Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shery

milczy, bo ma problemy w pracy

Polecane posty

Gość shery

moj m. od tyg. ma problemy w pracy, jest to dla niego powod, by w ogole sie do mnie nie odzywac (nie dzwoni, nie ma go rowniez na gg).Nie wiem co mam zrobic, moze to tylko wymowka, by zerwac ze mna kontakt?

Gość dlugo jestescie
razem?

Gość shery
14 m-ce, ale jest to zwiazek na odleglosc

Gość Dreemspace_
moj byly tez sie tak tłumaczyl...po miesiacu sie skonczylo...

Gość Dreemspace_
i tez był to zwizek na odleglosc!hahahaha!:D

Gość belltempo
problemy faktycznie moga czlowieka nieco wyizolowac z normalnego zycia, zwlaszcza ze faceci nie dzialaja na ogol na zasadach kobiet-ze musza sie wygadac, ale wrecz przeciwnie -zamykaja sie w sobie. Twoj zakmnal sie doslownie i w przenosni, co mysle jest lekka przesada... bo jednak bycie z kims zobowiazuje do czegos...

Gość belltempo
jesli sytuacja nie poprawi sie w najblizszym czasie, to raczej nie bedzie to zbyt dobrze rokowac... zwiazki sa trudne, a te na odleglosc szczegolnie... nigdy nie zrozumiem motywow osob, ktore w takich zwiazkach sa... dla mnie to jakas taka proteza...

Gość dlugo jestescie
ja nie bardzo wierze w takie zwiazki... ,moze dlatego ze jestem za bardzo zazdrosna...,nie wiem. Taki facet moze kobiete nakarmic byle jaka wymowka,klamstwem a w rzeczywistosci robi zupelnie co innego.... A czesto sie widujecie? jak dalego od siebie mieszkacie? Jesli nie ma go na gg to moze rzeczywiscie ma problemy....,tylko szkoda,ze nie chce o nich z Toba gadac? Dlugo juz tak milczy?

Gość shery
dzieli nas 300km, milczy od kilku dni, nie wiem jak sie mam zachowac - zadzwonic czy raczej czekac na jego tel.

Gość belltempo
skoro dzieli Was 300km to z jaka czestotliwoscia spotykacie sie? dlugo znacie sie? Ty tez milczysz od tych kilku dni? czy odzywalas sie, a on nie odpowiedzial?

Gość shery
spotykamy sie co 2, 3 tyg., znamy od 14 m-ce;w ciagu tych kilku dni napisał 3 smsy, ja raz do niego zadzwonilam,ale wczesniej tak sie nie zachowywal, byl na gg, bylismy w stalym kontakcie, on tez o ten kontakt dbal

Gość belltempo
czyli jednak odzywa sie; bo z Twojego pierwszego postu mozna bylo wywnioskowac, ze zapadl sie pod ziemie.

Gość shery
ciagle cisza, mozna miec problemy, ale czy one usprawiedliwiaja takie zachowanie?

Gość shenine
Moj jak ma problemy to sie do nikogo nie odzywa, izoluje sie, radze Ci poczekac a zostanie Ci to wynagrodzone. Pamietaj nie narzucja sie, nie pisz duzo bo i tak go nie odblokujesz

Gość shery
napisalam mu sms, nie odpisal,chyba pozostaje mi poczekac na jego ruch (jesli w ogole jakis nastapi);osobiscie lubie wyjasniac sytuacje na biezaco, ale w tym wypadku raczej nie mam wyjscia, nic na sile