Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinematografia i :)

NOCNE KARMIENIE

Polecane posty

Witam , mój syn kończy 8 miesiecy karmie go piersią ale zaczął się budzić co 40 minut i tak mysle by podac mu Bebiko to na dobry sen. Jak wy to robicie? Macie wode w podgrzewaczu i jak dziecko się budzi to wtedy dosypujecie proszek czy może wczesniej robicie mleko?

moja, jak zaczęła budzić się w nocy to dawałam najpierw pierś a potem mleko. miałam odlaną zimną wodę i zagrzewałam odrobinę w czajniku i mieszałam do odp temp. i dosypywałam mleka.

Gość u mnie sprawdza sie
termos. Wieczorem przygotowuje do niego wrzącą wodę a obok w butelce czeka zimna. W razie pobudki dolewam tylko wrzątku do flaszki, sypie mleko i gotowe

Gość pytająca mamusia
nie cackaj się z podgrzewaczami w nocy, wiem bo przechodziłam przez to, miałam nocnego głodomora :) zorganizuj sobie termos 0,5l albo 0,7l, zagrzej wody do temperatury odpowiedniej do zrobienia mleka i wlej do termosu. W nocy dziecko się budzi - Ty wstajesz i tylko wode tyle ile potrzeba odlewasz do butelki + mleko modyfikowane i gotowe. Prosto szybko i najłatwiej.

Gość pytająca mamusia
a widzisz :) dobry sprawdzony sposób, też na spacery i z reszta wszędzie zabierałam termos, butelke i puche z mlekiem :)

Dziękuje za podpowiedzi:)