Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdagagd

Dowiedziałem się że moja dziewczyna usuneła ciąże!

Polecane posty

Gość magdagagd

Stwierdziła że jest za młoda, wyznała mi to przy swojej rodzinie pod czas naszych zaręczyn. Wyszedłem i powiedziałem że nie chce byc z morderczynią.

Gość 76476576
Widocznie jesteś nieudacznikiem i uznała, że nie nadajesz się na ojca jej dziecka. Nie zapewniłbyś mu życia na poziomie i bytu. Po co miało dziecko cierpieć? Spuścić się do pochwy potrafi każdy jeden. Ale co dalej?

Gość magdagagd
To nie było moje dziecko:D, to raz. Ona usuneła jak miała 21 lat. Wyznała mi to wczoraj przy całej swojej rodzinie że usuneła ciąże tłumaczeniem że była za młoda. Ja wtedy wyszedłem i powiedziałem co o niej myśle.

dopiero co zakonczenie roku sie odbylo a juz gowniarze sie bawia w prowokacje:O dziecko podrosnij i naucz sie tworzyc dobre prowokacje, a poki co ucz sie od innych:D

Gość 76476576
0/10 PROWOKACJA

Gość magdagagd
To nie jest prowokacja, moja była już dziewczyna okazała się morderczynią. Nie potrafiłbym być z kimś takim, wiedząc że ktoś popełnił taką zbrodnie. Usunełam bo byłam za młoda, dla mnie to nie jest żadne wytłumaczenie.

Gość sdfsadfasf
76476576 domyślna jesteś 13 latko hehehe Najpierw napisałaś że to było jego dziecko gdzie nie trudno było się domyślić że to o nie jego dziecko chodzi,a teraz jak ktoś wpadł na pomysł że to prowokacja to ty też się pod tym podpisałaś. Nie ma to jak małolaty na forum

Gość lwiuregf
no i olej ją i już

dziecko cos wytlumacze. Zadna dziewczyna nie powie na oficjalnych zarecznyach przy rodzicach: "Sluchaj usunelam ciaze bo bylam za mloda":D Na przyszlosc jak bedziesz tworzyl taka prowokacje to wymysl lepiej ze sama ci sie przyznala jak rozmawialiscie na temat slubu i dzieci. Dodaj ze powiedziala ze ciezko jej z tym, ufa ci i dlatego to mowi. Wtedy bedzie lepszy efekt:D

Gość magdagagd
Właśnie tak zrobie, ona powiedziała mi to tak spokojnie. Jeszcze stwierdziła że nie żałuje swojego postępku. Powiedziałem jej jeszcze przy wszystkich że szkoda że nie zabiła siebie.

Gość magdagagd
Jej rodzina od dawna o tym wiedziała, ona postanowiła że chce byc szczera do mnie i do mojej rodziny. Mam w dupie jej szczerosc.

Gość Do autora ...
Miałam koleżankę, która "przypadkiem" przespała się z facetem i ..... zaskoczyła. Nie mówiąc nic nikomu, a szczególnie jemu, usunęła ciążę. Sprawa się rozwinęła tak, że oni zaczęli ze sobą kręcić i facet się dowiedział ..... bardzo! to przeżył. Pobrali się, lecz ona niestety już nie może mieć dzieci. Szkoda tych dziewczyn ...... mają przekichane w życiu!!!

Gość nie znasz sie nie głosuj
czuje nie czuje to jednak morderstwo Jezus też wybaczał