Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancila

ciaza i brak zrozumenia ze strony partnera...

Polecane posty

Rok temu wzielismy slub, zaplanowalismy dziecko. Jak tylko zobaczylam plusik na tescie ciazowym bylam chyba najszczesliwsza na swiecie a teraz... nie potrafie sobie ze wszystkim poradzic.... Mieszkamy w Angli obecnie jestem w 30 tygodniu ciazy, niby jestem z mezem ale nie czuje jego obecnosci czuje ze oddalamy sie od siebie. Staram sie rozmawiac z mezem ale on ciagle ma cos do zrobienia a to praca, silownia, sen cigle cos a dla mnie nie ma czasu... co raz czescie sie klucimy a ja co raz czesciej placze... wyjechalam nawet do polski na dwa tygodnie myslalam ze jak nie bedziemy troche razem to ztesknimmy sie za soba i znowu nie wyszlo i jest co raz gorzej... juz nwet ze soba nie rozmawiamy.... boje sie ze nasze malzenstwo dobiega konca a ja go tak strasznie kocham chcialabym aby bylo tak jak dawniej.. moze to i moja wina ciagle sie zloszcze i czepiam ale to tylko dlatego ze nie wiem jak moge zwrocicc na siebie uwage meza.... serce mi sie kroi

Gość mamoladjd
niedlugo bedziesz miala dziecko i on nie bedzie ci do niczego potrzebny :) milosc do dziecka to jest to