Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izus_

Rudy kolor wlosow i piegi

Polecane posty

Gość Izus_

Hej co myślicie o rudych włosach i piegach

Ja jestem dziewczyną, ale podoba mi się to u innych panien :) Sama farbuję się czasem na rudo, a jak mnie słońce na buzi złapie, to pojawiają mi się na kilka dni piegi i ładnie to wygląda :)

Gość Izus_
A co myslicie o miedzianym odcieniu rudego

Gość Izus_
Fajnie ze sa osoby ktorym sie rudy kolor podoba(ja mam miedziany odcien troche ciemny). Podobno rudy to nie kolor tylko charakter he he he cos o mnie

Gość to przykreeeeeee
wiesz, mam w rodzinie malutka 2 letnia olcie, jest rudziutka bardzo, ma jasne rzesy i jasna karnacje ( nie ma jeszcze piegow) przez to nie jste kochana prze rodzicow:( wola starsza blondyneczke, niestety, ale ja uwazam ze kiedys... moze byc swietna laska, sama sie farbowalam kiedys na rudo:P piegi sa sexowne, mowie to jako kobieta sama w lecie mam pare, taka kobieta nie jest jakims blond solar klonem, tylko fajna dupa

Gość ja też mam miedziany rudy
... i kilka piegów :P :P

Gość Izus_
Ja tez potrafie byc wredna ale to na 100% nie dlatego ze ruda jestem . Znam takie dziewczyny ktore sa tak wredne ze jak je widze to wymiotowac mi się chce

Gość Izus_
Wogole skad to sie wzielo ze rude wredne . Jakby to była prawda to wrednych osób na świecie by mało było bo ludzi którzy są rudzi z natury jest bardzo mało

Miła jak zawsze ---> mam to samo, wczoraj nawet założono o mnie temat, żeby mnie zgnoić, bo pisałam szczerze i miałam własne zdanie. A przecież do tego służy forum :P :) A to, że rude wredne, wymyśliły pewnie dziewczyny o innych kolorach włosów, bo mało jest naturalnych rudych i zrobiły to z zazdrości :D

Rude też mogą być cudowne, nie oznacza to automatycznie że wszystkie rude są wspaniałe bo i trafiają się nieciekawe, jak w życiu. Piegami i rudymi włosami nie trzeba się przejmować trzeba się cieszyć zwłaszcza jeśli ma się niebieskie lub zielone oczy.

Gość Izus_
Chamskosc ludzi nie zna granic. A jak ten temat sie nazywal

Gość Izus_
Ja mam kolor oczu prawie tak sam jak oczu:) przypominam ze mam miedziany odcien rudego tylko troche ciemniejszy

Gość Izus_
A o brunetkach i szatynkach cos jest?