Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony kotek

bardzo mnie skrzywdzil a ja go dalej kocham.... blagalm powstrzymajcie mnie prz

Polecane posty

Gość skrzywdzony kotek

ed napisaniem mu tego. korci mnie ogromnie zeby do niego napisac. cholera.. ;/ nie ogarniam mojego zycia... ja go tak kocham... :(

Gość nażryj sie bromu
albo nasyp go do sromu.

Gość też kobieta
bardzo mnie skrzywdzil Pamiętaj o tym! chyba,że lubisz być krzywdzona. Na pewno kochasz?A może to ból zranienia i niepogodzenie się z tym zranieniem?

Gość jesteś masochistką
???

Gość skrzywdzony kotek
ciagle mnie oklamywal... i wmawial mi ze to ja klamie... jest zonaty.. tego tez mi nie powiedzial...

Gość skrzywdzony kotek
ja 20 on 29. no mozna tak nazwac. to bardzo skomplikowane... jestememocjonalnie rozdarta choc nie widac tego po mnie.

Oszukał Cię i do tego ma żonę, więc raczej małe szanse na związek... Czy naprawdę chciałabyś być z kłamcą?? ;/

Gość też kobieta
Kotek i Świnia zupełnie do siebie nie pasują!

Gość skrzywdzony kotek
nie, nie chce z nim byc, bo wiem jakby to wygladalo. juz mu powiedzialam po ostatniej klotni, gdy jego klamstwa kolejne wyszky na jaw, ze to koniec i ze juz wiecej sie do niego nie odezwe..ale serce nie sluga... jestem zdesperowana zeby poznac innego faceta i o nim zapomniec... ale nie wiem czy to pomoze. no i kandydatow brak. na pewno jak bede sama to bedzie tylko gorzej. bo w mojej glowie byul idealem, i ciagle wracam do tego obrazu...

Gość 9885
innych kandydatow brak? Na swiecie pelno samotnych wrazliwych i spokojnych uczynnych facetow, ale to normalne ze kobieta i tak woli drania:-P

Gość skrzywdzony kotek
w moim otoczeniu takich nie ma....

Gość 9885
Napewno by sie jakis znalazl:-P

Gość skrzywdzony kotek
jak sa to zajeci....

Gość 9885
Widzisz wiele razy jest tak, ze jak dziewczyna ma do wyboru spokojnego i ulozonegoi macho wybiera tego drugiego:-P I potem jest jak jest.

Gość skrzywdzony kotek
ja akurat nie mialam zadnego wyboru. po prostu on sie pojawil i sie zakochalam. nie uogolniaj..

Gość 9885
No to trzeba wyjsc do ludzi, niekoniecznie do mezczyzn, wyjsc gdzies z przyjaciolkami posmiac sie:-) I moze przy okazji ktos sie pojawi wart uwagi:-P

Gość skrzywdzony kotek
wlasnie sie pokazal na gadu.... :( nie wytrzymam...

Gość DDF
jest żonaty= koniec związku, bo zachował się ostatni cham... moje zdanie trochę godności...

Gość no i co z tego że ...
No i co z tego ...że tak go kochasz, to nic nie tłumaczy , wiadomo że żadne kochanie nie mija szybko i natychmiastowo, ale takie kochanie i to co czujesz to jest guuuwno, nic niewarte , spuść w kiblu, a jak nie potrafisz spuścić, to miej świadomość że takie kochanie żonatego zdrajcy to jak wsadzone w głowę śmierdzące ścierwo, chcesz to sobie kochaj ale trzymaj się od drania z daleka i sama przed sobą wstydź się za to że kochasz w sposób brudny i podły, nie chwal się tym że kochasz bo twoje kochanie jest goowno warte i nikogo nie obchodzi.

Gość skrzywdzony kotek
nie kochacie, albo jestescie w szczesliwym zwiazku wiec mnie nie rozumiecie...

Gość skrzywdzony kotek
wlasnie czytam nasze pierwsze rozmowy.... :( kiedy jeszcze nie wiedzialam ze ma zone.. powiem wam ze zmienil sie.... wtedy byl inny.. pozniej czesto sie klocilismy.. wtedy sie nie pbrazal od razu, pozniej ciagle... poznalam go półtora roku temu.. tyle sie przez ten czas wydarzylo... ;(

Gość skrzywdzony kotek
hmm on ostatnio ma opisy "wroc do mnie kochanie" i tym podobne.... co mam zrobic jesli sie do mnie odezwie?

Gość hoith
no chyba nic. ma żonę, więc może to opis do niej???? a jeśli do Ciebie, to dupek z niego, wiesz o tym prawda?

Gość skrzywdzony kotek
to jest opis do mnie na 100%....