Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejaaqqq

ZNACIE KOGOS KTO PROWADZI WLASNY BIZNES i MU SIE UDAŁO ?

Polecane posty

Gość hejaaqqq

Znacie kogos kto prowadzi swoja mala dzialalnosc gospodarcza i jest w stanie sie z tego utrzymac i biznes prosperuje ? Jesli tak to o ile to mozliwe prosze o podanie chociaz przyblizonej branzy i czy dzialalnosc prowadzona jest w duzym czy malym miescie... Ja dzis rozpoczelam GB i strasznie sie boje...

moja koleznaka jest agentka ubezpieczeniowa dostała kasę z funduszu europejskiego na rozkecenie działalności i mówi ze nie dośc ze sama opłaca sobie zus to jeszcze ma 2000 miesiecznie na łape usi utrzymac sie rok zeby kasy nie oddawac a juz ma 8 miesięcy i wychodzi na ty dobrze

Było by fajnie , tylko tzreba umiec sie odnaleźć w roli biznesmenki. Ech , nie kazdy potrafi.

Gość hejaaqqq
Ja tez dostalam pieniadze na rozpoczecie dzialalnosci z Unii , ale wiadomo lokal, oplaty, ZUS jakos na to trzeba zarobic, niby dopiero co zaczelam i chyba jestem w goracej wodzie kapana i informacje negatywne tez chyba dopiero teraz zaczely w do mnie docierac... bo dotad bylam napalona na ten pomysl niesamowicie, wrozylam sukces, a chyba jednak nie bedzie lekko...