Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiemożliwE*

Jak GO wybić sobie z głowy.. Jest nieosiągalny dla mnie...

Polecane posty

Gość NiemożliwE*
jutro zaszaleję na imprezie, kto wie może kogoś poznam i się odczaruję;)

Gość NiemożliwE*
poker - robisz mi nadzieję...

Gość też mam taki sam mądry
problem ;) co gorsza ten facet zupełnie nie zwraca na mnie uwagi ale chyba nie ma dziewczyny nie ważne - nie jest mną zainteresowany, a ja o nim myślę pewnie musi pojawić się ktoś inny kto przebije go urodą i inteligencją, wtedy mi minie

No bo tak naprawdę to nigdy nic nie wiadomo... Nie znam dokładnie sytuacji, ale na Twoim miejscu poznawałabym w międzyczasie innych i starała się zbliżyć także do tego, jeśli Ci bardzo zależy... sytuacja w końcu się rozjaśni i będziesz wiedziała czy wyjdzie coś z tego, czy nie :)

Byliscie na jakiejkolwiek randce?? Lub gdzies razem?? Tylko Ty i on??? Czy po prostu wzielo Cie przez te jego (denne) teksty??

Gość NiemożliwE*
nawet nie wiem kiedy i dlaczego to się stało... chemia:P

Gość 43 8765
ok szpeć swoją mordę :)

Gość izis trrr
też masz problem, słuchaj mojego mam chłopaka, on dziewczynę, spotykamy się na piwie raz, dwa razy w tygodniu ja się zauroczyłam a on tak samo zero niczego wiem że mam chłopaka a on dziewczynę ale mloda jestem i serce nie sluga :P

Gość izis trrr
zauważyłam że zgubiłaś link w stopce :)

Nie, skasowałam go. Tutaj chyba lepiej się nie pokazywać, bo i tak mnie zjadą, jak nie za to co mówię, to za twarz :P

Gosia a dziękuję ;) Ty też co napisałam już na jakimś topiku pod pomarańczowym nickiem Nastiiiiiiiiiii ;):)

Gość izis trrr
też twierdzę że jesteś ładna :) +

Gość brrruuuuuuum
o witaj w klubie. Mam ten sam problem, poza tym kazdy znajomy bez wyjatku dzis zamula i co... i ja tez zamulam. Siedze p[ije piwko do monitora a on... pisze, ze teskni, ale jest za daleko i dzis nie moj :(

Zresztą... co mi po tym, też siedzę i piję piwko do monitora a mam podobny problem do założycielki tematu..

A moze poczekaj?? Ja czekalam 7 miesiecy i sie doczekalam ;) 7 miesiecy temu dal mi do zrozumienia, ze MAM zniknac z jego zycia. Teraz lata za mna. I nie, nie wyszumial sie, nie wybzykal wszystkich lasek i wrocil( nie obchodza mnie komentarze na ten temat). A moze Ty go olej!! Przestan pokazywac, ze Ci zalezy. Nie rozmawiaj z nim w ogole, nie zaczynaj pierwsza rozmowy. Jesli pracujecie, widujecie sie to rozmawiajcie tylko na sluzbowe tematy. Na faceta nie dzialaja slowa, ale brak slow. Pamietaj :)

Gość NiemożliwE*
dobrze radzisz, [dzieki 🌼

Gość izis trrr
o nie :( niech ktoś powie że kłamstwo nie ma krótkich nóg to mu z dupy powyrywam :O

Gość izis trrr
jeszcze nie piję, tak samo jak ty uważam iż mimo nieodwzajemnionych uczuć trzeba mieć to w tylku, pół światu tego kwiatu nie ten to inny

Pol swiatu tego kwiatu a trzy czwarte gowno warte. Jesli ten Twoj delikwent jest taki kochany dla wszystkich, kochaniuje wszystkim, na dodatek kazda to lubi to sie grubo zdziwi jesli Ciebie to przestanie ruszac!! Jesli Ci slodzi to nie zwracaj na to uwagii, jesli Ci powie, ze ladnie dzis wygladasz to odpowiedz, ze wiesz, nie musi Ci o tym przypominac. Przystopuj go troche to sie zdziwi, ze jest ktos na kogo jego teksty nie dzialaja. Faceci sa tacy prosci! :D On wie, ze Ty do niego miete czujesz?

Gość NiemożliwE*
nie, ale moje zachowanie może mnie zdradzać już nie raz złapał mnie na tym jak się na niego patrzyłam maślanym wzrokiem i ma teksty w stylu każda na mnie leci, to pewnie mnie też miał na mysli

Moja rada : w pracy zajmij sie praca :) I jesli zaczyna rzucac takimi tekstami w Twojej obecnosci to popros go by przestal, bo to jest juz nudne. Spytaj sie kto mu naopowiadal takich glupot, ze kazda na niego leci. Spytaj sie go od jak dawna jest narcyzem. Moglabym tu wypisywac i wypisywac, ale czas najwyzszy go uswiadomic, ze sa jeszcze osoby, ktore na niego nie leca. To powinno zadzialac.

Gość NiemożliwE*
ok, od teraz się zmieniam:) dzieki za rady a teraz idę już spać, dobranoc

Gość izis trrr
z tym olewaniem to święta prawda, nic tak nie działa jak właśnie olewanie