Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowy doktor

Faceci lekarze powinni mieć zakodowane, że

Polecane posty

Gość Problemowy doktor

pacjentki są a - seksualne dla nich. Nie miałabym problemu teraz. Potrzebuje jego porady a on mnie unika. Żal mi, bo mu zaufałam.

Gość hojnjjnk
a łączyło Was cos? ja mialam tez podobny problem, ale teraz znow chodzę do niego, mimo ze nadal cos do siebie czujemy.

Gość Problemowy doktor
Nie, nic. Chemie było widać z jego strony i powinno mu przejść już. Chociaż trafiłam na faceta w moim typie i myśle, że to nie moja bajka i wole oddzielić te rzeczy od siebie.

Gość Proablemowy doktor
Wiem,że to nie 1- szy tutaj tego typu temat, dlatego dziewczyny co mi radzicie w tej sytuacji. Ja 28, on pod 40 - stke, powinien umieć to rozgraniczyć. Gdzie tu dobro pacjenta ?

Gość Proablemowy doktor
Wiem,że to nie 1- szy tutaj tego typu temat, dlatego dziewczyny co mi radzicie w tej sytuacji. Ja 28, on pod 40 - stke, powinien umieć to rozgraniczyć. Gdzie tu dobro pacjenta ?

Gość nergal to pajac z lysym czolem
W jaki sposob on okazuje Ci ze mu sie podobasz? Moze jest po prostu tylko mily

Gość Problemowy doktor
Tej opcji nie zakładam bo nie dało się z nim rozmawiać. W szpitalu na wizycie 2 dni po zabiegu pytał kiedy ide do domu ( wcześniej ordyn.powiedział że poleże troche ) i chciał wyciągnąć mi welfron - dużo było takich gaf. Nie wspomne,że łamał mu się głos, na początku uciekał wzrokiem - potem nie swojo się czułam jak sie wgapiał we mnie ( udawałam że nie widze )

Gość Problemowy doktor
Tej opcji nie zakładam bo nie dało się z nim rozmawiać. W szpitalu na wizycie 2 dni po zabiegu pytał kiedy ide do domu ( wcześniej ordyn.powiedział że poleże troche ) i chciał wyciągnąć mi welfron - dużo było takich gaf. Nie wspomne,że łamał mu się głos, na początku uciekał wzrokiem - potem nie swojo się czułam jak sie wgapiał we mnie ( udawałam że nie widze )

Gość lekarska rodzinka
Jego zachowanie moze wynikać zupełnie z czegoś innego,niekoniecznie musi na ciebie lecieć;),trochę dystansu. Lekarze -jedni są mili inni nie,to,ze zażartuje nie znaczy ,ze ma cię ochotę przelecieć.Kobiety opanujcie się,same napalacie się na lekarzy i widzicie pozniej więcej niz naprawdę jest:D

Gość Problemowy doktor
To nie w tym problem czy mu sie podobam czy nie, tylko w tym dlaczego on mnie unika, nie odbiera moich telefonów bo ponoć nie mógł a wiem, że mógł. Ja chce tylko porady lekarskiej, nawet nie był łaskaw po zabiegu.

Moj ginekolog keidys zaproponiowal mi wypad na kawkę. Zamurowalo mnie. Samir a Ty jakiej jestes specjalizacji ?

Gość lekarska rodzinka
Był miły,a ty wyobrazasz sobie nie wiadomo co;) Po co wydzwaniasz do niego? Potrzebujesz porady lekarskiej to idz do gabinetu. Pomyślałas o tym,ze nie jesteś jedyną pacjentką?Ludzie nie mają umiaru,potrafia wydzwaniać całą dobę,lekarz musialby nic nie robic poza dyskusjami telefonicznymi.

nergal to pajac z lysym czolem jestem lekarzem bez specjalizacji. Niedawno zacząłem prace...:)

Gość Problemowy doktor
Pomyślałam nawet o tym, że może mieć własną rodzine, inne obowiązki - chyba już widzisz, że nie jestem jakąś tępą panieną i to, że właśnie mam ten dystans. Myślisz, że nie byłam w przychodni - facet ewidentnie mnie unika

Gość Problemowy doktor
Pomyślałam nawet o tym, że może mieć własną rodzine, inne obowiązki - chyba już widzisz, że nie jestem jakąś tępą panieną i to, że właśnie mam ten dystans. Myślisz, że nie byłam w przychodni - facet ewidentnie mnie unika

Gość świetny temat
chcialam juz dawno poruszyc takowy temat ale zauwazylam iz niektórzy kpia i nie mozna porozmawiac na ewidentny temat ale super ze go poruszyłas :)bo mam podobny problem

Gość świetny temat
ja mam sytuacje taką iz jestem po operacji stawu kostnego teraz powinnam isc na kontrole ale sie boje?? dziwne lecz prawdziwe bo niewiem jak sie mam zachowywac, lekarz zwracal sie do mnie Madziuniu Madzienko ok ale w trakcie wizyty FAJNA DZIEWCZYNA JESTES NA SALI OPERACYJNEJ BEDE CIE PODRYWAC po operacji na drugi dzien przyszedl a mial wolne dal mi zastrzyki i co najwazniejsze kazal mi co tydzien byc u niego na wizycie przez 3 msce zapytawszy sie innych chodzili co 2 lub 3 tyg po 2 mscach zapytal czy mam faceta zalatwil mi rechabilitacje poszedl tam ze mna i powiedzial na glos ze fajna laska jestem prosze o interpretacje?? z góry dziekuje

Do mnie ginekolog tez tak mowi . To chyba dobrze o Nim swiadczy ze jest na luzie a nie jakis sztywny buc. Z ta kawka to nie powiem, ale mnie zaskoczyl ( pozytywnie.)

Gość i milczenie
jest tu ktos?

Gość swietny temat
DO NEGRAL Z LYSYM czolem masz racje z ta kawa to zaskoczenie i posiadajace drugie dno bo bez powodu by tego nie proponował

Gość Lekarz.....
Ok ja też tak się zachowuję w stosunku do swoich pacjentek, ale czy to źle o mnie świadczy? Uważam że nie. A nawet gdybym się umówił z pacjentką na kawkę, to co w tym złego? Przecież jej od razu nie zjem. To zwyczajny niezobowiązujący flirt.

Gość swietny temat
DO LEKARZ NAWET JA MASZ ZONE TO SIE UMOWISZ BEZ CELOWO NA KAWE???? PRZECIEZ JAK CIE NIE ZAINTERESUJE SWA OSOBA TO JEJ CHYBA NIE ZAPROSISZ PRAWDA?:)

Gość lekarska rodzinka
do problemowy doktor Unika cię,bo zauważył,ze go podrywasz. do madzi co z tego,ze mowil do ciebie Madziuniu???żartował. Do mnie w szpitalu lekarz mowil oto moja narzeczona ,wiem,ze wyglupial się i tyle.Czy wy musicie do wszystkiego dorabiac jakies teorie??

Gość Lekarz.....
Wiesz jak na razie nie mam żony. Dlatego piszę, że traktuję to jak niezobowiązujący flirt, jakbym miał tak każde zaproszenie na kawę traktować jak coś poważnego to wybacz. Jak to rozumiesz interesować swoją osobą? Interesować jako obiekt do odładowania i zapomnienia czy jak coś więcej?

Gość swietny temat
DO LEKARSKA RODZINA NIE NIE ROBIE SZUMU A NASTOLETNIE WYGIBASY MNIE JUZ NIE BAWIA A POCO WIEC LEKARZ PYTA SIE CZY MAM FACETA KOMPLEMENTUJE MNIE ZE FAJNA LASKA JESTEM KTORY ZALATWI RECHABILITACJE PÓJDZIE TAM ZEMNA STOJAC BEDZIE PRZEJEZDZAL MI WŁASNA DLONIA PO PLECACH TO NORMALNE?? I KTORY DA ZASTRZYKI CO NIE LADA TANIE NIE SA MOZE TO NORMALNE JEST BO PIERWSZY RAZ MIALAM DO CZYNIENIA Z CHIRTURGIEM ALE DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZ DO LEKARSKA RODZINA

Gość Lekarz.....
i od razu traktujesz to jak coś poważnego rozumiem:) Więc powiedz mu wprost że on cię interesuje:)

Gość swietny temat
DO LEKARZ CHODZI OTO IZ NIE ZAPROSISZ DEFAKTO PACJENTKI KTORA CIE W JAKIS SPOSOB SWA OSOBA NIE ZAINTERESOWALA DOBRZE SIE Z NIA ROZMAWIA ODBIERACIE NA TYCH SAMYCH FALACH PRZECIEZ TO JEST OCZYWISTE ZE TAKOWA OSOBE KTORA NIE JEST POLEMICZKA DOSKONALA SIE NIE ZAPROSI

Ja sie umowilam i nie zaluje. Poza tym najpierw rozmawialismy na tematy dotyczace medycyny dopiero pozniej prywatne. Nic sie przeciez nie stalo.. W gabinecie mowie do niego panie doktorze a prywatnie jestem z Nim per Ty..

Gość swietny temat
DO LEKARZ JESTES W BŁEDZIE A SZKODA NIE NIEODBIERAM TEGO JAKO COS POWAZNEGO Z 20 -TO LETNIM FACETEM STARSZYM OD SIEBIE?? JA MAM PATNERA TAKZE NA POZIOMIE CHODZI OTO IZ NIE WIEM JAK MAM SIE ZACHOWAC W TAKICH SYTUACJACH BEDAC NA TAKOWEJ RECHABILITACJI TA RECHABILIOTANTKA PATRZYLA JAK BYM CONAJMIEJ BYLA Z TYM LEKARZEM! NIECHCE BY MOWILI TYM BARDZIEJ IZ PRZYSZLI MI DO GABINETU I GADALI BO TO JEST TA I TA JA SIE TAM TYLKO POZLAM LECZYC