z niej do końca zadowolona.

Gość fsdfsdfsdfsd
Hm tak szczerze to na poprawiny w sam raz:) widze ze satynowa..satyna ma to do siebie ze nic nie zakryje:) tym bardziej jasny kolor:) takze jezeli brzuch masz ok zadnych fałdek to ok:)

Gość 22.06
ładna :) Jesteś brunetką czy blondynką?

Gość całkiem ładna
do tego szaro-srebrne dodatki i będzie ok

Jestem brunetką, mam 165 cm wzrostu i jestem szczupła, a brzuszek mam płaski ;) Mojemu narzeczonemu bardzo podobam się w niej, ale ja trochę żałuję wyboru bo ona jest taka trochę oklepana, teraz jest dużo takich sukienek, a chciałam mieć coś wyjątkowego tylko, że nic nie mogłam znaleźć. Jedna sukienka była śliczna w takim samym kolorze (była też jasnoróżowa, ale moja Świadkowa ma już sukienkę na poprawiny w tym kolorze). Obi były identyczne, różniły się tylko kolorem, rozmiar ten sam - różowa leżała idealnie, a ta turkusowa odstawała z tyłu, była jakoś źle uszyta czy coś... mam pecha. A była taka śliczna! Mierzyłam ją w De facto. ehh... Jeżeli pójdę w tej sukience to mam już srebrne buciki ;) A jakie kolczyki pasowałyby do tej sukienki?

Nie podobają mi się tylko te świecące paski ale tak to ok. Ja na poprawiny wolałabym jakąś bardziej zwiewną sukienkę żeby nie ograniczała ruchów w tańcu ale jak ty w niej się dobrze czujesz to nie ma problemu. Moim zdaniem kolczyki też powinny być w kolorze srebra nie za duże.

Zia86 wolałabym taką lekką i zwiewną, ale nie widziałam u siebie w mieście nic interesującego ;( Wszystko takie na jedno kopyto, u mnie nie ma w czym wybierać. Jeżeli jeszcze uda mi się coś znaleźć to kupię, ale jak nie to przeproszę tą ;))

Sukienka jest bardzo ładna- ale jeśli jesteś PM to zginiesz pośród takich sukienek. Co druga dziewczyna ma taką na weselu teraz. Jeśli jesteś gościem ok. Wybrałabym jednak coś długiego i bardziej wyrazistego jeśli jesteś PM> A druga sukienka-ta biała jest tandetna szczególnie te "kamienie".

Gość mamusinka:)
prześliczna ta sukienka.. kolor turkusowy i dla brunetek i dla blondynek jest strzalem w dziesiątke..

Piękna ta sukienka, a z własnego doświadczenia wiem, że brunetki pięknie wyglądają w tym kolorze. W ogóle się nie zastanawiaj, bo ta sukienka jest w sam raz na poprawiny, przecież nie założysz sukni na kole, czy ponownie ślubnej:-P Musi być skromna i gustowna, bo poprawiny, to nie wesele.

Przyznam szczerze, że mile mnie zaskoczyłyście bo myślałam, że ta sukienka nikomu się nie spodoba dlatego, że jest taka oklepana. W tym kolorku jest mi bardzo dobrze, ładnie podkreśla figurę I narzeczony był zachwycony moim wyborem ;p Tak sobie też pomyślałam, że znam bardzo dobrze większość moich gości i dziewczyny na drugi dzień ubierają się tak na luzie, jakieś letnie sukieneczki, albo ostatnio królowały tuniki także i tak będę się wyróżniać ;) Zwłaszcza w tym kolorze ;) Dziękuję za wszystkie komentarze ;)

Natalka1234 ona tylko na tej fotce tak się świeci, nawet te ozdóbki :) na brzuchu w rzeczywistości wyglądają inaczej;) To wina złej jakości zdjęcia.

Nie podoba mi się niestety. Taka zywczajna, poza tym zamiast podkreślać młodość postarza...babeczki nie postarzajcie się na siłe w ten piękny dzień, podkreślajcie młodość, jest tyle pięknych koktajlowych szyfonowych sukieneczek w pastelowych kolorach, rozpuszczajcie włoski, nakładajcie lekki makijażyk, wbijajcie się w taką sukienkę z mgiełki i podkreślajcie swoją młodość która jest największym atutaem. Poza tym sukienka PM powinna się nieco wyróżniać, pozostań może przy bieli ale szukaj czegoś z szyfonu.

Ale ja wyglądam bardzo młodo, włosy mam długie i przeważnie rozpuszczone, makijaż tylko lekki i delikatny, a jak założę taką obcisłą sukienkę na wesele czy inną uroczystość to wszyscy się za mną oglądają, od małolatów po wujków narzeczonego ;) Także ja tą sukienką nie postarzę się ;) A takich koktajlowych, zwiewnych sukienek też mam sporą kolekcję w szafie i nie widziałam w sklepach czegoś WPADAJĄCEGO OKO, tak żeby powiedzieć ahhh, jaka śliczna... Nie chciałam kupować czegoś podobnego do tego co już mam.

ja lubię gdy panna młoda również w dzień poprawin wyróżnia się i zakłada sukienkę w kolorze bieli, ecru itp jeśli masz czas i środki to może warto jeszcze raz przejść się po sklepach i spróbować znaleźć coś co Cię pięknie wyróżni jeśli natomiast zdecydujesz się na sukienkę, którą nam zaprezentowałaś to jest ona również fajną opcją,

Gość man jest tutaj
włóz ja i zrób zdjęcia, nie do każdej pasuje:):)

Gość tajaaaalla
a to w ogóle ty slub bierzesz tak i to twoje poprawiny?