Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola.).).)

Koniec roku...

Polecane posty

Gość Jola.).).)

No i jak tam mamuski po zakończeniu roku-zadowolone z ocen dzieci? Bo ja bardzo:):)

Gość Jola.).).)
Jak to nie interesuje??moze Ci sie tak wydaje?

Gość 0 700 ... ...
przyszłaś sie pochwalić? komu jeszcze dziś nie powiedziałaś jakie masz genialne dziecko???

nie nie wydaje mi sie, kiedyś miałam nadzieje, ze mi się wydaję, ale trzeba trzeźwo spojrzeć na sytuacja, w sumie już się do takiego stanu rzeczy przyzwyczaiłam... a jakie wyniki miało Twoje dziecko? z której klasy? :)

Gość Elmo.
Moich też to nie interesuje, przyszłam włożyłam świadectwo do teczki i pojechałam na miasto załatwiać sprawy. Dodam, że jeszcze powinno ich interesować.

Gość Jola.).).).)
To przykre ze sie nie interesują bo dziecko zawsze jest dzieckiem niezależnie ile ma lat moze wasi rodzice sa zbyt zajęci niestety:(jak Wam poszlo?wiem ze im dalej to jest trudniej ale pochwalcie sie:)moje dziecko ma 12 lat dopiero ale mysle ze jeszcze dlugo bede sie interesować.moze i chcialam sie pochwalic co w tym zlego?jestem dumna ze swoich dzieci i sie tego mi wstydzę!! Zwlaszcza dzisiaj:) Do 0 700- myślę ze jak sa tematy o byle czym to tobie to nie przeszkadza.

Gość PM.
to sie ciesz ; ) majac 12 lat mialam srednia 5,5 ; ) na koniec gimnazjum 4.3 ; ) to ze teraz takie jest "madre " nie znaczy ze takie bedzie .. w gimnazjum wszystko sie zmienia ; )

Gość ja się interesuję
sesje zakończyły:D syn 5,0 IV rok córa 5,5 I rok

Gość kiepsko kiepsko
ja miałam w podstawówce tak : 4) 5,2 5) 5,1 6) 5,3 w gimnazjum sie faktycznie zmieniło i bylo tak 1) 3,8 2)4,4 3) 5,2 jak widac wyszłam nieźle na koniec, a to za sprawą pewnego chłopaka :* teraz szkoła srednia ( LO) i srednia 4,1 :) myślę ze jest ok

Gość hgjgjhgjghkhkghjkg
się tak nie ciesz ja w podstawówce i gimnazjum miałam zawsze pomiędzy 5,0 a 5,5 a w 1liceum ledwo zdałam bo miałam komisa

a ja w moim ogólniaku miałam średnią 3,5....i dostałam się na medycynę , trzeba jeszcze mówić w jakiej dziecko jest klasie albo na jakich studiach bo średnia 3,5 na politologii to nie to samo co np na polibudzie

Gość Jola.).).)
Właśnie dlatego sie ciesze dopóki mogę:) a 4,3 tez nie jest zle:) moje ma 5,8 ale wiem ze tak nie będzie wiecznie.nawet sie tego spodziewam:):)