Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcccxzxcvxcv

malomownosc i gadatliwosc

Polecane posty

Gość cvcccxzxcvxcv

gadacie duzo na okraglo, czy raczej wolicie sluchac? :) jak jest w Waszych zwiazkach ? czy uwazacie ze osoba niesmiala i taka bardziej przebojowa, wiecej gadajaca nie maja szansy stworzyc dobrego zwiazku ?

Jak to nie?:) Ja jestem gaduła do tego podobno robię szum kolo siebie (nie celowo) taka trochę nieokrzesana, a mój facet spokojny stanowczy ale za to bardzo bezpośredni i konkretny , ma poczucie humoru i umie sie dobrze bawić , no ale należy do osób spokojnych, świetnie sie uzupełniamy ja peplamo tym o tamtym a on uczy mnie jak byc konkretna babka:D

Gość ma...
ja spokojna, facet przebojowy wszedzie go pełno, a ja się za nim chowam:P

Gość cvcccxzxcvxcv
ja rozstalam sie z facetem miedzy innymi przez to ze za malo gadalam, tzn uwazam ze nie gadalam jakos bardzo malo, po prostu nie bylam taka gadula jak on.

Gość I yeineka
zazwyczaj jest tak, ze im wiecej szumu ktos robi wokol swojej osoby, tym mniej soba reprezentuje, takze preferuja konkretne osoby, ktore odzywaja sie kiedy faktycznie maja cos ciekawego do powiedzenia i sama taka jestem.

Gość cvcccxzxcvxcv
uuuuuuuuuup

dziewczę dopóki nie spróbujesz to sie nie przekonasz! uważam ze lepiej żałować ze coś sie zrobiło niż to ze się nie spróbowało! :) Z reszta ile takich par tyle rożnych wypowiedzi, każdy ma inny charakter, jednego drażni to drugi na to nie zwróci uwag,i a obydwaj spokojni ... wiec takie pytanie jest bez sensu :) Its time to be a big girl now ... :)