Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemonmint

gierki z facetami

Polecane posty

Gość lemonmint

po co niektóre dziewczyny po rozstaniu jeszcze sobie dowalaja.. teksty typu:"czuje sie jak idiotka" albo "wyszłam na desperatke bo do niego pisze".. Dobra może i honor trzeba mieć ale bez przesady robić wyznania każdy ma prawo, jeśli mam ochote pisac 1 to mam do tego prawo. Jak są duże emocje to sie nie kieruje rozumem - proste. Ja zrobiłam tyle "głupich" rzeczy że szok a i tak nikt z tych facetów tego nie pamięta. Bo jak facet ma ci w dupie to o tobie nie mysli. Dlatego nie spinajcie się tak z tym całym honorem. jak non stop jedna z druga myśli jak wypadnie przed facetem to już jest brak "honoru" niezależnie czy wypisuje mu smsy czy nie. gdyby każdy był taki rozsądny to zrobiłoby sie nudno.. ja czasem lubie sie poniżyc przed facetem.

Gość lemonmint
i nie tylko ja, to czasem jest fajne uczucie..

Gość lemonmint
dziewczyny przecież poczucie własnej wartości i to żeby nie przejmowac sie facetem ma wynikach chyba ze środka a nie z tego że ktoś nazwie mnie idiotką. Ja bym nie wytrzymała ciągłego zastanawiania się nad każdą rozmowa i kazdym smsem.. Jak zrobie coś głupiego to macham ręką i idę dalej.

Gość lemonmint
kobiety mają prawo sie kierowac emocjami i to nie oznacza braku honoru moim zdaniem.

Gość lemobdeath
wszyscy mają do tego prawo... no kim jesteśmy by oceniać innych???

Gość lemonmint
pisze bo sama miałam takie sytuacje, i jedyne co usłyszałam od koleżanek to że on ma mnie z dupie. nawet jak tu są podobne tematy to jedyna rada jaka można usłyszeć "olej go bo jemu nie zależy" niezawsze tak jest.

Gość mam uczucia i pisze sms do
lemonmint zgadzam sie z Toba. ... moj mnie zostawil jakis czas temu, ale ja zawsze pisalam ... czesto odpisywal, ale mnie nie chcial... inni olej go ito zapomnij, ale nie da sie , to zalezy od osoby, ja nie potrafie, kocham dalej... czasem sie spotkamy.. on sam ja sama, wiem ze doradza sie czesto jakims laskom ktore poniekad na niego leca ..a on naiwny sie ich slucha ... niestety sa takie ktore zrobia tak... ze i tak z nim nie beda ale chca by on nigdy do mnie nie wrocil aaa i sie smieja ze ja pisze itp ... a on ma 2 komorki , ja mam numer tylko na jedna (ta stara) i wiecie co... on tam tylko zaglada by przeczytac co ja mu napisalam... zawsze jak wstawal i chodzil spac i w ciagu dnia( pol roku ma nowa komorke) a ta tak wlacza... a kupil druga bo jakas laske cos tam, ona go uwiodla ale rzucila (epizod) ale on 2 dni nie wlacza .. poznaje po raportach ktore mi przychodza... na gg na nk na maili nie napisze bo zabblokowal, wiec jak ja sie narzucam ? jak jakies laski mowia? tylko sms, ktorego nie musialby czytac bo moglby wyrzucic karte ... no ale jednak.. mial tam ponoc ze mna porozmawiac ale .. on zawsze wpada na takie ze im szkoda jakby do mnei wrocil.. a mieszkamy blisko wiec ma sie wspolnych znajomych .. i czasem dowiaduje sie czegos co boli... ja wlasnie tez.. nie unosilam sie honorem... jestem jaka jestem.. znam takich co sie unosza i sa bardzo na dystans , wiedza ale nie pomoga .. itp

Gość lemonmint
ja przeważnie jestem na dystans ale parę fajnych przygód przeżyłam tylko dlatego że wyszłam z inicjatywą. Facet może byc słaby psychicznie to chyba trzeba wtedy samej sie odezwać powiedzieć co ma robić. taka prawda. Choć w twoim przypadku powyżej nie wygląda to obiecująco..