Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety nie rozumieją męskich pasji

Polecane posty

Gość Fanka motosportu
Męskie pasje??????????????????????????????? Nie rozśmieszaj mnie. Od wielu lat interesuję się wszelkimi wyścigami, w tym różnymi seriami formuły, też driftem, i nie tylko je oglądam, ale też na nie chodzę, a nie spotkałam ani jednego zainteresowanego tym faceta. A tak na marginesie - formuła 1 jest akurat najnudniejszą z serii.

Gość bo taki gosciu jak autor
nie ma pojecia co to jest: pasja :O mysli, ze jak oglada mecz raz na tydzien w knajpie z kumplami przy kilku butelkach piwa i wie ktora druzyna awansowala w lidze mistrzow albo ktory byl aktualnie Kubica to zaraz jest to wielka pasja :O

Zgadzam się z tobą w 100%,wszystkie moje pasje nie interesują ani jedną kobietę i nie jest to piłka nożna ani F1 -wędkarstwo -strzelectwo -stare ciągniki rolnicze -sex

z tych rzeczy nie ma kobiety która by ja interesowała albo przynajmniej akceptowała

Gość Fanka motosportu
Do Autora/-ki powyższego wpisu - Dokładnie tak. Odkąd Robert dostał się do F1 pełno takich sezonowych fanów, którym ta niby pasja jeszcze szybciej przejdzie, gdy Kubica odejdzie z serii. To jak z szaleństwem Małysza swego czasu. Tacy "pasjonaci" to nie pasjonaci. Nawet nie słyszeli o innym znanym Polaku, który przez wiele lat robił błyskotliwą karierę w innej serii formuły, za oceanem.

ja tam wędkarstwo lubię;) no może powiedzmy że jestem do niego przyzwyczajona bo ledwo jak zaczęłam chodzić to tata mnie na ryby zaczął zabierać:p

Gość Fanka motosportu
To było do: Bo taki gościu jak Autor.

a co sie dziwisz?? A Ciebie interesuje makijaz, fitness, moda i ploteczki?? Też nie , inna psychika bab i facetów i tyle :-P

Gość Fanka motosportu
Ja raczej powiem inaczej - dziś brakuje mężczyzn, którzy mają męskie hobby. :-0

Gość srv.sys.exe
bo kobiety chca zeby faceci byli skoncentrowani wlasnie na ich pasjach np. czy te zaslony beda pasowac do koloru pokoju lub czy ten dywan bedzie pasowal do koloru foteli. byc moze troche minimalistyczne przyklady przytoczylem ale w wiekszosci przypadkow mysle ze tp sie sprawdza:)

Gość Fanka motosportu
diablica "A Ciebie interesuje makijaz, fitness, moda i ploteczki??" Jak spotkam dziewczynę, która może tylko o tym gadać, to daję nogi za pas i więcej się nie spotykam z taką nudziarą.

Gość turlający sie człowiek
ktoś uprawia z was zorbing?

A co w moich pasjach widzisz niemęskiego?

Gość Fanka motosportu
srv.sys.exe "bo kobiety chca zeby faceci byli skoncentrowani wlasnie na ich pasjach np. czy te zaslony beda pasowac do koloru pokoju lub czy ten dywan bedzie pasowal do koloru foteli. byc moze troche minimalistyczne przyklady przytoczylem ale w wiekszosci przypadkow mysle ze tp sie sprawdza". nIe przytoczyłeś żadnych przykładów, bo to nie pasje, tylko wyposażenie mieszkania. Normalne, że musisz mieć w domu fotel i dywan, więc musisz to wybrać.

Gość Fanka motosportu
PGR - nie mówiłam o Tobie, tylko o większości facetów, jakich znam. Turlający się człowiek - a co to jest zorbing?

Gość Fanka motosportu
Czy zorbing to przypadkiem nie te przezroczyste, ogromne kule, do których wchodzą ludzie po wlaniu wody lub oliwy?

to bedziesz sam, kazda kobieta chce dobrze wyglądac, wiec interesuje ją makijaz, moda, fryzury, kazda sie lubie spotkac z kolezankami i poplotkowac jakby była inna to jedynie taka co uwaza ze jest cud pieknościa i to jej niepotrzebne hehe równie dobrze ja mogłabym powiedziec, ze nie umówiłabym sie z facetem który ciagle oglada mecze z piffkiem przed tv

to są te kule

Gość __kredens__
tylko football :D

Gość __kredens__
kobiety tego nie rozumieją bo wolały by żebyśmy ciągle się zajmowali nimi :D

nawet nie wiecie jakie to jest fajne:)

Gość błękitne_ niebo
diablica, pisanie ze kazda kobieta interesuje sie modą czy makijażem to jakaś przesada. Maluję się = interesuje sie kosmetykami? To moze robie sobie tosty na sniadanie = interesuje sie gotowaniem? :D Dla mnie laska ktora interesuje sie kosmetykami to kobieta, ktora sporo czasu spedza na forum wizażu, bawi sie w eksperymentowanie z jakimis 'stylizacjami' ktore tam potem wrzuca do oceny, czyta recenzje kosmetykow i testuje nowe etc. Szczerze mówiąc, żadna z moich koleżanek nie interesuje się czymś takim... A że chwyci w sephorze tusz do rzęs i puder kupi? To równie dobrze interesuje się pomidorami/płynem do mycia naczyń/meblami/taśmą klejącą czy czym tam jeszcze, co trzeba od czasu do czasu kupić i użyć :D

chcieć znaczy móc, fajna jest jeszcze jazda na sankach z dosyć stromego zbocza, tylko można się połamać

Gość Selvi
PGR mysle ze to juz ustalilismy w innym temacie, ze jedna jednak sie interesuje, ja lubie wedkarstwo, nie wiem jakie strzelectwo masz na mysli, ale ja rowniez lubie postrzelac do celu :) mialam nawet pozwolenie na bron :)