Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowcipy o blondynkach

Dowcipy o blondynkach:)

Polecane posty

Gość dowcipy o blondynkach

Dwie blondynki chciały zdobyć nagrodę Nobla. Jedna wpadła na genialny pomysł: - No to może polecimy na Słońce? Druga odpowiada: - No coś ty głupia, spalimy się. - To polecimy w nocy.

Gość lukaszA3
z zycia wzieteskladanie wniosku o dowod osobisty kolezanka kamiloa skkladajac wniosek zapomniala nazwiska rodowego matki wiec zadzwonila sie spytac po rozmowie sie ocknela i do urzedniczki mowi "kurde zapomnialam spytac o nazwisko panienskie ojca" heheheh

Dzwoni jedna blondynka do drugiej blondynki i pyta: cześć co robisz. Na to druga odpowiada- a gadam z tobą. Na to ta pierwsza- aha, to nie przeszkadzam Jak o blondynkach to o blondynkach...

No to jeszcze jeden: Dlaczego blondynka nie wie jak napisać 66? Bo nie wie którą cyferkę napisać pierwszą

Biegną trzy cycate blondynki przez plażę. Biusty obijają się o podbródki, pośladki napinają się w kształt kuli, włosy wiatr rozwiewa, na twarzach pojawiają się zalotne uśmiechy. Minęły Kafeteriusza i pobiegły dalej.

Gość glin b
czym sie różni blondynka od potrawy? tym,że potrawe pieprzy sie na trzeźwo,a blondynke po pijaku :classic_cool:

Gość cvcccxzxcvxcv
byly 3 blondynki, dwie inteligentne a trzecia tak nie za bardzo. pewnego dnia przechodzac kolo rzeki zobaczyly zlota rybke, ktora powiedziala ze spelni po 1 zyczeniu kazdej z nich. pierwsza blondynka chciala byc jeszcze ladniejsza i rybka sprawila ze byla jeszcze ladniejsza, druga blondynka chciala byc jeszcze madrzejsza i rybka sprawila ze byla jeszcze madrzejsza , natomiast tzrecia, ta mniej inteligentna, powiedziala ze chce byc jeszcze glupsza i rybka zamienila ja w faceta :classic_cool:

Gość mikkkaaa
sąsiadki postanowiły odwiedzić blondynkę, pukają do drzwi, blondi pyta: - kto tam? - sąsiadki - nie, nie ma siatek

blondynka po powrocie z podstawowki rozmawia z mama: -mamo mamo, potrafie policzyc do 10, a inne dziewczynki tylko do 5. Czy to dlatego, ze jestem blondynka? -tak kochanie, dlatego, -mamo mamo i ja znam caly alfabet a inne dziewczynki tylko polowe. Czy to dlatego, ze jestem blondynka? -tak kochanie, to dlatego. -mamo, mamo, mam najwieksze piersi w klasie. Czy to dlatego, ze jestem blondynka? - nie kochanie, to dlatego, ze masz 25 lat a reszta dziewczynek 10. :D:D:D moj ulubiony kawal:D Po przyjaciolkach to moge donaszac szmaty, ale nigdy facetow...

Gość siomajjj
dlaczego blondynka przed drzwiami sklepowymi klęczy i ciućka klamkę ? bo jest napisane "ciągnij"

Gość szczera_aż_do_bólu
niektóre dowcipy o blondynkach są może i zabawne,ale wiekszość jest po prostu chamska'Dzięki"dowcipom o blondynkach jest ten stereotyp krzywdzący normalne kobiety o jasnych włosach,dlatego ich nie lubię :/

Gość W jaki sposób blondynka
zabija karpia na święta?? Topi go w wannie.

Gość halotuziemia
GADAJĄ DWIE BLONDYNKI: - gdzie się tak opaliłas ? - na twarzy hahahaha rozwala mnie to :D