Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ojcem!!!

Moja córka po raz kolejny chce sobie zmarnować sobie życie!!

Polecane posty

Gość jestem ojcem!!!

Najpierw poznała człowieka który nie jest jej godzien. W wyniku czego została panną z nieślubnym dzieckiem, mineło dużo czasu kiedy się z tym pogodziłem. A teraz chce wyjdź za mąż, jak dobrze jest jej tak jak jest. Ona ma prace, wychowuje dziecko i powinno tak pozostać a teraz chce związać się z kolejnym nieudacznikiem.

Dlaczego mowi pan o nim nieudacznik?A moze on kocha panska corke?

Gość fvvvvfjfjfj
twoja corka jest dziwka :o puszcza sie, robi dzieci z byle kim a pozniej takie sa skutki. Trzeba bylo jej pilnowac

Gość rartata
dziadek ! no przecież córka powinna sobie życie ułożyc . Z Tobą ma byc?

Gość jestem ojcem!!!
Nie jest puszczalską, po prostu wcześniej źle trafiła, a teraz trafiła również źle, wiąże się z takim samym człowikiem jakim była przedtem. Uważam że ona powinna sobie już dać spokój z nowym związkiem bo z tego nic dobre nie będzie.

Gość nie wtrącaj się do jej życia

Gość kkkollolloolllo
Spieprzaj od niej! ONA JEST WYZWOLONA KOBIETA I MA PRAWO ROBIC TO CO CHCE.

Gość chyba masz
obsesję troska ok. ale czy to nie przesada?

Gość jestem ojcem!!!
Nie mam obsesji! Chce dla niej jak najlepiej, uważam że jak kobieta ma dziecko to powinna sobie dać spokój z jakimkolwiek związkiem? To że mężczyzna zainteresował się kobietą która samotnie wychowuje dziecko, już jest podejrzane. A nie chciałbym po raz kolejny powiedzieć córce że miałem racje.

chce być szczęśliwa to chyba dobrze... Marzy o ślubie chce układać życie, to ją Pan wspieraj w jej marzeniach...

Niestety panska corka jest dorosla i nie moze pan jej narzucic swojej woli.Wierze ze ma pan zle przeczucia co tego czlowieka(raczej uzasadnione) ale najlepszym wyjsciem w tej sytuacji bedzie spokojna rozmowa z corka i przedstawienie jej swoich obaw bardzo delikatnie, niz mowienie ze to zly czlowiek i ma sie z nim nie spotykac.Zycze panu powodzenia i cierpliwosci oraz wyrozumialosci w stosunku do corki.Byc moze myli sie pan co do niego i corka bedzie szczesliwa.Pozdrawiam.

chyba sobie zartujesz! jak kobieta ma dziecko to ma byc do konca zycia panna... ;/ boli Cie że córka bedzie miała w koncu normalne życie? daj jej spokoj i jej pomagaj a nie bądź problemem!

Gość jakim ojcem?
Zięć jest nieudacznik. Ale nieudacznik też musi ruchać. Córka jest panną z dzieckiem. Ale panne z dzieckiem też trzeba ruchać. Kto ma to robić? Ty, grzybie?

Gość jestem ojcem!!!
Wypraszam sobie takie uwagi! Wszystkim dobrze było tak jak było, a ona teraz na nowo zaczyna sobie niszczyć życie, gdy wszyscy jej wszystko poukładaliśmy. I co mamy czekać aż dojdzie do kolejnej tragedii, poza tym ten człowiek z którym ona się związała to całkowity leń. Leży tylko do góry brzuchem a ona chodzi do pracy, do pracy która ja jej znalazłem.

Gość jakim ojcem?
Do kogo masz żal chlaście? Do pierwszego ruchacza? do drudiego ruchacza? do córki? do wnuka? czy do siebie? Podpowiem ci: kto ją wychowywał? czy aby nie ulica? i dlaczego nie ty? Tylko nie pierdol, że byłeś zapracowany zarabianiem na chleb. Bo takie teksty to nie tu - chlaście!

Gość jestem ojcem!!!
Mojej córce nigdy niczego przy mnie nie brakowało, nawet jak była dorosła starałem się zapewnić jej takie warunki na jakie zasługuje. To ja jej znalazłem dobrą prace, mogła mieszkać u nas, a teraz mamy z żoną zostać całkowicie sami? Bo nasza córka znalazła sobie faceta, którego będzie utrzymywała.

Gość jakim ojcem?
Chyba zostało ci to wyklarowane dość jasno (i na twoim poziomie) w pierwszym moim poście! Czegoś jeszcze nie rozumiesz?

Gość jej życie... jej sprawa