Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaammmmmaa

Nie cierpie spac sama

Polecane posty

Gość saaaaammmmmaa

Jak w temacie. Moj ukochany maz ma nocke:(a ja musze spac sama a nie lubie bez niego:( Propozycje nocnych odwiedzin z gory odrzucam:)

Gość lopop0lp
a ja uwielbiam-mam więcej miejsca,lubie sięturlać po całym łóżku

Gość saaaaammmmmaa
Zaleta jest taka, że mogę walić bonczury niczym gazociąg Jamalski. Wale takie podkołderniki okrutne, że az pierzyna pod sufit się podrywa. Oglądałam mecz i nie musiałam mieć wuwuzeli :classic_cool: Az mi halkę zerwało

Gość ojejcia jejcia

Gość lwiuregf
fajna komedia, albo książka i oby do ranka :) komedia tak, ale nie romantyczna :))

Gość prawdziwy man
ja śpię sam, jak nie chcesz sama spać to zapraszam, mam dobre wino:)

Chciałabym żeby ktoś mnie przytulił.. No normalnie za duże to łóżko jak tylko dla mnie :/

Gość dhjqjnxja
wez sie puknij w leb idiotko gowno to wszystkich obchodzi czy ty spisz sama czy nie

A tak wyszło... Czasem się kogoś ma, a zaraz potem już nie.. :| A ciepło i zapach męskiego ciała to najcudowniejszy środek nasenny.. :)

Gość zakoochananieszczesliwie
:( ja też... chociaż... nigdy z nikim nie spałam jeszcze...

Gość GHHKIJGJ
A ja bez mojego kotka spać nie mogę ;D Zawsze trzymam dłoń na jego jędrnych, owłosionych jajcach, są takie cieplutkie a rano budzę go lodzikiem.

ja jestem do tego przyzwyczajona, ze kladziemy sie razem spac. jak go nie ma budze sie co godzine a rano jestma jak potluczona....:/

Gość dhjqjnxja
o boze ale przezywasz nie ty pierwsza i nie ostatnia spisz sama nie rozczulaj sie nad soba. Temat do bani

Ja bym chciała się do 'mojego' przytulic... Ale mam zawirowanie z uczuciami. Sama nie wiem czego chce. Nie wiem czy jeszcze tak szczerze kocham... On wie o tym, i teraz pewnie nieprędko wtulę sie w niego i usnę ;/

Gość prawdziwy man
nawet jak miałem dziewczynę, to tak nie tęskniłem, anawet jakbym mial to wołałbym spać sam, bo po 1 mam dużo miejsca dwa jak dziewczyna chrapie to ogarnia mnie chęć niszczenia

Gość prawdziwy man
nawet jak miałem dziewczynę, to tak nie tęskniłem, anawet jakbym mial to wołałbym spać sam, bo po 1 mam dużo miejsca dwa jak dziewczyna chrapie to ogarnia mnie chęć niszczenia

1.i co z tego, ze nie ja pierwsza i nie ostatnia. nie pytalam cie o zdanie. jak ci sie temat nie podoba to nie czytaj. 2. to nie ma nic wspolnego z tesknota tylko z przyzwyczajeniem. A poza tym moj maz nie chrapie:D

Gość prawdziwy man

Gość serużonka
A to fajnie pewnie jest jak się facet/mąż przytula w nocy? Nie doświadczyłam jeszcze tego :O Szukam poważnego związku bez efektu ;/ A z buzi w nocy przecież każdemu śmierdzi czasem, to nie przeszkadza wam to? Mam kompleks na tym punkcie, bo raz byłam pod namiotami i była taki "jeden" co się we nie bujał, ale był prostakiem bo rano mi powiedział : sorry Monia, ale musiałem się wywinąć od ciebie, jadłaś coś wczoraj przed snem? :O I dlatego mam uraz, ale nadal chce kogoś poznać...mam już 23 lata :O

"A z buzi w nocy przecież każdemu śmierdzi czasem," haha przepraszam, ale mnie to rozbawiło ;))