Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za wrednotaaa

Problem z 17 letnia siostra

Polecane posty

Gość co za wrednotaaa

Ja jestem od niej sporo starsza ( 24 lata) ale niestety ona jest strasznie rozpuszczona i efetkem tzw beztresowego wychowania. Rodzice na wszystko jej pozwalaja, a dla mnie jest po prostu nieznosna. NIe ma zadengo respektu! Traktuje mnie jakby role byly odwrotne, rzadzi, ustawia, a gdy ja jej cos powiem zaraz leci do rodzicow i to ja zawsze dostaje opiernicz tak nimi manipuluje, nie umiem juz sobie z tym poradzic :(

Gość co za wrednotaaa
Podam przyklad np bez pytania bierze moje kosmetyki, pozycza ciuchy, itd a gdy ja sobie raz siadlam na jej komputer bylo wielkie halo, ze mam sie pytac jej o pozwolenie. Ja na drugi dzien zwrocilam jej uwage w sensie o moj sweterek, to byla przy tym matka i dostalam taki opierdol ze hej i tak jest ze wszystkim! Nie umiem sobie z tym poradzic

Gość piesek piesek
Może się mylę,jednak Twoja wypowiedź sugeruje,że to Ty próbujesz ją sobie podporządkować. Ona ma 17lat,kto w tym wieku czuł sie dzieckiem,tym bardziej dla swojego rodzeństwa?

Gość co za wrednotaaa
nierozuiem twojej wypowiedzi kompletnie

Gość piesek piesek
NIe ma zadengo respektu! Traktuje mnie jakby role byly odwrotne, rzadzi, ustawia, -to miałam na myśli. Twoja kolejna wypowiedż zmienia postać rzeczy. Próbowałaś przy rodzicach ustalić z siostrą jakieś zasady?