Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

Co zrobić żeby stracił dla mnie głowę. ?

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

siema , jestem z chłopakiem prawie rok , no i wszystko jest spoko ,ale nasza miłość wygląda całkiem inaczej . chciałabym żeby było tak jak na początku , szaleństwo , że nic poza nami się nie liczy , najbardziej bym chciała żeby cały czas o mnie walczył , ale on wie , że ja do niego dzwonie , że jestem jego i nie musi mnie zdobywać , jestem młodą dziewczyną , ale bardzo go kocham . co mam zrobić , żeby było tak jak wcześniej ,żeby on się starał , proszę pomóżcie .! ;** chcę czuć ,że mu zależy... próbowałam chyba wszystkiego , ale teraz liczę na was , buziaki . ;* ;d

Gość prawdziwy man hahaah
zaproponuj trójkąt i przyprowadź fajna koleżanke

Gość chodzsiecalowac
żałosne są dla mnie takie podpowiedzi.

Gość Grzegorz Brzeczyszczykiewicz
ruchaj się z nim codziennie

Kochana taka kolei rzeczy w milosci ze najpierw jest zauroczenie ,zakochanie,szalenstwo,burza hormonow itp., a pozniej przychodzi czas na stabilizacje i bardziej dojrzala milosc o ktora trzeba dbac i pielegnowac.Moze wakacje we dwojke albo jakis szalony weekend,sexi bielizna,szampan.

Gość chodzsiecalowac
ale czy powinnam byc obojetna zeby sie bardziej starał ?

A poza tym to juz chyba meska natura ze jak juz zdobedzie kobiete to przestaje sie starac jak na poczatku :) Ale to nie znaczy ze nie kocha.

Obojetna nie polecam,faceci nie lubia takich gierek,zacznie sie denerwowac albo podejrzewac Cie o cos bo wczesniej sie staralas a teraz jestes obojetna itp.Raczej nie zrozumie ze Tobie chodzi o zdobywanie sie na nowo

Gość chodzsiecalowac
to co mam zrobić żeby to co było wcześniej wróciło ;( ? tęsknie za tamtym chłopakiem . miałam z nim tak raz , było super słodko normalnie miłość na maksa , mijały miesiące no i on robił się coraz gorszy , z czasem mnie okłamywał i pił z kolegami , no ja go zostawiłam dla jednego z jego kumpli . po miesiącu wróciłam do niego... znowu było pięknie , a teraz wszystko staje się takie monotonne.

Tak bywa,a moze to nie ten?Moze to bylo zauroczenie ,spedziliscie fajne chwile a teraz czas to zakonczyc i cieszyc sie mlodoscia.Tym bardziej ze piszesz ze Cie oklamywal,jak oklamal raz to zrobi to drugi.Baw sie mlodoscia i nie trac czasu na takich facetow:)

Gość chodzsiecalowac
ale ja nie potrafię bez niego . ;(

To sa problemy nastolatkow nie ma sie co wysmiewac,kazdy z nas je mial i strasznie przezywal!!!A ze nie mozesz bez niego tak Ci sie tylko wydaje uwierz,moze poprostu porozmawiaj z nim.Z wlasnego doswiadczenia wiem ze to raczej facet powinnien sie bardziej starac i zdobywac dziewczyne a nie odwrotnie.Ty teraz siedzisz i sie zameczasz co zrobic jak sie zachowywac a on???

Gość chodzsiecalowac
on ma wyjebane , robi sobie coś . ta rozmawiam z nim , ale on twierdzi ,że ja jak zwykle dramatyzuje miło no nie . ? albo uważa ,że wszystko jest dobrze.

Gość ewuskuuum
jeśli jesteś taką panną co co 2 minuty pisze do niego słitaśne smsy - to zdecydowanie sobie odpuść. miej własne, ciekawe życie, a on zauważy w tobie ciekawą osobę z którą warto być i o którą warto się starać! jak wie że na każde jego zawołanie przylecisz do niego z językiem na brodzie to na pewno nie będzie cię szanował...

Gość chodzsiecalowac
no właśnie , to jak to zrobić żeby on dzwonił , prosił o spotkanie. ? mam pisac do niego. ? może mu czasem nie odp. niech sie pomartwi. ?>

jezeli sam tego nie poczuje to za bardzo nic nie mozesz zrobic.przeciez go nie zmusisz.nie narzucaj sie za bardzo bo to go jeszcze bardziej odstraszy.umow sie z kupelkami,zrob sie na bostwo i idzcie poszalec.